מה קרה לחברות?

זה משבר

למרות שזה לא נתפש, ולמרות שהמשפחה שלך מתפרקת ולא של אף אחד אחר, גירושים הוא משבר סביבתי כמו חברתי. גם המשפחה שלך (הורים אחים) במשבר וזה בכלל לא ברור (אם כי מצופה) שהם ידעו לקבל את זה. אותו כנ"ל לגבי הסביבה החברית. גם עבורם זה קשה (למרות שלך קשה לקלוט איך זה יכול להיות) וגם הם לא בהכרח ידעו איך להתמודד איתך. אז הבעלים יפחדו שתכניסי לנשים שלהן רעיונות לראש, וירחיקו את החברות ממך. אז הנשים תפחדנה שתגנבי להן את הבעלים ויתרחקו ממך. אז שניהם כאחד ינקטו צד ויהפכו להיות חברים של האקס. ועם הזמן, כשהם יבינו שנהגו בצורה שפגעה בך, או שהם יתקרבו לפצות, או שיתרחקו מבושה. ככה זה בחיים, אני יודעת שזה לא מנחם, אבל בחיי שככה זה.

ואני מצאתי חברות אחרות לגמרי...

החברה הכי טובה היתה שם ברגעי ההתמוטטות, אבל רק בקשר טלפוני, ז"א היה לה זמן לדבר איתי כל לילה כשעה, כאילו מעשה טוב לפני השינה. כשהתחלתי להתאושש (ותודה לרפואה המודרנית) זה צרם לה. היא רצתה שאהיה מרירה וכועסת, וכשסירבתי להיכנס לעימותים עם האקס זה ממש הרגיז אותה. לעומת זאת מצאתי חברים אחרים לגמרי, זוג מופלא שעזרו לי גם בדברים הטכניים (הוא עשה עבורי תיקוני חשמל וכל שאר הדברים הקטנים שגברים משום מה יודעים לעשות), קבוצת נשים (כולן נשואות) שאימצו אותי אל חיקן ואנחנו ניפגשות המון, זוגות שהזמינו אותי להצטרף ולא נתנו לי להרגיש לרגע שאני "המספר האי-זוגי", ואפילו החבר'ה מהעבודה, שהתקבצו סביבי ושנותנים לי להרגיש בכל רגע כמה הם אוהבים אותי... אז נכון, מאבדים חלק מהחברים. אבל אני מאמינה שמוצאים אחרים, ולפעמים הרבה יותר תומכים והרבה יותר אמיתיים...

רחלי228

New member
תמיד שימי סימן שאלה ???

אל תקבעי עבור החברים /חברות שלך. אולי הם רוצים לכבד את הפרטיות שלך, להניח לך בשקט. אולי הם לא יודעים בדיוק מה עובר עליך ומה את חווה. ואם הם באמת חברים שלך, תיפתחי ותשתפי. לא תאמיני מה דברים כאלה יכולים לחולל לחברות. תביאי קירבה, פתיחות, והקשבה...ותקבלי אותו דבר. מה שאת מביאה, הוא מה שאת מקבלת.

בולשיט - לא בכל מקרה...

לא אהבתי את המשפט ולא את החיזוק בו יש הרבה שנותנים ואחרים לא יודעים להחזיר יש הרבה שמקבלים ולא יודעים לתת בולשיט

../images/Emo202.gifתחשבי תחשבי שוב ושוב

כמה שיותר כי גם בלי לחשוב זה זורם לך טבעי וזה רק על הכתב.... מה יהיה כאשר נאלץ להקישב לך זה יותר קשה כי שם את זורמת יותר בחריפות אין סופית חושבת על האחר ולא על עצמך נסדר נארגן לכולם ואני שואל את עצמי מתי לעצמך ?????

כי אותי את מעניינת מאוד כושר הניתוח

כושר הדיבור כושר חיבור נתוניםלמצבים קיימים מדהים אותי מחדש בכול פעם שאני מעיין במה שאת כותבת מרגיש כמו ספר או סיפור שלא ניגמר ומחר יהיה סיפור חדש

רחלי228

New member
אנשים לא טיפשים

רובם סנסורים מאוד רגישים. גם אם אדם נמצא בנתינה, מאד יכול להיות שהיא ממקום לא נקי, לא שקט ועל כן אין הוא מקבל נתינה כפידבק חוזר. אדם שבא ממקום נקי מאוד מקבל ונותן באותה המידה, כשלם.

