מה קורה פה??

מתנדבים חדשים יקרים

העדפתי שלא להגיב בשרשור על התאונה כי הוא התדרדר לרמות בלתי נסבלות. ויכוח בנושא שאני הולכת להעלות פה התבצע כבר בפורומים של 101 ואני מקווה שבפורום זה יתרחש בצורה יותר מתורבתת... בנוסף אין זה מתייחס לכלל המתנדבים החדשים אלא רק לחלקם או להתנהגויות ספציפיות שלהם ברגעים מסויימים לכן א תקחו את זה כדבר מעליב אלא כביקורת בונה... מערית, סבבה שאבא שלך היה שם, באמת... אבל אין זה אומר שאת היית שם, ולכן אין לך זכות לזלזל בצוות המטפל (יונתן) ובאשר לנושא שלי: אל לך להתימר לדעת יותר ולהתנשא מעל המדריך שלך או מעל כל מתנדב אחר או עובד אחר שמה לעשות יש להם הכשרה יותר גדולה משלך ונסיון רב משלך... ובאשר לתגובה שלך לאבירם, היא הייתה מגוחכת ומיותרת כיוון שהתנהגת כמו ילדה קטנה שכרגע הרסו לה את הציור שלה או משהו כזה... אבירם הוא אחר המתנדבים הטובים שראה הארגון מימיו ובתור בנאדם הוא אחד האנשים הטובים שפגשתי (אבירם מחמאות כגון אלו באות פעם בחיים ואני מציעה שתנצור אותן...)ולא סתם הוא היום סטודנט לרפואה. מתנדבים חדשים יקרים, אני מבינה שיש התלהבות ואני מבינה שהכ מגניב ומלהיב עכשיו ואחרי כל נסיעה אתם בטוחים שראיתם ואתם יודעים הכל אבל זה לא נכון... גם אני היום אחרי שנתיים במד"א ומדריכה לא יודעת הכל וגם רופא שלמד כמה שנים שלא למד והתמחה בתחום הספציפי שלו לא יודע ולא ראה הכל... מהלעשות אלו החיים ואי אפשר לדעת הכל... חשוב שתבינו שבגרים מכם ומנוסים מכם לא באים לתקוף אתכם אלא לעזור לכם ללמוד חשוב גם שתבינו שמד"א היה קיים הרבה לפני שהגעתם ויהיה קיים הרבה אחרי שתלכו וכך גם התחנה שלכם וגם המתנדבים שנמצאים שם לפניכם, תורידו את ההתלהבות, זה לא משנה מי היה ומה עשה... יש מי שיעזור לכם ללמוד אתם רק צריכים להקשיב ולא לזלזל... לא משנה מה היה המקרה וכמה אתם בטוחים שצדקתם, תלמדו לכבד... זה הכי חשוב... ואז גם יבוא היום שיכנס עוד קורס לתחנה שלכם ואתם תצאו לקורסי קיץ ותלמדו יותר ותצברו יותר נסיון ותוכלו לבוא ולומר שאתם יודעים יותר, ולכם יש יותר נסיון מאלו שנכנסו אחריכם ואתם תוכלו לכוון אותם לעבר התנהגות וטיפול הטובים ביותר... ואני לא אומרת את זה כדי לעצבן ואני לא אומרת כדי להגיד הנה אני יותר מכם... גם אני הייתי פעם מתנדבת חדשה בתחנה קטנה ואני בטוחה שאנשים שקיבלו אותי לתחנה יגידו שגם אני התלהבתי מכל דבר.... אבל אני יצאתי מזה... הבעיה היא שאני כמירה מתנדבים שגם אחרי שנה שנתיים ושלוש במד"א לא יצאו מזה וחבל... אני מאוד מקווה שלאף אחד מכם זה לא יקרה... ואני אומרת את זה לא מתוך שמועות אלא לאור העובדה שלתחנה שלי נכנסו שלושה קורסים אחרי כולל אחד שאני אדרכתי ובכולם חנכתי... אנשים הכל מאהבה באמת, אני מקווה שאתם מבינים את חשיבות ההתנהגות שלכם, כלפי הצוות שאתכם, החולים, והסביבה שרואה מה אתה עושים ומשגיחה עליכם בחמישים עינים כאשר אתם מתקרבים לבני משפחתם לילה טוב

