מה קורט קוביין אמר על פרל ג'ם?

Dead Scene

New member
לא הייתי מתרגשת מזה שמישהו כמו

קורט קוביין לכלך על פרל ג'ם

o0O0o

New member
כל הדיבורים האלו על נירוונה

כעל להקה משעממת, רק מראים על מי שאומר את זה, שהוא סתם לא מתחבר לשירים שלהם, או שסתם שמע איזה 2 שירים שלהם וזהו. עובדה שיש אנשים, שחושבים שכל שיר שלהם שונה ומיוחד ויפה בפני עצמו. בעיני נירוונה זאת להקה מצויינת.

psychoit

New member
עזבו את מה שמסביב..

לא משנה מה קורה מסביב..מה שנשאר בסופו של דבר הוא רק המוזיקה.. אוהבים-תקשיבו. לא אוהבים-אל תקשיבו.

נירוונה

זאת הלהקה הראשונה שהשלמתי את כל האלבומי אולפן שלה, פלוס עוד כמה דיסקים של בי-סיידים. בכל אופן, קורט לא שנא את פרל ג'ם, הוא פשוט לא אהב את המוזיקה שלהם, הגיוני האמת. באותה תקופה כל הזמן השוו את פרל ג'ם לנירוונה, אז הוא רצה להפריד, אז הוא פשוט יצא בהצהרות שהוא שונא אותם. בסופו של דבר, הוא ואדי ודר היו ביחסים דיי בסדר. אגב, ב- 91 נירוונה, פרל ג'ם וצ'ילי פפרס הופיעו ביחד במשך כמה הופעות. קצת קשה לי להאמין שהם שנאו אחד את השני.

everynormal

New member
נירוונה להקה ענקית ואולי

אתם יכולים להפסיק לרדת עליה? זה שאומרים פה שהם להקה של רק 4 אקורדים ושקורט קוביין הוא סתם תופס מעצמו מעורר פה רק ריבים אם אתם לא אוהבים את נירוונה אל תשמעו אותם וזהו לא חייבים לרדת עליהם כל הזמן

Dead Scene

New member
כל בן אדם פה רשאי להביע דעה

יש אנשים שלא מתים על נירוונה וכדי להתרגל לזה ולדעת לקבל את הדעה שלו ונהפוכו.

psychoit

New member
לא כל ויכוח מתפתח לריב.

זאת בעצם החוכמה...לנהל ויכוח בצורה תרבותית ומעמיקה שלא תגרור ריבים.

הוד11

New member
כל עוד נשארים ברמת דיון נאותה זה

אחלה ותורם. מטרת הפורום היא שכל אחד יציג את דעתו וישתף את חברי הפורום בה. כמובן שריבים זה לא טוב ולא בריא לפורום אבל אני בטוח שהחבר'ה פה הם ילדים גדולים שמוכנים לקבל את דעתו של האחר ולא נגררים לריבים.

Dead Scene

New member
זה שהם הופיעו יחד לא אומר שהם

אהבו זה את זה. לא הם מארגנים את המופעים.

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gifיאפ חלקי...../images/Emo3.gif

"לא אומר שהם אהבו זה את זה" -
אבל קוביין אומר שהוא פשוט שונא את פרל ג'ם, מקצועית או אישית, זה לא משנה. ואם הוא שונא כל כך להקה מסוימת, ובכל זאת יוצא איתה לכמה הופעות, אז הוא צבוע תחת ולא מעשי בשיט (ואני כן מאמין שהיתה לו איזה בחירה חלקית עם לרצות להופיע עם להקה מסוימת או לא...) ועל הדרך, במקרה שלו (שהוא שונא פרל), ויוצא ל-TOUR זו התמסחררות...

MilkShack

New member
יש כאלה שאמרו שזה מקנאה

כי בתקופה ההיא שהוא אמר את זה לפרל ג'אם הלך יותר מלנירוונה במכירות והכול. אבל בכל מקרה הם התפייסו לאחר מכן והכול היה פסדר P:

הוד11

New member
משהו ששמתי לב אליו רק עכשיו

בסיום האנפלאגד של פרל ג'אם בסוף של רוקינג אין דה פרי וורלד אדי אומר "אז קורט קוביין אומר שאנחנו רעל,איזה רעל איזה??" ואחרי זה יש משהו לא ברור שהוא אומר וזה נשמע קצת כמו "WHAT A FUCKING STUPID" ואז איזה מישהו מהקהל אני חושב אומר "YA FUCK HIM" מעניין לא?

everynormal

New member
וואה וואה

עצבני אדי וקורט לא קינה בפרל ג'אם, כי נירוונה הצליחה יותר מפרל ג'אם וגם בתקופה שפרל ג'אם עלו הוא לא דינא בהם כי הוא בעצמו אמר שההצלחה לא מעניינת אותו

למעלה