נו באמת רחל כמה את יכולה...

לפרוס כך את המשפט ...למתוח... ולכסות...את הכוונות בחייך אם... ו.... בולשיט נקי לא נקי עם כוונה בלי כוונה תהיו מציאותיים כמה פעמים נתת מכל הלב שלך נתינה ממקום נקי ואכזבו אותך בחזרה שאזכיר לך משיתוף ששיתפת אותי פעם... זוכרת את המעשה היפה שעשית בקיבוץ שלך?...ואיך התאכזבת על היחס שתנו לך תפסיקי כבר להתיפיף מאחורי קלישאות אוףףףףףףף כמה יפי נפש

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif חיפושית)))))))))))))../images/Emo15.gif

הנה......... לא צריך הרבה מעבר הנה דוגמית להמחשה....... נכון שהבנת לי

d a n i e l s 5

מתהים לי מאוד לנהל אורח חיים ועבודה בצורה המודגשת זה לא כך אצלי............ "מה שאת מביאה, הוא מה שאת מקבלת !"

d a n i e l s 5

מה אני לוקח עימי לעבודה.
שמחת חיים יום יומית.
נאמנות יום יומית בלתי הפיכה.
שעות עבודה בלי חשבון.
מכירות חבל על הזמן ואין זה התפקיד שלי (סוכנים קצת מפחדים מעוצמת המכירה )
שליטה במערכות תיקשורת ורשתות (גישה למחשבים אין לאף אחד )
d a n i e l s 5 זה רק חלק קטן מדברים מקצועים שאני נותן מעצמי לעבודה . לומר שאני לא מקבל תמורה לכך זה לא נכון אך לעולם לא "מה שאת מביאה, הוא מה שאת מקבלת !"

d a n i e l s 5

New member
נו.....

אתה נותן.....ואתה אפילו לא יכול להגיד שאתה לא מקבל בתמורה.... ובצורה פחות מסובכת... אתה נותן את כולך (בעבודה)..ומקבל תמורה (כך אתה אומר). אלא אם כן אתה מצפה ליותר או חושב שמגיע לך יותר....פשוט צריך לבקש. נשבעת לך שהבנתי שלא הבנתי.

מכירה כל כך את התחושה

כנראה כולנו עוברים דרך חוויה כזו או אחרת של חברים שלא נמצאים שם בשבילנו כאשר אנחנו צריכים אותם... כמו שהציעו לך קודם, פשוט נסי למצוא חברות אחרות, לצאת ולבלות. מפגשי הפורום יכולים להיות מקום מצויין להכיר אנשים אחרים ובמיוחד חברות חדשות. פשוט אין טעם להמשיך ולכעוס - כמה שזה כואב ומאכזב... בהצלחה.

t o t a l

New member
האם לא יתכן שאת משדרת להם רתיעה?

רבים כאן יעידו על תהליך של נטישת חברים ותיקים ורכישת חדשים. אישית, רכשתי [כן כן כאן !!! ] כמה מחברי הטובים ביותר שבאמת באמת ממלאים את עולמי. יחד עם זאת חברי הותיקים [הנשואים (רחמנה לצלן)] עדיין איתי. שומרים על קשר, נפגשים מידי פעם. כשאני מנסה לחשוב על הדינמיקה שהייתה בקשר איתם לאחר שעזבתי את הבית, אני נזכר שהם דווקא דאגו וניסו לתמוך וניסו לקרב [הזמנות נוראיות לארוחת ערב עם משפחתם בשישי] ואני זה שהעדפתי לשמור מרחק. לכן שואל את עצמי.... האם לא יתכן שאת משדרת להם משהו מרתיע? הרי לא יתכן שמכל חברייך הרבים, כולם בחרו להתרחק ולא להתעניין, ללא סיבה נוספת.

t o t a l צודקת לחלוטין

והים אני מנסה כמה שיותר לקרב לליבי את חברי שנטשתי אוהב אותם מאוד רק מרגיש שזנחתי את הקרובים ללבי

למעלה