inbale

New member
מה קורה פה??../images/Emo46.gif

נישרף המחשב שלי קצת פחות נוכחות וזהו...מתחיל הבלאגן? רבותיי אחד הדברים שבפורום הזה לא מקובלים זה סגנון דיבור לא תרבותי. כל הודעה שיש בלשונה משהו פוגע תימחק לאלתר מהפורום. אני לא עוסקת פה בצנזורה אבל בפורום הזה לא ינתן חופש דיבור למי שלא מסוגל להיות תרבותי. בבקשה תחשבו מאה פעמים לפני שאתם לוחצים על "שלח" כל בעיה אישית שהתעוררה בין כותבים בפורום - בבקשה תשלחו לי מסר אישי ונטפל בזה בצורה הוגנת ותרבותית ולא על גבי הפורום. אני מקווה לראות את הפורום הזה חוזר לימים היפים שלו.

Parabol

New member
אנשים.. קוראי הפורום..אנא הכנסו...

את ההודעה הזו אני משרשר להודעה של אקונומיקה כדי שרשורים אחרים לא ידחקו אל הדף השני... אם לא שמתם לב הדיונים סביב ההודעה של מערית1 תופסים הרבה מקום בפורום... ושרשורים אחרים נדחקים אל הדף השני... אז נפתח בעצה: אולי תשרשרו את ההודעות שלכם אחת מתחת לשנייה כדי שיהיה יותר מסודר וקריא? ונמשיך: הדיון סביב הנושא הזה מלא בתקיפות חוזרות ונשנות ב2 הכוונים.. עזבו. מיציתם... נראה לי שכולם קלטו מה שהם היו צריכים לקלוט.. איך צורך להמשיך בהאשמות והכפשות... אז נכון אולי מערית1 התלהבה קצת יותר מידי.. אבל זו לא סיבה שכל הדף הראשי של הפורום יהיה מלא בהאשמות וטענות ומענות וכו´ וכו´ וכו´ וכו´ וכו´ וכו´ וכו´ וכו´ וכו´...... נראה לי שהיא קלטה... ולמערית1.. את לא היית צריכה ככה לתקוף את המדריך שלך..... עם כל הכבוד לאבא שלך אני מניח שלמדריך שלך יש יותר נסיון במצבים כאלה.. וחוץ מזה.. מה עם קצת כבוד? אני לא אתחיל בטענות אישיות כלפי כל אחד... ולMITMIT... חבל שהצטרפת רק "בסוף" ה"דיון" הזה אבל זו לא סיבה לנסות להחיות אותו ע"י השתקה ושות´... אני מודע לעובדה שאתה אחראי מתנדבים במד"א אילת.. ואני מכבד את זה.. מאד מכבד את זה.. אבל הדיון מוצה... וזהו נראה לי... העיקר זה להרגע... תודה רבה..

E M S

New member
ענבל את כל כך צודקת....

באמת שאני לא נכנס לפורום הנ"ל כדי לריב.... הפורום הנ"ל אחד הפורומים הכי חביבים עלי אני לא מועניין לריב עם אף אחד לכן החלפתי ניק בשביל להפריד את עצמי מן החבר..

Yev

New member
ההודעה הייתה מנוסחת בלשון נאותה ועי

ועיניינית ולכן לא הייתה סיבה למחוק אותה אבל אני אפנה אלייך במסרים אישיים.

inbale

New member
ההודעה היתה על רקע אישי

נושאים אישיים ניתן לדסקס במסרים אי מיילים או בתוכנות מסרים אחרות. אין שום סיבה לאיים בתביעות דיבה מעל דפי הפורום. כל ההתכתבות בנושא הזה תתנהל מעתה במסרים. תודה.

