מה קורה פה?!?!

מה קורה פה?!?!

מה זה ה"לילות" האלה.. אני והכת לישון בין 2-4 בצהריים... ישנה שעתיים שלוש.. וטיק טק מגיע לילה.. ובלילה הרי אין לי אפילו סיכוי.. מה שמפחיד פה.. הוא הקריסה שתבוא אח"כ של 10-13 שעות שינה שתדפוק לי את אחד הימים לגמרי ובט חתגרום לי לפספס משהו חשוב... אני מתעפצת כל יום שעתיים בערך על הספה מנסה להרד םבלי הצלחה.. והכי גרוע.. מ-ש-ע-מ-ם לי!! תמצאו לי עבודה ללילה... בבקשההההההההההההההההההההההה {ואו לפחות תהיו פה!!}

אנחנו פה...

בערך, בטח לא לאורך זמן אבל, כוסעומו עם אורנג` האלו! כמעט, אם לא יותר, 20 שקל על חבילת גלישה למכשיר שהוא לא דור שלישי אפילו!!! (כבר חשבתי שמצאתי פיתרון לניצול זמן הנסיעות אל/מ העבודה והשלמת פערים פה..)

gavrik

New member
בדיוק היום חזרתי ממרכז שירות

רציתי לקחת איזה נוקיה דור שלוש אבל דורשים עם זה התחייבות לחבילת גלישה שעולה 15.5 בחודש, שבלי זה היה מאוד שווה...

golden energy

New member
נראה לי

שזה 6288 (שיותר נורמלי מ6280) תקנה מחנות פרטית ואז תהיה בלי התחייבות.

gavrik

New member
ייצא יותר יקר בלי ההטבות הנלוות

על הנייר, מבחינה כלכלית יותר משתלם לקחת מאורנג', אפילו עם האינטנט. אני אנסה לבדוק השבוע אולי קרה איזה נס חנוכה ומוכרים בחצי מחיר

golden energy

New member
נס חנוכה ../images/Emo6.gif

רק תשים לב שהוא יחזיק יותר משמונה ימים

golden energy

New member
../images/Emo32.gif הפורום הזה כנראה

משפיע עליי יותר מידי..
חלמתי אתמול חלום שאחד מהמנהלים הראשונים של הפורום-היה לו כינוי...משהו עם TIE...... מתפתח דיון פורה של בני ובנות הפורום על יחסים, ו...דנטל מייעצת לו (למנהל הפורום הדמיוני הזה..) איך להתחיל עם בחורות ומסבירה לו דווקא על- איך להתחיל עם בחורות ב... מוזיאון
זה הנדודי שינה האלה......הם מתחילים להשפיע עליי

golden energy

New member
../images/Emo6.gif

כן, שיערתי שזה בא מהדמיון המשונה שלי....... יותר משונה שדנטל-חיית המסיבות- יעצה לו על מוזיאון דווקא
כן,הא? כולם ישנים כנראה... אבל אמרת לי שזה בא בתקופות...אז אני מחכה לגאות

מה גאות מה?!~?!

כל השבוע מת פה ושאמרתי שזה בא בתקופות התכוונתי לחזקו ת יותר-וחזקות פחות לא למוות קליני!! שומעת רוצה לעשות לי טובה?

golden energy

New member
זה לא נשמע טוב ../images/Emo6.gif

אני יוצאת עכשיו,אבל שקל יעזור לך בינתיים?... סתאאאאם............... חוץ מזה,גבריאלית! יש לך בית ספר! תכיני תיק וספרים וצאי לך אל המקום המקסים הזה שנקרא בי"ס.... *זה לא מוות קליני...זה כבר רגל אחת בקבר+התפרפרויות..... אז יש עוד תקווה

golden energy

New member
תלוי../images/Emo38.gif

אה...שביתה....... טוב גם ככה עוד יום(או יומיים?) יש חופש לבתי הספר.

דנטל

New member
לראשון קראו CAR-TIE ../images/Emo12.gif

סתאםםםםםםםםםםםםםםםם
היה פה מנהל שקראו לא מקסיקני טעים או מקסיקני חריף או משהו כזה. אחרי זה אני החלפתי אותו ואותי החליפה שי. לא יודעת מי היה לפניו ואם בכלל היה מישהו לפניו. לגבי מוזיאון, סביר להניח שהייתי פה ביותר מוזיאונים מכולכם ביחד. זה שאני יוצאת הרבה למסיבות, לא הופך אותי בהכרח לבן אדם רדוד וחסר תרבות ו/או זיקה להיסטוריה/תרבות/אמנות.

golden energy

New member
../images/Emo178.gif

וואי...את אוהבת להתחיל וויכוחים
לא התכוונתי שאת לא מושכלת/רדודה וכו'... זה היה בכוונה של---להתחיל עם מישהי במוזיאון.(כן,נכון,אפשר להתחיל עם מישהי במוזיאון...אבל...נו...הנקודה ברורה) יופי. עכשיו אחרי שהבהרנו את זה....... את אלה! את מאסטרית! את מלכה! את איינשטנית עלי אדמות! מספיק התחנפויות?.

golden energy

New member
דרך אגב..

נזכרתי עכשיו שכתבת לא מזמן שאחד המנהלים (או הנהלת הפורומים?) לא רצו שהפורום הזה יהיה חברתי ויהיה על נדודי שינה נטו. למה בעצם??..

למעלה