מה קרה לחברות?

אולי אני טועה

אולי זו מחשבה שתקומם, אבל יכול להיות שההבדל הוא במינים. שניכם גברים ושניכם אומרים שלא חוויתם את זה. לצדכם יש כאן לא מעט נשים שכן חוו את זה. יכול להיות שיש פחות דעות קדומות על גבר גרוש, או לחלופין דעה קדומה חזקה על אישה גרושה?

אל יאוש ../images/Emo70.gif

חברים וחברות קיימים באגד ובדן "אם אין אני לי מי לי" תסמכי רק על עצמך בחיים ולא על אף אחד/ב אחר/ת !

eran561

New member
חברים חברות

את צודקת זה לא יאומן גם אני עברתי את זה פתאום כל החברים המשותפים ולא משותפים נעלמו מתעלמים כאילו אני לע קים לא מזמינים לארועים לא מטלפנים כלום .הרגשה נוראית ובאמת יותר גרועה מהליך הגירושים עצמו .לכי תביני אנשים אני לא מצליך להבין. ביי ערן

SONIC36

New member
האמת מצב דומה

אבל לפי דעתי בגלל שחבריי לא מכירים את המצב אני חושב לא מבינים עד כמה הלבד הזה מוחשי.כמו כן אצלי כולם נשואים ורק אני פרצתי המסגרת וייתכן שיש כאן אלמנט של הפחדה.מה שהכי מצחיק שהם צריכים משהוא הם מוצאים לחייג.אבל אני כבר הפסקתי לכעוס

מצוטטת

New member
את יודעת.....

לא צריך להגיע לסיטואציית הגרושין כדי להרגיש את מה שאת מתארת.... נתחיל בזה! ואפרופו קלישאות{יש כזה שרשור היום
} "...אל תדון אדם...." והכוונה היא אנשים לפעמים ל"חוסר אונות"[אינפוטנטיות} התנהגותית מבוכה, לא יודעם איך ל"אכול" מצב שכזה לפעמים לא יודעים מה להגיד, מפחדים שזה יתפרש כרחמים, חוששים לפעמים לגעת לך בכאב, מה שבעצם רציתי לשתף לך מניסיוני.... שנוצר לפעמים אצל אנשים מצב של בלבול ורק מי שהיה שם בשני צידי הסיטואציה יכול להבחין ולהבין, אני קצת מבינה לך וגם קצת לחברים שסובבים אותך.... אז אם אני לא ברורה לך....... מה שאני מנסה לומר לך, זה אם תמשיכי ב
השתיקה ורק תשתפי לנו כאן, שינויי מהותי לא יקרה, אנשים לא יודעים לקרוא שתיקה... שתפי את הקרובים לך! נסי לפחות.....

אתם פשוט מקסימים

אתם כולכם ממש מקסימים. גם אלו הביקורתיים. אכן נאמר, כמים הפנים לפנים כן לב האדם ללב האדם. קשה לי לראות את זה כעת כי הדמעות מהוות מסך שדרכו איני רואה. וכרגע זה לא הזמן שאני בנויה וחזקה מספיק בשביל להיות ביקורתית כלפי עצמי, בין כה וכה אף אחד כרגע לא "אוהב אותי כמו שאני" אז לפחות שאני אפרגן את זה לעצמי...

מתוקה בחיי רוצה אותך ל../images/Emo24.gif...

ואם תרצי סתם כך לשתף או להשען על כתף פני בכל שעה אלי במסר והמס' הפון ירשם מעל האתר באהבה ואל תשכחי אותי בימים של אושר ושמחה כי אני לך חברה

למעלה