מה קרה לחשבון שלי?!

מה קורה כשאת מנסה להתחבר באתר?

זה מתחבר לך? אם כן, מה קורה כשאת לוחצת על הכפתור של הPLAY?

חשבתי שהיית בהפסקה בגלל שרצית להתקין את המשחק... אם שיחקת עד עכשיו אז הוא מותקן לך כבר, לא?

זה לא

הוא אומר לי שנחסם וליצור קשר ואז זה שולח לי באותו רגע למייל את מה שהעתקתי
המשחק מותקן אבל לא מתחבר אליו

אוקיי וניסית לשנות סיסמה למשהו חדש לגמרי?

ללחוץ על הקישור באימייל ולשים סיסמה שלא שמת קודם... אני מניחה שניסית את זה, אבל למקרה שלא. P:
וגם האם את מנסה לעשות את זה מדפדפן של אינטרנט אקספלורר? כי לפעמים למייפל יש בעיות עם דפדפנים אחרים והוא לא קולט, בעיקר עם גוגל כרום...

כן זה לא עובד

לא יודעת מה הקטע כבר...
עשיתי את זה 5 פעמים כבר!
ניסיתי משני דפדפנים שונים, זה מזה מעצבן!!

היה לך שם משהו שווה?

היו לך שם דברים? כסף? דמויות שאת רוצה לשחק בהן? איזה עבודות ואיזה רמות?
אם זה לא משהו משמעותי אז נשיג לך משתמש חדש, אבל אם יש לך שם משהו חשוב אולי כדאי שבאמת תיצרי איתם קשר, למרות שבטח יקח להם כמה ימים לענות... או אם את רוצה אני יכולה לנסות מהמחשב שלי, אבל אני בספק אם זה יתן תוצאה שונה.

שלחתי להם שם פעמיים מהדוח שלהם

לא ענו עדיין מן הסתם..... ועבר איזה שבוע
לא היה שם משהו מיוחד מידי...... דברים רגילים לגמרי
אבל להתחיל מההתחלה סתם ככה כי הם דפקו אותי זה לא רק מעצבן זה גורם לי לא לרצותלהתחיל שוב כי מה אם יעשו את זה עוד הפעם?
העניין הוא שהם חסמו את הIP כי כן ניסיתי לעשות משתמש חדש

בעיקרון הם עשו את זה בגלל חשד למשהו

כנראה חשד להאקים או משהו, או שהם חושדים שיש לך קילוגר או משהו דומה במחשב... מן הסתם את לא האקרית, אז כדאי שתעשי סריקות למחשב רק לוודא על כל מקרה שאין לך איזה משהו. לפעמים יש אתרים ששותלים דברים במחשב בלי שתדעי...

בנוגע לIP הגבתי לך למעלה - זה שאת לא יכולה לעשות משתמש חדש זה לא בטוח בגלל שחסמו אותך ספציפית, זה יכול להיות חסימה כללית לאירופה... צריך לבדוק את זה.

זה שלא ענו תוך שבוע זה סתם כי הם איטיים נורא, מתישהו הם בטוח יענו... הבעיה שלא תמיד התשובות שלהם מספקות.

אין לך עוד משתמשים כדי שתוכלי לבדוק אם אחד אחר יתחבר לך?

אוקיי מה? מזה קילוגר?

או מה שזה לא יהיה?
חח אם הייתי האקרית הייתי מבזבזת את זה על משהו יותר טוב כנראה
חסימה כללית?..... אז מה הטעם לנסות בכלל?
לא אין לי.....

תראי

Keylogger זה מן משהו ששותל את עצמו במחשב שלך. זה יכול לבוא מאתרים חשודים, או מתוכנות לא חוקיות שמורידים, כאילו להוריד גרסה מלאה של משחק שעולה כסף ואז יש קראקים וכאלה, אז לפעמים הם מכילים את זה... אני מניחה שלא עשית את זה, אבל יכול להיות שלחצת על קישור לא מוכר וזה נכנס לך לאיזה אתר.

בכל מקרה מה שזה עושה בעיקרון זה לרגל אחרי המחשב, ולאסוף סיסמאות של דברים שאת מקלידה. יכול להיות שחשבו שיש לך משהו כזה ובגלל זה אוטומטית נחסם לך המשתמש... למרות שקשה לי להאמין, אבל ליתר ביטחון כדאי שתריצי על המחשב תוכנות אניוירוס ואנטי רוגלות אחרות אם יש לך, רק לוודא. להזיק זה לא יזיק. :) אם זה ימצא משהו אז גם תחליפי סיסמאות בדברים חשובים אחרי שאת מנקה את המחשב.

