מה קרה לג'אמפ????

sivosh

New member
מה קרה לג'אמפ????

היום הייתי בג'אמפ ואני בדרך כלל רק מהוללת את החנויות שלהם.. א-ב-ל אני באה למדוד בגדים ו... מלא מכנסים הביאו רק עד מידה 5!!!! מה קרה?!?!?!?!!? האמת חוץ מיזה נקנו מגף עד לברך, כן כן כמעט עד הברך לרגל ענקית!!! בנעלי ברמא ובחמישי נקנה נעלי בובה בTO-GO אצלם את המגף מקווה היום. לילה טוב!

DREAM111

New member
גאמפ

בכמה פעמים שאני הייתי בסניף שהיה בקניון ליד הבית לא ראיתי כלום מעבר לחמש. באותה תקופה יצא הליין השני שלהם שבו יש גם מידות גדולות יותר. ששאלתי את המוכרת היא אמרה שהיא לא יודעת במה מדובר. לפי דעתי הם מביאים לכל חנות רק את מה שהם רוצים ולא בכולן יש את אותו ליין ומידות. תתחדשי על המגפים אשמח לראות תמונות.

bar35111

New member
5 בג'מפ זה בערך מידה 46..

גם בנינה יש להם בגדים יפים וגולברי אבל זה עד מידה 46..

sivosh

New member
כן אני יודעת אבל בעבר שלהם היה להם

מידה 7. ומידה 6 בחיים לא היתה בעיה למצוא אצלם. פתאום הביאו דגמים רק עד מידה 5, זה מה שמרגיז!

Agnetta

New member
המידות שם התכווצו

אמרו לי את זה בתחילת ספטמבר, כאשר החלה לזרום קולקציה חדשה לחנויות. שהם יותר לא עושים ליין עד מידה 50. וגם אצל ג'אמפ זה עובד ככה: שכל בעלת חנות בוחרת את הדגמים והמידות שהיא מעוניינת בהם במרכז הראשי שלהם, שאין לי מושג איפה הוא.זה כנראה המחסן הראשי שלהם. ולכן לכל חנות של ג'אמפ יש אופי משלה.

RReuTT

New member
אני מתה עלייהם!

בדיוק היום הייתי שם, על חלק מהחנות יש 1+1 ועל חלק 50% הנחה. אז התחדשתי לי ב4 חולצות
לקחתי 2 ב1+1 ועוד שתיים ב50% הנחה...

למעלה