אמנם לא קייטרינג אבל ריוויו כאורחת, אקו חדרה
התארחתי שם בחתונה לא מזמן וחשבתי לעשות ריוויו קטנטן...במידה ויש בנות ששוקלות או מחפשות באיזור, אולי זה יעזור
ההגעה מכיוון דרום פשוטה למדי, המיקום נוח, וההליכה מהחניה לכניסה קצרה מאוד
המקום נחמד, נעים וירוק, הזכיר לי קצת את אמורס ז"ל בסטייל, אבל לאמורס מעט יותר התחברתי
מיקום החופה מדליק, במורד שביל ירוק, באיזור מוקף עצים, ואז האורחים מסתדרים כמו באמפיתיאטרון וכולם יכולים לראות ולשמוע מה קורה
קשה לעמוד בדשא המשופע זמן רב עם עקב גבוה, היו אורחים שפשוט התיישבו על הדשא אך שמלתי לא אפשרה זאת.
השולחנות נחלקים כך שחלקם בגן בחוץ וחלקם בפנים (אני לא כ"כ התחברתי לרעיון, אבל אין מקום בפנים להמון שולחנות ככל הנראה). קירות המקום הם מזכוכית אבל לא כל כך רואים מה הולך בפנים למעט הקרנה מאוד יפה של רקעים על קיר החלל הפנימי.
האוכל טעים ודי סטנדרטי. פחות או יותר מה שאתם מצפים למצוא בחתונות: קבב טלה על מצע סלט בורגול, אנטריקוט עם הום פרייז (מוצלח מאוד) מיני לחמניות עם נקניקיות ובצל מטוגן, פיש אנד צ'יפס. לא היה איזה טוויסט או משהו ממש מעניין, ובחתונה בה היינו בלתה בהיעדרה המנה הצמחונית בקבלת הפנים. אצלנו בעדן היה קבב טלה, פיש אנד צ'יפס, דים סאם צמחוני, מרקיה (מן הסתם לא מתאים לקיץ) וטורטיה עם גווקאמולי (בשר אופציונאלי) וזה רק בשלוף...בעלי צמחוני ואני אוכלת בשר רק אחת לשבוע בהוראת רופא אז היה חשוב לנו שיהיו אופציות גם לצמחונים - ויש לנו עוד במשפחה.
אז חזרה לחתונה...לעיקרית הייתה בחירה יפה בין טלה, דגים, פרגיות (מצוינות), ומנה צמחוניות: ניוקי פטריות בשמנת צמחית. היו סלטי חסות, עלים ועגבניות, וגם סלט בורגול ומן הסתם לחמים ורטבים. מאחר וזה היה בופה (השיטה המועדפת עליי) אנשים לקחו כאוות נפשם מכל עמדה, לא השתרכו תורים ארוכים (בטח גם בגלל חלוקת השולחנות לפנים/חוץ) ובגדול האוכל היה מאוד נחמד.
הקינוחים היו
היילייט של ממש וכללו מגוון אינסופי של מקרונים, גליליות עם גלידה, מיני ארטיקי שוקולד קרים, סופלה ברוטב שוקולד, כדורי שוקולד, גלידות, סלט פירות ועוד ועוד ועוד.
אני לא יודעת אם ואיך הם עושים אירועים סגורים. תבדקו את זה אם תגיעו לשם.