paradan

New member
תתקעו בחצוצרה

הנה, הנה היא באה... עברת את המבחן
ברוכים השבים דני

mitmit286

New member
מערית1 - בת אל עברת את הגבול

שלום לכולכם וגם לך בת אל! נדהמתי לקרוא את מילות ההבל (אני אסביר- שטויות) שנכתבו כאן בכל הנוגע לתאונת הדרכים ביטבתה. על מנת להבהיר שמי עמית ואני פאראמדיק במד"א אילת וכמו כן אחראי מתנדבים!!! ראשית גברת בת אל היקרה - בתור מישהי שלא ממש הבריקה במבחניה בקורס 60 את ממש מגלה "בקיאות יתרה" ברפואה דחופה... לפני המושג אינטובציה צריך לדעת מה זה אמבו ואיך משתמשים איתו על אדם ולא על בובה...! אגב תזכירי לי האם אביך הוא מומחה ברפואה דחופה או שמא הוא טרם סיים את חוק לימודיו ---ברפואה הכוונה..! טוב יכולתי להמשיך ולגעור בך עוד שעות(ומי שמכיר אותי יודע שאני רציני בזה)אבל אני לא רואה בזה טעם. בת אל - רופא הוא אדם שאת במיוחד את לעולם (כמער"ית או כחובשת ) לא תבקרי מקצועית אני רואה בחומרה רבה את ההתבטאות חסרת הבסיס ,ידע ואפילו המטופשת כחציית גבול מאד מאד ברורה ולא עינינית ! יתרה על כך שמעת פעם את המושג "הוצאת לשון הרע" את עכשיו עברת את העבירה הזו והרופא (שאגב פנה אליי משום מה...!) יכול להגיש נגדך תביעה מאד מאד גדולה!! לשקול מילים זה דבר מאד חשוב (בחיים בכלל) כשאת מביעה את דעתך בכל הקשור למד"א -- במחשבה שניה כרגע אין לך ממש זכות! את אפילו לא התחלת להתנדב ! חוצפה! מעולם, מעולם לא השתקתי מתנדב שרצה להביע את דעתו בכל דבר שלא יהיה - אני מתרה בך קבל עם וגולשים - מתנדבי מד"א יקרים, אל אל תדברי דברים שאינך אמורה לדבר...!!! את המשך הבירור המשמעתי נעשה בכתלי התחנה ולא מעל דפי האינטרנט.. הודעתי זו באה על מנת להעביר מסר פשוט רבותי לא יתכן שאנשים ככל שיהיו מורעלים יאמרו דברים ללא בסיס (שחלק לא קטן מהם הוא שטות גמורה - מקצועית) אני במד"א התנדבתי המון שנים מכיר ויודע מה זה להיות מורעל ופה יש לי ...לא חסר! אבל לרמה כזו זה ממש ממש מוגזם!! מקווה שהמסר הועבר כראוי יום טוב לכולם. עמית רגב פאראמדיק אחראי מתנדבים - מד"א אילת

paradan

New member
חברים

עמית ברוך בואך לפורום. ולשאר החברים, אני חושב שמיצינו את הדיון על התאונה...

mitmit286

New member
תודה ידידי..

אכן אתה צודק מיצינו היה לי קשה להתעלם מהדברים הבוטים שנאמרו כאן. אגב, פורום מבורך. (ד"ש לאבי בקשט)

mitmit286

New member
אני פשוט בשוק

אני מצטער שאני כותב בהפסקות אבל המשכתי לקרוא את התגובות בנושא התאונה ביטבתה ואני פעור פה...!!! המסר שלי הוא לכולם -- לא רק לבת אל (מערית1 ) זה כבר הרבה מעבר לחוצפה.... רבותי אני מקדם ואקדם תמיד העלאת רמה בתצורת דיונים בנושא הרפואה הדחופה אבל חברה כאן לא היה דיון, כאן היה (לוקח לי הרבה זמן למצוא את ההגדרה הנכונה למה שהיה כאן..)הכפשה מקצועית גרידא! דבר נוסף בת אל את לא ! לא פונה ככה אל המדריך שלך...! הוא מכולם (ואת יודעת טוב מאד) בעל זכות מלאה לומר לך את דעתו ולבקר את הדברים השטותיים שאמרת כאן! (בכל תגובה מחדש) מתנדבי מד"א יקרים, זו הדוגמא איך לא לכתוב! אני מקווה שכולכם השכלתם ואשמח לנהל איתכם דיון בנושא...! עמית רגב פאראמדיק אחראי מתנדבים מד"א אילת

מערית1

New member
אני חוזרת על ההודעה שלי שוב!

מטרת ההודעה הזו היא להרגיע את הרוחות, ולהוריד את הוואליום בפורום אף פעם לא התיימרתי להיות מה שאני לא, גם אף פעם לא התכוונתי להתערב, בסך הכל תיארתי אירוע קשה ושאלתי כמה שאלות שעניינו אותי, והטרידו אותי בקשר לאותה תאונה. אז נכון, היו פעמים שהגזמתי, אבל אתם צריכים לזכור שאני בסך הכל ילדה חסרת ניסיון, שרק עכשיו יוצאת לעולם הגדול, ורק עכשיו מתחילה ללמוד את החוקים של החיים. אחרי שהעלתי את הוואליום בפורום לשיאים גבוהים, אני מורידה אותו חזרה, ומהר, ונרגעת קצת, כי נכון יש דברים שאני עדיין לא יודעת, אבל גם זמני יגיע. אם פגעתי במישהו בכל אופן שהוא, אני מתנצלת, וכדאי שנעביר את הדיון לצורה קצת יותר רגועה, שקולה ובוגרת, כי אתם צודקים , באמת הגזמתי.

