מה קורה?

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה מעלה בי תהייה.

למה כשאנשים נוסעים למקומות כמו סיני או ירדן, הם לא אומרים "חו"ל"? סיטואציה אקראית: שמעון: "היי עומר, איפה היית כל שבוע שעבר? ניסיתי להתקשר אליך, רציתי שתבוא אליי ונחבר את המאוורר לבטרייה של הפלאפון ונגרום לו להתפוצץ." עומר: "הייתי בחו"ל." שמעון: "אה כן? עשירון עליון שכמוך. איפה?" עומר: "בירדן." רואים? זה לא יקרה בחיים. ד"א, השמות, המקומות והכל אקראי לחלוטין ואין שום קשר לפרשת החטוף הדרוזי. חפי, תעזור לי פה.

תהייה מעניינת...

עוד שיחה (הפעם אמיתית, השמות האמיתיים שמורים במערכת): איתי:"תגידי היית פעם בחו"ל?" מאיה:"אמממ בערך" איתי:"מה זה בערך?!" מאיה:"אתה יודע, יוון וטורקיה" אני חושב שחלק מהגורמים שסיני וירדן זה לא חו"ל זה כי אין טיסות לשם, למעלה מכך, זה נראה כאילו כל פוץ שיש לו 500 שקל (ואף פחות) יכול לנסוע לשם, אז כולם באמת היו שם... זה כמו שתתלהבי שאת נוסעת לאילת כמו שאת נוסעת לחו"ל... בקשר לטורקיה אני מאשים את החבילות ב-200$ של שלושה לילות שהפכו גם את טורקיה ל"פושטית".

YaLdoNet 4 EveR

New member
תכלס טורקיה נהייתה פושטית..

כל הזבל של התיירות נוסע לשם.. חבל
יו אני מתרגשת מהמחשבה שחצי מהשכבה שלנו תהיה ביחד בשדה"ת, במטוס.. אני אהיה בhigh מטורף חבל שאין דיוטי פרי

YaLdoNet 4 EveR

New member
בוא נראה..

הדיוטי פרי בארץ זה 5 חנויות של סקאל, שבאף אחת מהן אתה לא באמת יכול לקנות, אה ויש גם איזה שני בית קפה קטנים. וחנות לתכשיטים. ובדרך החזרה משום מה תמיד כשהטיסות לישראל אמורות לצאת הכל סגור.. מממממממממממממממממ... וואי כשחושבים על זה, מאיפה אני אפליץ כסף לטיסה לפולין!?!?

Tapuhi

New member
עד לעין שריד

מדהים איך אני מגיבה רק להודעות שלך

למעלה