מה קרה לחשבון שלי?!

מה קרה לחשבון שלי?!

כבר לא יכולה להתחבר, נקסון שלחו שהם BANED או משהו כזה:

Urgent!
Your Nexon account has been locked due to suspicious account activity. This has been done automatically to safeguard your account. You can reactivate your account using the information below.
Click the link below to reactivate your account and update your account security settings:
http://www.nexon.net/account/passwo...kMJ1iVWF5HxPfAOm9MuAYXMuO5o6N/RAXmZzSWA1BWbOQ

After you click the link, you will be prompted to provide a new password for your account.
After you receive notification that your account has been reactivated, please log in to your active game accounts and verify that no unauthorized transactions have occurred. Should you find that unauthorized transactions have occurred, please submit a ticket to Nexon Customer Support as soon as possible.
- The Nexon Team

וכשאני עושה ססמא חדשה זה לא עוזר! |:

Guid

New member
הממ...

לפי המידע שהם מספקים- סיסמה חדשה היא הפיתרון.
אין לי ממש ניסיון עם מקרים מהסוג הזה, אבל אנסה לעזור:

ניסית להתחבר לאתר שלהם עם הסיסמה החדשה, לוודא שזה תפס?
אם יש לך מחשב אחר באיזור- זה גם יכול להיות רעיון טוב לנסות את כל התהליך הזה ממנו.

ו... איך קיבלת את ההודעה שהעתקת לנו? בהודעה קופצת, במייל?

אז ככה

עשיתי ססמא חדשה, זה רשם שיש בעיה בעמוד ולרענן, אבל כשאני מנסה לשנות שוב את אותה הססמא הוא אומר לי שזו כבר הססמא שלי (זו שכיביכול לא צלחה)..
לנסות לעשות את התהליך באתר ממחשב אחר? או להתיקן את המשחק?.....

הם שלחו לי במייל כשניסיתי להתחבר לאתר כי הוא לא התחבר לי למשחק

Guid

New member
אם הסיסמה שונתה,

אז שווה לנסות להתקין את המשחק ולבדוק, לדעתי...

תעדכני, שנוודא שהסתדר

אני יכולה לנסות משלי אם את רוצה

ותחליפי סיסמה אחר כך...

בנוגע למשתמש חדש - מוכר לי משהו ששמעתי פעם, שאחרי שפתחו את מייפל אירופה, חסמו לאירופאים את האפשרות ליצור משתמשים חדשים, ורק מי שהיה לו משתמש ישן יכל להתחבר... אין לי מושג אם זה עדיין ככה ואם זה תקף לישראל, אבל אם כן אז אולי בגלל זה את לא יכולה להכין.

אם לא יסתדר לך המשתמש ותצטרכי חדש אני יכולה לנסות לפתוח לך ותחליפי סיסמה אחר כך (אבל תצטרכי אימייל חדש, לא נראה לי שאפשר להרשם פעמיים עם אותו אימייל). אם זה יהיה חסום גם אצלי, יש לי הרבה משתמשים ישנים מפעם, אני יכולה לנסות להפעיל אחד מהם ולתת לך. :) אמורים להיות שמורים לי כל הפרטים של האימיילים והכל כדי שתוכלי להחליף אימייל וסיסמה...

למה הם עשו את זה?

אני אשמח לעזרה
למרות שממה שאני הבנתי הם כאילו חסמו את הIP של המחשב שלי
זה או המשתמש (זה מה שהיה כתוב בפופ אפ)

הנה

IP/Location Banned
This IP/location has been banned for suspicious activity. If this is a public location or if you believe this has occurred in error, please contact Customer Support using this form.

אוקיי, זה באמת IP

זה אומר שכנראה שבמחשבים אחרים המשתמש שלך כן יעבוד לך...

עכשיו השאלה היא איך את מחוברת? במחשב ביתי נייח, או נייד? מאיפה מגיע האינטרנט שלך?
אם את משתמשת בראוטר, נסי לנתק אותו מהחשמל, לחכות איזה 20 שניות, לחבר שוב, לחכות שיתחבר לך ואז תבדקי שוב אם את מקבלת את אותה הודעה...

אם את במחשב נייד - מאיפה מגיע האינטרנט שלך? נסי לחבר אותו לאינטרנט של השכנים או לאינטרנט של טלפון נייד אם יש לך (אייפון וכאלה) ותבדקי אם עדיין תקבלי את אותה הודעה...

נייח, מאיפה הוא מגיע? מ"ז?

אמ...... אוקא הראוטר בחדר של אח שלי והסיכויים שאני אכנס לשם בזמן הקרוב הם קלושים (הוא יושן.......)

אני הולכת לבנק וחוזרת BRB

פשוט יש אנשים שגונבים אינטרנט מהשכנים חח

אממ אז ככה, יש לך מושג באיזה תשתית האינטרנט שלכם מחובר?

אם התשתית של בזק, אמור להיות לך IP דינאמי (שמשתנה), אז פשוט תנתקי כמו שאמרתי לך את הראוטר לאיזה 20 שניות, תחברי שוב, וזה אמור לשנות את הIP... זה צריך לפתור לך את הבעיה. אם זה לא עזר תעשי את זה שוב (יש סיכוי ממש פצפון שזה בטעות יתן לך את אותו IP, אז פשוט תעשי שוב).

