מה קרה לאתר המפלגה?

NT2006

New member
מה קרה לאתר המפלגה?

רציתי להכנס לאתרכם כדי לראות את עיקרי המצע ואת רשמת המועמדים, אך לצערי הרב האתר אינו עולה. הא ישנה בעיה עם האתר? בכל מקרה. לפי מה שקראתי ושמעתי עד כה על המפלגה ועל עוזי העמד בראשה, הדברים נשמעים משכנעים מאוד. ההתלבטת העיקרית שלי הנה האם ההצבעה למפלגה הנה אפקטיבית או שהקול שלי ילך לאיבוד?

cephalopoda

New member
תתעורר בן אדם

כל קול, שתיתן בכנסת המאוסה הבזויה והמושחטת הזו, לכל מפלגה זה קול שהולך לאיבוד. הרי מה אתה עושה, אתה פשוט אומר לאנשים האלו בכנסת, הנה, נתתי לכם את האמון שלי כאזרח, תמשיכו לשדוד את קופת המדינה כרגיל, תעשו בה כשלכם, הרי ממילא אני אמשיך ואצביע לכם כל ארבע שנים, כי אחרת הקול שלי ילך לאיבוד. זה מנגנון מחשבה שגוי כל קול, שהולך לחבר כנסת מושחת, (ו 90 אחוז הם מושחתים) הוא קול שזרקת לזבל. לכן זה אפילו לא רלוונטי אם תפנית לא יעברו את אחוז החסימה או לא (ואני מקווה מאוד שכן, ולכן אצביע כדי לעזור לם להיכנס בגאווה לכנסת שלי) כי ממילא אין ממש אלטרנטיבה לבן אדם שחושב שכל החברי כנסת מאוסים וצריך לטפל בנורמות השגויות שהושרשו. עוזי דיין הוא היחיד שמבטיח להילחם בתופעה המאוסה הזו. וכן יש לי סיבות להאמין שהוא שונה מכולם. הוא יכול היה בכיף להיכנס למנגנון המסואב של כל מפלגה מכובדת במדינה, ולמכור את המוניטין שלו למרבה במחיר. הוא לא עשה את זה הוא גם יכול היה לשדוד את תקציב הביטחון ולקחת שנה בתשלום אחרי שהשתחרר מצהל, כמו שכל אלוף עושה. הוא גם לא עשה את זה. עד עכשיו הוא בכלל עבד בצורה היתנדבותית לחלוטין בהקמת תנועה חברתית בשם תפנית, ורק לקראת הבחירות, שקלט שאנשים באמת רוצים בו ויש ביקוש חזק לסחורה שהוא מוכר, הוא החליט לרוץ לכנסת. ואני שמח שהוא החליט. מישום מה, הוא היחיד שבאמת אני בולע את זה שאיכפת לו ממה שקורה במדינה הזו איכפת לו ממה שיקרה לי כאזרח בעוד 10 שנים מעכשיו. לכן, אם אתה חושב שיש מצב שהקול שלך יבוזבז אם תצביע לתפנית.... יכול להיות שכן... אבל אם תצביע לכל מפלגה אחרת (אולי פרט למרץ שבאמת מדד השחיתות שלהם נמוך, אבל מצד שני מדד היוסי ביילין שלהם גבוה) בעצם אתה זורק את הקול שלך לא סתם לפח. אתה פשוט תולה לעצמך פתק "אני אזרח שאפשר להשתין לו בפנים ואני חוזר לקבל עוד".

NT2006

New member
אוקי אבל

בסדר, נגיד ששוה לי לבדוק אותם. אז למה האתר שלהם לא עולה? כבר יומיים שאי אפשר להכנס! הלווו אולי אתם צריכים להתעורר?? אם יש לכם קשרים אל החבר'ה שם למעלה תבדקו מה קורה.. או לפחות תגידו לי אם יש בעיה או שהיא רק אצלי..

למעלה