מה קרה לקרדיטים?

hadasa81

New member
מה קרה לקרדיטים?

תגידו מה קרה לקרדיטים? כולם עברו לכלות אורבניות??
מבאס

Juliettta7

New member
אני התכוונתי לכתוב אותם

והתעצלתי...החתונה הייתה בפברואר
וגם אם אני אעלה התמונות יעלו עם פנים מטושטשות כנראה.

Princess Lotta

New member
אמנם לא קייטרינג אבל ריוויו כאורחת, אקו חדרה

התארחתי שם בחתונה לא מזמן וחשבתי לעשות ריוויו קטנטן...במידה ויש בנות ששוקלות או מחפשות באיזור, אולי זה יעזור

ההגעה מכיוון דרום פשוטה למדי, המיקום נוח, וההליכה מהחניה לכניסה קצרה מאוד
המקום נחמד, נעים וירוק, הזכיר לי קצת את אמורס ז"ל בסטייל, אבל לאמורס מעט יותר התחברתי
מיקום החופה מדליק, במורד שביל ירוק, באיזור מוקף עצים, ואז האורחים מסתדרים כמו באמפיתיאטרון וכולם יכולים לראות ולשמוע מה קורה
קשה לעמוד בדשא המשופע זמן רב עם עקב גבוה, היו אורחים שפשוט התיישבו על הדשא אך שמלתי לא אפשרה זאת.
השולחנות נחלקים כך שחלקם בגן בחוץ וחלקם בפנים (אני לא כ"כ התחברתי לרעיון, אבל אין מקום בפנים להמון שולחנות ככל הנראה). קירות המקום הם מזכוכית אבל לא כל כך רואים מה הולך בפנים למעט הקרנה מאוד יפה של רקעים על קיר החלל הפנימי.
האוכל טעים ודי סטנדרטי. פחות או יותר מה שאתם מצפים למצוא בחתונות: קבב טלה על מצע סלט בורגול, אנטריקוט עם הום פרייז (מוצלח מאוד) מיני לחמניות עם נקניקיות ובצל מטוגן, פיש אנד צ'יפס. לא היה איזה טוויסט או משהו ממש מעניין, ובחתונה בה היינו בלתה בהיעדרה המנה הצמחונית בקבלת הפנים. אצלנו בעדן היה קבב טלה, פיש אנד צ'יפס, דים סאם צמחוני, מרקיה (מן הסתם לא מתאים לקיץ) וטורטיה עם גווקאמולי (בשר אופציונאלי) וזה רק בשלוף...בעלי צמחוני ואני אוכלת בשר רק אחת לשבוע בהוראת רופא אז היה חשוב לנו שיהיו אופציות גם לצמחונים - ויש לנו עוד במשפחה.
אז חזרה לחתונה...לעיקרית הייתה בחירה יפה בין טלה, דגים, פרגיות (מצוינות), ומנה צמחוניות: ניוקי פטריות בשמנת צמחית. היו סלטי חסות, עלים ועגבניות, וגם סלט בורגול ומן הסתם לחמים ורטבים. מאחר וזה היה בופה (השיטה המועדפת עליי) אנשים לקחו כאוות נפשם מכל עמדה, לא השתרכו תורים ארוכים (בטח גם בגלל חלוקת השולחנות לפנים/חוץ) ובגדול האוכל היה מאוד נחמד.
הקינוחים היו היילייט של ממש וכללו מגוון אינסופי של מקרונים, גליליות עם גלידה, מיני ארטיקי שוקולד קרים, סופלה ברוטב שוקולד, כדורי שוקולד, גלידות, סלט פירות ועוד ועוד ועוד.
אני לא יודעת אם ואיך הם עושים אירועים סגורים. תבדקו את זה אם תגיעו לשם.

afrikana

New member
מוסיפה פרטים לגבי השולחנות-

כנראה היו מליון אורחים? או שזו הייתה בחירה של הזוג אולי...
אני הייתי בחתונה עם כ-300 אורחים וכל השולחנות היו בפנים (הייתה הגשה, ייתכן שכשעושים בופה יש פחות מקום). רחבת הריקודים הייתה מאוד גדולה כך שאני מאמינה שהיה מקום אפילו לעוד כמה שולחנות.
&nbsp
מה שכן- חלק מהשולחנות היו בגלריה למעלה בצד האחורי של האולם. השולחנות בגלריה מרגישים די מרוחקים מהרחבה (גם פסיכולוגית) אז קחו זאת בחשבון.