אם התשתית שלך היא בהוט, הIP אמור להיות סטטי (שלא משתנה), לכן כנראה שלנתק לא יעזור (אבל נסי בכל מקרה) ותצטרכי להתקשר להוט עצמם ולבקש שיחליפו לך IP. אני לא יודעת איך זה עובד אצלם ואם הם מסכימים לעשות את זה, אבל אם לא אז פשוט תתעקשי קצת...

אם הוט בתשתית לא יוכלו לעזור לך, תתקשרי לספק שלך ותנסי לבקש שם.

חח כן הא

כשהשכן הוא המשפחה שלך זה קצת לא יעיל

אממ........... נראה לי אני בבזק....
מתישהו אגיע לראוטר... כשאח שלי יהיה בעבודה

את בטוחה שאת בתשתית של בזק?

בדרך כלל הפעולה הזאת משנה את הIP אוטומטית אם את בבזק... תנסי אולי שוב לנתק לכמה דקות ולחבר, ואז לעשות ריסט למחשב לפני שתתחברי מחדש למייפל...

אממ בכל אופן, אם זה לא עזר אז אלה האופציות כרגע:

1. תחכי שנקסון יענו לך ואולי הם יתקנו את זה... אם הם לא יאמינו, נסי להתעקש שלא השתמשת בהאקים או שום דבר כזה ואת לא מבינה למה נתנו לך באן IP.

2. תתקשרי לתשתית של האינטרנט שלך (בזק או הוט), ותשאלי איך את יכולה לשנות כתובת IP. אם יגידו לך לנתק את הראוטר, תגידי שעשית את זה וזה לא עזר... תתעקשי שדחוף לך לשנות.

3. אם זה לא עזר, תתקשרי לספקית שלך ותבקשי מהם שישנו לך כתובת IP. אם לא יסכימו לעזור לך, בקשי להתנתק מהם (אל תדאגי, לא באמת תצטרכי להתנתק), אחרי שתתעקשי להתנתק יעבירו אותך למחלקת שימור לקוחות שלהם יש יותר אופציות, ואם הם יבינו שאת רוצה להתנתק רק בגלל הIP הם די בטוח יחליפו לך אותו.

4. אם כל אלה לא עזרו, את יכולה לנסות לחפש תוכנת פרוקסי שתשנה לך את הIP בכל פעם שתפעילי אותה ככה שתוכלי להתחבר, אבל זה יכול להאט לך את האינטרנט בכל פעם שתשתמשי בה... פעם אחרונה שניסיתי דבר כזה הייתה לפני כמה שנים, אז יכול להיות שהתקדמו מאז וכבר יש תוכנות שיעבדו חלק. P:

דרך אגב, כתובת הIP שלך משותפת עם כל שאר המחשבים שמשתמשים בראוטר הזה... אז יכול להיות שאח שלך שיחק מייפל ועשה משהו לא בסדר והוא זה שקיבל את הבאן? או מישהו אחר שגר בבית, או מישהו שבא עם מחשב נייד והשתמש בראוטר שלכם? תשאלי אם מי שאחראי על האינטרנט אצלכם אם האופציה של אינטרנט אלחוטי פתוחה אצלכם, ואם כן אז האם יש לכם סיסמה או שכל אחד יכול להתחבר... אם כל אחד יכול להתחבר, יכול להיות שיש שכן שגונב לכם אינטרנט והוא השתמש בהאקים במייפל וקיבל באן, וזה משפיע עליך כי זה אותו IP. בכל מקרה אם יש אלחוטי מופעל, תמיד מומלץ שתהיה סיסמה.

דרך אגב

אם כלללל זה לא עובד ואת עדיין רוצה לשחק מייפל, את תמיד יכולה לשחק במייפל של אירופה... יש טיפה הבדלים אבל בכללי זה אותו הדבר, לפעמים הדברים החדשים מגיעים לשם קצת באיחור אבל חוץ מזה הכל בסדר. אמנם אין שם הרבה אנשים, אבל את לא תרגישי את זה כי גם ככה היית בשרת שאין בו הרבה אנשים... ויכול להיות ששם דווקא תרגישי שיש יותר אנשים. הם גם יותר קרובים אלינו מבחינת שעות, אז יש יותר אנשים במהלך היום אצלנו.

היי

יודעת שלקח לי שנים לענות, היה בלאגן פה

את ממש מומחית בזה!
אני די בטוחה שאני אצל בזק
האמת עכשיו ממש אין לי זמן לזה נכנסתי לתקופת מבחנים מעצבנת....

אבל כן אני אנסה לעשות את כל זה שוב בנתיים לא ענו מנקסון ושלחתי להם 5 אימיילים!!!

קיבלת מהם אימייל? מה קורה כשאת מתחברת לאתר?

תמיד שווה לנסות להתקין ולראות אם יעבוד...
האם היית בהפסקה מהמשחק הרבה זמן? לפעמים זאת הסיבה שחשבונות נחסמים... אבל אם היית בהפסקה ולא תצליחי לסדר את החשבון אז פשוט תפתחי אחד חדש, גם ככה יש היום מלא דמויות חדשות.

אגב בלי קשר, באיזה שרת את משחקת?

למעלה