מה שנקסון עשו זה כביכול להגן על המשתמש שלך משום שהם חשדו שמשהו קרה, יכול להיות שהתחברת למייפל ממחשב אחר או שמישהו גנב לך את הפרטים והתחבר, או שיש לך משהו במחשב, או שאולי אנשים עשו לך ריפורטים למרות שלא עשית כלום... אני לא יודעת בדיוק איך המערכת שלהם עובדת, אבל מה שכן, זה משהו שגרם למשתמש להחסם אוטומטית לפי מה שכתוב במייל ששלחו לך, כלומר קרה משהו שאוטומטית גורם למשתמש להחסם כדי להגן עליו. רוב הסיכויים שכשהם יענו הם יפתחו לך אותו, אבל אם הם יחשדו שזה כן באשמתך, יש סיכוי שלא יפתחו, גם אם באמת לא עשית כלום... בואי נקווה שזה לא המצב. P:

חסימת IP כללית - זה אומר שלא חסמו אותך ספציפית, אלא את כל אירופה. הם עשו את זה כשנפתח מייפל אירופה, כדי לפתח את הקהילה שם. מה שזה אומר זה בעצם שאנשים מאירופה לא יוכלו לשחק במייפל סטורי הגלובלי, ויהיו חייבים לשחק במייפל סטורי של אירופה, וככה הקהילה שם תגדל (בגלל שהשמשחק שם היה ריק אז אנשים לא רצו לשחק שם). מי שכבר יש לו שם משתמש שנפתח לפני החסימה יכול לשחק, אבל מי שאין לו, לא יכול לפתוח חדש בגלובלי וחייב לשחק באירופה.

אני יודעת בוודאות שזה היה ככה בעבר, אני לא יודעת אם זה ככה עדיין, ואם זה תקף גם על ישראל... ישראל היא באיזור שיש ספיקות אם הוא אירופה או אסיה (סוג של גם וגם) אז יכול להיות שאצל חלק מהאנשים מזוהה שהIP הוא אירופאי ולכן הם לא יכולים לפתוח משתמש חדש, אלא רק לשחק בקיימים.

בכל מקרה אם זאת הסיבה, החסימה היא לא ספציפית אליך. אני לא רואה שום סיבה שיחסמו ספציפית אותך, כי לא קיבלת באן על האקים, אלא רק נעילה כי יש חשד למשהו... מי שמקבל באן על האקים כתוב לו שהוא לא יכול להתחבר יותר והוא לא יוכל להפעיל את המשתמש אף פעם. זה לא מה שקרה לך אז אין סיבה שיחסמו את הIP שלך.

אם החסימה היא כללית זה דווקא טוב, כי זה אומר שתוכלי לשחק אם יהיה לך משתמש קיים, פשוט לא תוכלי לפתוח חדש. אם את רוצה אני יכולה לנסות לפתוח לך חדש ולראות אם יעבוד לי, או שאת יכולה לנסות לפתוח ממחשב של מישהו אחר... ואם זה חסום לכל ישראל, אני יכולה לתת לך משתמש משלי. באיזה שרת את משחקת?

אני תכף אשלח לך מייל עם שם משתמש אחד שלי שתוכלי לבדוק אם זה מתחבר לך... :)

הו לא, זה לא המצב

יש לי מספיק תוכנות שמגנות על המחשב!
להגן עלי על ידי זה שהם חוסמים אותי.......... זה רק אני או שיש להם היגיון מפגר לחלוטין? :S
אוקא אתם תחשבו שאני מפגרת או משהו.. אבל אני לא זוכרת את השם! זה בפינה למעלה משמאל זה כל מה שאני זוכרת..... (זה כמו הקוד לרכב, אם זה לא מולי אני לא זוכרת!)

היגיון זה לא הצד החזק שלהם חח

אבל האמת שזה משהו שנתקלתי בו גם בעוד כמה משחקים, שחוסמים אותך כדי שאם מישהו פרץ לך למשתמש הוא לא יוכל לחבל בו ולמחוק לך דברים... רק ששם זה מבוצע בדרך הרבה יותר מקצועית ומקבלים את המשתמש חזרה ממש מהר, ופה זה כאילו אנחנו לא בראש סדר העדיפויות של נקסון. P:

וזה לא כזה נורא בקשר לשרת, אם הוא בצד שמאל למעלה זה כנראה אחד מאלה עם השמות המסובכים והלא קליטים שאף אחד לא מכיר... אם אין לך שם משהו חשוב ותתחילי דמות חדשה אז אולי כדאי לך להיות בשרת קצת יותר מוכר.

ניסית להתחבר מהמשתמש ששלחתי לך בפרטי? תנסי בשרת ברה כי שם יש דמות שתוכלי לבדוק אם זה עובד לך...

לא אוהבת אותם ><

ניסיתי ושלחתי לך תשובה, הוא לא נותן להתחבר הוא רושם אותו דבר כמו עם שלי

אוקיי, מה בדיוק הוא רושם?

כי אני עכשיו בדקתי שוב והמשתמש שנתתי לך כן מתחבר לי... איפה ניסית לכתוב את הפרטים? באתר או בתוך המשחק עצמו?

רוצה לנסות לשלוח לי את שלך שאני אבדוק אם הוא מתחבר לי? כי יכול להיות שהבעיה היא רק במחשב ובאמת לא במשתמש, אם זה נותן בדיוק את אותה הודעה...

במשחק.. זה מה שאני אמורה לעשות לא? חח

הוא רושם את מה שהוא רושם תמיד.. משהו בסגנון- האבינג טראבל לוגינג אין? גו טו נקסון ובסייט בלה בלה בלה......

האמת שאני כבר לא סגורה מה הססמא! בלבלו לי את המוח כבר ><
אם זה כזה סיפור אני כבר אוותר על המשחק, זה חתיכת כאב ראש

היה לי אריה >:

למעלה