מה קורה פה?!?!

דנטל

New member
קודם כל, לא נעלבתי ולכן לא צריך להתחנף

בעצם, גם אם כן הייתי נעלבת לא היה צריך להתחנף. רק הבהרתי נקודה של מה השתמע מדברייך ולהבדיל איך נראית המציאות. להנהלת הפורומים לא משנה איך הפורום מתעצב כל עוד הוא עוסק בנדודי שינה ונותן במה לנושא. אלה היו גולשות מתקופתו של המקסיקני שלא רצו שהפורום יהיה חברתי. הענין הוא שבתקופה ההיא היה פורום "ציפורי לילה", כך שכבר היה מקום חברתי. כשאני רציתי שהפורום שלנו יהפוך ליותר חברתי כבר לא היה פורום ציפורי לילה, כי הוא נסגר - ככל הידוע לי - בשל פעילות נמוכה. הסיבה תמוהה לי קצת, כי בפעם היחידה שנכנסתי לשם בחיים שלי הוא דווקא נראה חי ובכל מקרה פה ברוב הזמן היה כמעט מת ולא היו שיקולי סגירה. מצד שני, עם פורומי תמיכה יותר סלחניים לגבי רמת הפעילות מאשר לגבי פורומי פטפטת. לא משנה, היום הפורום נראה כמו שצריך, אז זה מה שחשוב.

מה? אנחנו פורום תמיכה?

תמיד ידעתי שכולם פה קצת בעיתיים.. וחוץ מזה, אני חולקת על דעתך.. גם אני הייתי בהרבה מוזיאונים! {ולא, לא בטיולים של בית ספר אז הבדיחה מיותרת :p }

דנטל

New member
כן, אנחנו פורום תמיכה

ולא חשבתי על בית ספר. אני קצת מבוגרת מדי בשביל לזכור את זה בכלל.

golden energy

New member
גם אם

פורום "ציפורי לילה" היה קיים גם עכשיו זה לא היה צריך לשנות להן..זה עדיין טיפשי.

golden energy

New member
זה טיפשי במובן

שאנשים יכולים לדבר גם על נדודי שינה וגם על נושאים חברתיים. לא צריך להגביל את זה.

דנטל

New member
תראי, ברגע שיש חלוקה בין פורומים

(וברור שנוצרות חברויות גם בפורומי תמיכה), ההגבלה היא במקום. זה לא אומר שבאופן מוחלט אסור להיות חברתיים בפורום תמיכה, אבל צריך לדאוג שזה לא יתפוס מקום נכבד. כשבן אדם מחפש תמיכה ומגיע לפורום שכולו קישורים ליוטיוב, תמונות מטיולים, בדיחות רוסיות מתורגמות לעברית ודיבורים על אלכוהול ומסיבות - הוא לא ירגיש שזה המקום שיצליח לספק לו את התמיכה שהוא צריך. אחרי שכתבתי את זה, אני חוזרת ומדגישה שהפורום במתכונתו הנוכחית הוא טוב בעיני. כך תמיד רציתי שיראה מהרגע שנסגר פורום ציפורי לילה. אם לא היו פה בכלל דיונים על שינה זה לא היה טוב, אבל לדעתי ההתגמשות שלנו בין דיבורים על שינה לבין פטפטת לא קשורה הוא במידה הנכונה, בעיקר בגלל שכמעט בכל השרשורים אנחנו בכל זאת עוסקים בצדדים שונים של שינה.

golden energy

New member
חלילה. שאנשים לא ירגישו מאוימים.

ברור שאם זה היה עובר את הגבול אז אנשים שיכנסו לכאן לשאול שאלות על נדודי שינה וייתקלו במליון הודעות שלא קשורות לנושא, לא ירגישו בנוח,אולי, לשאול, אבל מותר גם וגם. הגולשות הללו ראו דברים בשחור ולבן. אבל לא נורא,העיקר שבהווה הפורום חצי חצי..כמו שצריך.

למעלה