מה קורה.....?!

שרה12345

New member
מה קורה.....?!

אין לי חבר וגם לא היה לי חבר מעולם (אני עוד מעט בת 18). למה אנשים כ"כ רוצים חברים מה יש בזה? מה קורץ להם כ"כ? הם לא יכולים להסתדר לבד? הם לא יכולים לחכות שהוא יגיע למה לזרז תהליכים?

sweetdreams

New member
יש כאלה שבאמת מפחדים להיות לבד

ועבורם זה שיש להם חבר זה סוג של רשת ביטחון. וזה גם תמיד נעים להיות נאהב ולהרגיש רצוי. אבל אני חושבת שככל שמתבגרים, זה גם עובר. וככל שבנאדם לומד לקבל את עצמו ואת הלבד שלו, ככה גם מתפתחת אצלו הבשלות להכנס לקשר ממקום אחר- של שיתוף וחברות, ולא ממקום של תלות או צריכה.

sh53

New member
זה תלוי באדם

יש אנשים שרוצים להיות כמו כולם וזה כולל שיהיה לי חבר/ה כי לכולם יש. יש אנשים שאולי לא מוכנים לחבר/ה וכל הכרוך בכך, אבל בגלל שאצל אחרים זה נראה דבר קסום (ואולי בדיוק גם התחילו איתם) - אז למה שלא יהיה חבר? יש אנשים שיודעים מתי הם רוצים חבר/ה, מתי הם זקוקים לזה ומה הם מצפים מהחבר/ה שלהם ואיזה סוג של חברות זו תהיה. אם את מוכנה לחבר, אז לכי על זה. אם את מרגישה שזה לא עושה לך את זה או את לא ממש זקוקה לזה - אז לא חייבים והכי טוב ללכת עם ההרגשה הפנימית שלנו.

blaahh

New member
אני בת כמעט 17 ואף בן לא הציע

לי לצאת איתו... אני לא יודעת מה בקשר לשאר אבל אני יכולה לנסות להסביר לך למה זה מפריע *לי*: אהמממ... יש הרבה סיבות. כשרואים את כולם מסביבך מתנשקים ומחזיקים ידיים ואת פשוט עומדת לבד זה גורם להרגשה של בדידות וגם להרגשה של "מה לא בסדר איתי?! למה לכל שאר הבנות יש חבר ורק אותי לא רוצים?"(למרות שזה לא המצב, שלכולן יש חבר, אבל זה חיכול להרגיש ככה). גם יש משהו במערכת יחסים(לא חברות אלא מערכת יחסים רומנטית) שאי אפשר להשיג באף מקום אחר, לא לזלזל בחברות, באמת- אני אוהבת את החברות שלי ולא יודעת מה הייתי עושה בלעדיהן(טוב, רק חלק מהן...יש אחת שלא נכללת פה וכבר דיברתי עליה) אבל יש משהו בחבר שהן בחיים לא יוכלו לספק לי(ולא- אני לא מדברת על הדבר שבין הרגליים שלו). זה מין כזאת קירבה מיוחדת והרגשה שאת יכולה להיות מי שאת רוצה ולא להתבייש, ולדעת שאת תמיד בטוחה ושיש מישהו שתמיד חושב שאת יפה וטובה לא משנה מה... וזה משהו שכולללןןןן רוצות...

sh53

New member
אם הייתי שואלת אותך

למה לדעתך בנים לא מתקרבים אלייך, מה היית עונה?

blaahh

New member
את שואלת אותי או מישי אחרת? אני

פשוט ממש לא מתמצאת בקטע הזה של השרשור....

sh53

New member
כן - יש בראש הפורום קישור איך לשרשר

וגם אפשר לראות שהעיגול הכחול ליד ההודעה שלי מתחת להודעה שלך.

blaahh

New member
אוקי אז כתשובה לשאלה שלך-

לא יודעת.אם את מתכוונת שזה קשור לחלק מהאישיות שלי שהפגנתי פה בפורום(לא יודעת איך לנסח את זה יותר טוב.חחח) אז זה לא ממש נראה לי כי בכיתה ובביצפר אני הרבה יותר סגורה ולא ממש מכירים אותי ואת האישיות שלי אז...

sh53

New member
כתבת שאת סגורה

ואם תסתכלי על בחורות שיש להן חברות, תוכלי לומר עליהן שהן יותר חברמניות/מתחברות בקלות?

blaahh

New member
חלקן, חלקן פשוט נותנות...חחח

לא התכוונתי שאני סגורה בצורה של יושבת בצד בכיתה ואל מדברת עם אף אחד. כאילו- אני מנסה להתחבר, צוחקת עם אנשים וכאלה. אני פשוט לא מדברת בכזאת פתיחות כמו שדיברתי פה...

sh53

New member
אז אולי כדאי לעבוד על הפתיחות?

כלומר לומר לעצמך - אז מה יקרה? יאכלו אותי? האדמה תבלע אותי אם אפלוט קצת שטויות? מה איכפת לך לנסות? להזיק זה לא יזיק, אבל אולי דווקא בנים יאהבו קצת את היוזמה מצידך?

sh53

New member
כי לפעמים הדשא של השכן ירוק יותר

לפעמים רואים דברים אצל אחרים ורוצים אותו דבר (לא תמיד כל הנוצץ זהב - אבל לפחות ככה זה נראה מרחוק/מבחוץ).

../images/Emo140.gif שבי בשקט ותרגעי דקה...

כשיהיה לך חבר, את תביני... זה פשוט הרגשה שיש לך מישהו שתמיד מחכה לך... לא יודעת איך לתאר את זה בדיוק אבל, כשיהיה לך תביני.. ואגב, לא לכולם יש סבלנות לחכות...

למעלה