mitmit286

New member
הזמן לשתוק והזמן להגיב

בת אל תפנימי.. יש זמן לשתוק ויש זמן להגיב גם לניסיונות הרגעה עלולות להיות השלכות לא טובות בקיצור אל תנסי להרגיע אף אחד ואל תנסי להעביר את מה שהיה כאן(המכונה בפיך דיון)לפסים שקטים. עמית

מערית1

New member
הסיבה היחידה שמונעת ממני להגיב לך

זה הסכנת התנדבות שלי במדא! כמה נקודות הבהרה בשבילך דיון משמעת בתחנה לא תוכל לעשות לי כי לפי דברי יונתן אני עדיין לא קשורה לתחנה אז עדיין לא עברתי על שום חוק שלה בקשר ליחס שלי כלפי יונתן יש דברים שאתה לא יודע בסיפור ואין כאןמקום בפורום לדבר על זה עוד משהו היום שמעתי שזימנתם את כולם חוץ ממני לחיסונים מה אני צריכה להבן שסולקתי ממדא אני ימשיך עם התגובות מאוחר יותר כי כגרע אני צריכה לכת אבל את מה שיש לי לומר אני עוד לא סיימתי!

זכותך

זכותך-להביע דעה זכותך-לחשוב מה שאת חושבת בלי שאף אחד יעיר לך על זה אבל... אין כזה חוק במדא שאומר שאסור להתייחס למדיך בצורה מסויים או לא. מתנדבים וכו וכו... אבל קצת כבוד לאנשים שנמצאים מעליך כאלו שראו יותר ממך ויודעים יותר ממך כאלו שלא תקפו אותך אלא טענו טענה שונה ממך... אני לא יודעת למה זה התפתח למריבה... אבל תחשבי על זה ככה... לא הייתה לך אפילו נסיעה אחת מה שאומר שאפילו לא ראית חולה/ פצוע אחד... אני מניחה שכל מי שהגיב לך בין אם בחריפות או לא ראה טיפה יותר ממך וניסה הרבה יותר ממך וגם אם זה בנסיעה אחת יותר-את צריכה לכבר את זה נקודה. את לא חייבת להסכים את יכולה שלטעון אחרת אף אחד לא אומר לך איך להתייחס למדריך שלך אבל הוא מדריך לחיים. בסוף את תמיד תחזרי אליו לא משנה מה, וקצת הגיון לחיים- לתת כבוד לבנאדם שמעליך, ולתת כבוד לבנאדם שעשה הכל כדי שאת תוכל להתנדב במד"א

מזכיר לי את הבדיחה...

מה ההבדל בין פאראמדיק לאלוהים, פאראמדיק חושב שהוא אלוהים ואולהים לא חושב שהוא פראמדיק. "וקצת הגיון לחיים- לתת כבוד לבנאדם שמעליך, ולתת כבוד לבנאדם שעשה הכל כדי שאת תוכל להתנדב במד"א" נכון שצריך לתת כבוד לבנאדם מעליך, אבל גם צריך וחשוב לכבד אנשים מתחתיך...זה שכותבי התגובות הם חובשים/פאראמדיקים/רופאים או סתם מתנדבים יותר ותיקים , זה לא אומר שהם אלוהים וכל דבר שהם עושים נכון. יש צורה ודרך להגיב על דברים בייחוד אם הם טעויות של מתנדבת לעתיד ולא מנוסה. לא ראיתי שפאראמדיק או רופא " גוערים" בנהג אף פעם, אנחנו משקיעים שעות לעזור לזה ומה אנחנו מקבלים???? עובדי מד"א(כמובן שלא כולם) שתופסים תחת על מתנדבים שרק באים לעזור להם מרצונם החופשי. וזה נכתב אחרי שנה וחצי של התנדבות...בקיצור אף אחד לא יודע הכול ורק מטעויות לומדים. אז עובדי מד"א, די לתפוס תחת עלינו.

paradan

New member
חברה מיצינו...

נסכים שצריך לכבד אחד את השני בלי קשר מי מלמעלה ומי מלמטה...

inbale

New member
מסכימה עם שותפי ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo36.gif

למעלה