מה קורה?

Sabat0

New member
נעליים כולכם, ה' ישמור

מסכן, איך התנפלתם עליו עם הטרולים והשרשורים והאוגרים שלכם, מה אתם דפוקים?! אפילו בפורום של מ.צ לא עושים להם כזאת קבלת פנים! בטח פתח בבוקר את השרשור, קיבל דום לב, הבהילו אותו לסורוקה מסכן... אלי, עיוני: אם בקושי תהיה זמן עד לבגרות במתמטיקה, אז עדיף שתמתין עם זה עד אז. בינתיים אתה יכול לפתוח לעצמך מדינה כדי לאגור תורים (דיקטטורה, כמובן) וכשתסיים את הבגרות (בהצלחה) אז חזור לכאן ודבר איתנו. נ.ב אל תתיחס לכל הנעליים האלה שהגיבו לך, הם כולם הנובים הכי גדולים של המשחק... הם לא יודעים שהפורומים של התותחים האמיתיים זה http://www.gindisforums.com/forums-heb/ , במיוחד יוסף הנוב הזה, לאחרונה הדחתי אותו מניהול הברית שלו תוך כדי השתלטות עוינת...

אלי2008

New member
נעליים וכפכפים

חח באמת התנפלו עליי.. אבל כבר ראיתי מהפורום של מ"צ שהשחקנים של גינדיס מאוד דקדקנים על השרשור, ופשוט מכורים לשים אומנות השרשור, אז זה בסדר.. אה וחח אמרת "הבהילו אותו לסורוקה" ובאמת אני מבאר שבע.. גם אתה מבאר שבע או שסתם בפוקס אמרת סורוקה? אה וכבר פתחתי אתמול מדינה לפני שאמרתי לי, ועשיתי כהני דת.. זה גם טוב לא? בקשר לבגרות, אני לא ילמד כל כך הרבה, עשיתי היום מתכונת והלך לי די טוב (אחרי 50 במתכונת של אתמול, כמעט כל הכיתה נפלה
) אני יצטרך רק לתרגל קצת עד אז אבל אני יוכל לשחק בינתיים

GM Alon

New member
אני אסכם את מה שכולם אמרו פה

טכנית זה לא חוקי לפתוח יותר ממדינה אחת (לבן אדם,יצור,חייה,טרול,גמד,גרביל,דג) אבל בתאכלס לכל אחד פה יש 5+ מדינות אם תופסים אותך פשוט תגיד שיש לך משפחה גדולה (והורים שלך לא מאמינים בשימוש בקונדומים) כדי לתקוף ולרגל אתה צריך למחוק רק קוקיז כדי לתקוף עשירייה אתה צריך לשנות אייפי

אלי2008

New member
טכנית זה לא חוקי

ערן יכול לדעת על מדינות כפולות גם לפי איפי וגם לפי עוגיות, אםא תה מתחבר למדינה אחת, מתנתק ממנה ואז רק מוחק קוקיז או רק מחליף איפי, ישר ערן יכול לדעת. השאלה שלי היא אם פה ערן נועל את כל המדינות הכפולות שהוא יכול לדעת עליהם, או אם לא ממש אכפת לו מהכפולות פה ואפשר לא להחליף איפי כל פעם ולא למחוק קוקיז?

GM Alon

New member
אם הוא נועל את כל הכפולות

אז ישארו איזה 100 שחקנים במשחק

Sabat0

New member
נועל בדרך-כלל רק כשמדוחים

אתה צודק, צריך גם להחליף IP וגם למחוק עוגיות.

למעלה