Princess Lotta

New member
היו כ-30 שולחנות, ולדעתי 300-350 אורחים

כנראה בחירה של הזוג, אם כי מעט תמוה בעיניי לשים חבר'ה צעירים בחוץ ולא ממש ליד הרחבה (לא שמנו לב כשהריקודים התחילו) אבל בכל אופן, היו כ-10 שולחנות בחוץ ו-20 בפנים (בופה, לא הגשה). אני מסכימה איתך שרחבת הריקודים מאוד גדולה (שזה טוב לחתונות גדולות/ מרובות צעירים ורוקדים) לגבי השולחנות בגלריה בצד האחורי - בכלל לא ראינו שיש כאלה אז אני מחזקת את מה שאת אומרת לגבי הריחוק.

Princess Lotta

New member
לכלות אורבניות גם יש פורום? חשבתי שזו בלוגיה שכזו

בכל אופן זה די מעפן בעיניי שאין קרדיטים בעונת החתונות החמה, ובכלל שהפורום קצת מנומנם. מבחינתי, גם חצי שנה אחרי החתונה, לפורום הזה אין תחליף!

Frau Shnorkel

New member

אני עדיין בהתלבטות אם להעלות גם תמונות עם פנים, כי יש תמונות כל כך יפות, אבל חוששת קצת מהחשיפה. אז כל הזמן דוחה את הקץ...

Princess Lotta

New member
תעלי תעלי תעלי בבקשההההההההה

ובטח, גם עם פנים.
&nbsp
1. זה לא פורום דוגמניות בע"מ
2.בטוחה שהיית כלה יפיפיה

Princess Lotta

New member
נוווווווווו אז בכלל

כאילו מה נעשה עם התמונות חוץ מלהתעלף מהן?
&nbsp
קרדיטים

&nbsp
יש פה כל כך הרבה שרשורי קרדיטים עם אותה מידת חשיפה בדיוק, אני מבינה את החשש אבל כה שונאת עיגולים על פנים של אנשים ביום הכי יפה שלהם...
&nbsp
חוצמזה - את יכולה לעשות שרשור ולהתחיל בהעלאת תמונות ומתן קרדיטים שאינם כרוכים בחשיפה עצמית, ולהחליט תוך כדי מה בא לך לחשוף ומה תעדיפי לשמור לעצמך. גם תמונות של המקום, העיצוב, הבגדים, האטרקציות יעשו לנו שמח ויעירו את הפורום מתרדמתו...

neurotica

New member
אם את רוצה שליטה מסוימת על החשיפה

את יכולה לעשות מה שאני עשיתי:
כל תמונות הפנים הועלו לדרופבוקס ורק קישרתי אליהן מתוך הודעות הקרדיטים (את התמונות שלא כללו פנים העליתי בצירוף להודעות). אם דקה אחרי הפרסום הייתי מתחרטת - מספיק רק לשנות את הגדרות הפרטיות של התיקיה בדרופ בוקס או למחוק אותה והכל נעלם.
זה אמנם לא מבטל את ה"יציאה מהארון" בכלל, אבל עדיין הרגיע אותי מעט.

Ruby Gem

New member
גם אני תוהה מה קרה להם...

לכל המתלבטות - תעלו!
אני תמיד אוהבת לקרוא הודעות של קרדיטים.

lanit

New member
אבל בכלות אורבניות זה לא אותו דבר

אמנם יש שם הרבה השראה ורעיונות לחתונה, אבל אין חוות דעת פרטניות על הספקים. בחלר מהמקרים, רק ניתן להם קרדיט בסוף הכתבה, בלי התייחסות נוספת, לטוב ולרע.
יוחזרו הקרדיטים לפורום!

ronitvas

New member
אנחנו יכולים להמשיך ולפעול כדי

שהפורום שלנו יהיה נעים ומועיל, כפי שהוא היה עד לתקופה האחרונה.
אני יודעת שלכתוב קרדיטים לוקח זמן, אבל זה ממש כיף ועוזר לקוראים שנמצאים פה.
כמו כן, אתם יותר ממוזמנים להזמין חברים אלינו - בפייסבוק שלי אני מעלה מידי פעם קישור לפורום. אשמח מאוד אם גם אתם תשימו קישור לפורום בדף הפייסבוק שלכם. אם יהיו פה יותר גולשים לכולנו יהיה יותר כיף ומועיל.
בנוסף, אשמח אם תעלו סקרים, פינות חדשות ושאלות שיכולים לעניין גם את הצעירים וגם את הותיקים.
תודה

Princess Lotta

New member
אני חושבת שאם יהיה אפשרי לארגן תחרות

עם פרס/ים, בשיתוף תפוז כמובן, זה יכול ממש לעורר דברים

למעלה