מה קרה לכם - AXN ?

הMפקח

New member
מה קרה לכם - AXN ? ../images/Emo31.gif

כבר כימעט חודש שאני לא צופה בכם ! העלמתם את כול הסדרות הטובות ושמתם בימקומם שיעמום אחד גדול ! גם השילוט בערוץ ה- AXN האדום הגדול וכול השלטים שאתם שמים באמצא של התוכניות, גורמים לחוסר חשק ליצפות בערוץ שלכם.

cwn

New member
3 סדרות ישנות

ששודרו כמה פעמים וכבר לא באמת מעניינות אף אחד... אם אלו הסדרות היחידות שאתה רוצה לראות לך תקנה את ה-DVD של הסדרות או משהו. זה טיפשי שאחרי שנלחמנו כל כך הרבה שיפסיקו לשדר את הסדרות האלה שוב ושוב ושוב מישהו בא ומבקש אותן שוב. תבינו, טחנו את הסדרות האלה ולרוב צופי הערוץ הן יצאו מכל החורים.

הMפקח

New member
אז מה יש עכשיו ?

העולם האבוד ? המקוריות, איפה המקוריות בסידרה הזאת ? להמשיך עם שאר סדרות הזבל שמשודרות נכון להיום בערוץ ?...

cwn

New member
זה עדיף.

עדיף הסדרות החדשות האלה מאשר לשדר שוב את זינה והרקולס...

izik1006

New member
CWN . לפחות תדבר רק בשם עצמך

זינה והרקולס הם הסדרות שהעלו את הרייטינג ל AXN ולא הסדרות המשעממות טיחו.

אור Wp

New member
חחח../images/Emo6.gif

הסדרות "החדשות" האלה לא מגיעות לקרסוליים של זינה והרקולס ושאר הסדרות אפילו שהם ישנות, זה לא אומר כלום!

laserman

New member
"הברק", זאת סידרת אקשן שהם היו

צריכים לשים, אחלה של סדרת אקשן והנה קצת פרטים: "הברק" הוא בחור פשוט שנפגע ע"י "ברק" כמובן, לאחר מכן הוא רוכש מהירות על ופה כל העלילה של הסידרה מתחילה... חבל שאת הסידרה הזאת לא ראיתי ב-AXN, ראיתי את צוות לעניין כשההיתי קטן, מקגיוור, וכל שאר סדרות האקשן היישנות, ואני כל-כך שמח שהיה לי חלק נכבד לראות את זה ב-AXN, אבל למה הברק לא מופיע ? הסידרה הזאת יותר חדשה מצוות לעניין ומקגיוור, חבל שהיא איננה מופיעה...

למעלה