מה קורה?

619qq619

New member
מה קורה?

אוקיי ממצב? אני צריך עזרה: 1. אני עני בטרוף ואני חייב מלא כסף [יש לי 600k כי קניתי lama staff ב- 800k כשהיה לי 1.2 מיל]. איך אני משיג כסף??? [אם אתם יכולים להביא לי יותר מ- 100k אז בואו תסתובבו איתי- 0xcoolmagex0 [בקאיני] 2. איך אני משיג את הסקרול dmager משהו כזה ו- dark scrool? 3. אם אני קוסם=קלריק ואני לבל 43 כבר אני עדיין צריך לעלות שיהיה לי 3 ב- luck מהרמה? [נגיד אני לבל 42 אז אני צריך שיהיה לי 45 ב- luck? 4. יש לי מלא סקרולים חח קיצר אם יש לך אתר עם הסבר על כל סקרול תביאו לי סיימתי ביי...

:X

אם הייתי בקיהיני בכיף הייתי נותן לך 100 קיי 2 אין לי מושג איך אתה משיג=\ אם אתה קוסם רמה 43 אתה צריך 46 בלאק תביא פרטים על הסקורלים..

תמכור את הסקרולים - תעשה כסף טוב

תראה לנו איזה סקרולים יש לך ונגיד לך כמה כל אחד שווה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifחח אתה מצחיק..^^

600K זה אל עני..=] יש לי בקושי 400K ואני לא מתלוננת.. מה הקטע לבקשת תרומות?=\ לך תילחם במפלצות ותרוויח כסף..<< -.- לשאלה השנייה את הדארק סקרולים אתה יכול לקנות בFM לכל השאר אני לא יודעת לענות..P:

ווינגז

New member
אז ככה../images/Emo12.gif

1. אתה פשוט הורג מפלצות למיניהן, עושה קווסטים... וכמובן מוכר את הסקרולים שלך (אלו שאתה לא רוצה להשתמש בהם, כמובן). לכל סקרול יש את המחיר שלו, ואם תגיד לנו בדיוק איזה סקרולים יש לך ובאיזה שרת אתה נמצא - יוכלו להגיד לך כמה הם שווים. 3. כן, העלאת הסטאטים לקוסם נשארת זהה בכל הרמות ובכל העבודות. 4. נאמר למעלה.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ענו בהודעה קודמת על 2.

למה היא צריכה לחזור על זה עוד פעם?

miss_t

New member
יש מאמר על בדיקת מחירים

בעזרת האתר basilmarket.com בדוק מאמרים. לגבי שאר השאלות- ענו לך על הרוב....

למעלה