מה קורה?

619qq619

New member
מה קורה?

אוקיי סוף סןף אני לבל 50 קלריק 60% אז מה קורה אנשים??? לכל מי שלא מכיר זאת אני 0xcoolmagex0 אני בין הכי פופולארים בלודי חח... אחרי זה אני יביא תמונה: טוב אז אני רוצה לעשות pq זאקום יש המון שמועות שזה מ- 50+ אז אני רוצה לעשות איך אני מגיעה לשם? _____________________________________________________________________ גם לי יש המון אהבות במשחק [ I have 50 BF ]

619qq619

New member
יש בעיה....

אוקיי סוף סןף אני לבל 50 קלריק 60% uאני רוצה לעשות pq זאקום יש המון שמועות שזה מ- 50+ אז אני רוצה לעשות איך אני מגיעה לשם? *ועוד משהו יש לי שחקן ששיניתי לו את הסיסמא בטעות ושכחתי את האימייל יש דרך לגלות אותה? _____________________________________________________________________ גם לי יש המון אהבות במשחק [ I have 50 BF ]

MR Lordi

New member
אוקיי

את הולכת לעיר הקרח ממשיכה שמאלה עוברת את כל היטים בסוף את מדברת עם איש אחד שיכניס אותך לאזור של הזאבים (כדי לדבר איתו את צריכה להיות ברמה +50 עולה למעלה איפה שהזאבים מגיעה לזומבים הולכת ימינה ונכנסת למכרה ממשיכה ללכת ימינה ויש שם מקום עם Fly Eyes תקפצי ותגיעי למטה ואז את באיזור הלבה תמשיכי ללכת ימינה ואז יש שם איש שנראה כמו ערבי אצלו את עושה את המשימות כדי לקבל את מה שמזמן את זאקום לידו יש דלת ענקית שאליה את יכולה להיכנס רק פעמיים ביום ואז את צריכה לעשות עם כמה אנשים פארטי ולהירשם לרשימה של מי שנכנס לזאקום ואז את נכנסת ורק צריך לזמן את זאקום
הנה אני ליד הדלת

sapir aloud555

New member
הו, אבל למה לפתוח 2 שרשורים?

רק עכשיו עניתי ולא שמתי לב שיש עוד שרשור שכבר ענו לך בו. Oh.. yes. >_>

sapir aloud555

New member
המפ.

אוקיי, אז ככה: דבר ראשון שעלייך לעשות בכדי להתקבל לZpq הוא להגיע לרמה 50 (ואת כבר שם), והדבר השני הוא לבקש רשות מהמתמחה שלך בEl nath. כדי לבקש את האישור הזה, לכי לבית של עבודה שלישית בעיר ולחצי על הNpc המותאם לעבודה שלך - ואז על "ברצוני לקבל אישור להתקבל לZpq" או משהו כזה. לא זוכרת בוודאות. אח"כ, בכדי להגיע למיקום המדוייק את יכולה: או 1: להשיג מגילה לDead Mine או 2: ללכת לEl Nath ולעבור את כל המפות עד למערה של זאקום. יהיה שם Npc שמוכן להעביר אותך את הPq. (שלב 1, זכרי, אנו לא נלחמים בזאקום או מתכוונים להגיע אליה, אז בוחרים רק בשלב 1 מבין האופציות) עצות אחרונות: את יכולה לעשות את הZpq לבד, אבל רוב הסיכויים שלא תסיימי אותו - הזמן המוקצב הוא רק חצי שעה ועלייך למצוא 30 פיסות נייר ו7 מפתחות בזמן הזה. מה שעדיף, לעשות את זה עם כמה חברים או פשוט ללכת לCh1 El Nath ולשאול אם יש מישהו שמתכנן לעשות את הPq. זה הכל. |סחפירה|

למעלה