מה קורה לי????

mor881

New member
או קיי מסתכל על הטוב

אז בעצם לראות את הטוב של מה שנשאר ביננו? או שמה שעשוי להיות לנו? או שתפרטי , מה לעשות אני קצת קשה תפישה כרגע

רות 2

New member
היא טוב תקופה ......

וחשוב שהיהי נעים ונוח תקופה ארוכה עבור כל המעורבים ... מה שנישאר בינכם הוא הכי טוב שיש (בעצם הם..) אתה יודע יצא לי לשמוע /לקרא אנשים שמספרים בעצבות על זה שהיא/הוא המשיך הלאה והתחושה שלהם היא תקיעות .. לקח להם זמן להין שלעיתים קינאה יכולה להפוך לדבר חיובי (יענו קינאת סופרים) וללמוד או לקחת דוגמה מבן הזוג לשעבר ולהמשיך הלאה אל מה שיהיה ולא להיתקע עם ..מה שהיא (לטוב ולרע) רות בעד יחסי אנוש טובים עם מי שהיא לך פעם יחסי אישות ויחסים אישיים טובים... לעיתים הדרך להגיע לזה היא .. דווקה בדרך השלילה שמירת דיסטנס .. פחות שיחות (פחוות ביקורות) לזכור כי לאדם הזה יש חשיבות ומשקל בחיי הילדים בלבד ומכאן יהה קל למצא הדרך ליחסים בריאים ואף ידידותיים........ אבל לעיתים הדרך היחדה היא ניתוק ושמירה על דיסטנס אם זה מה שמקל על מצב נפשי ,הלך רוח , ונוחות להתחיל פרק חדש ... אהה כן.... וזאמן יאיבני זאמן...

mor881

New member
אבל אני מתגעגע לסקס שלנו

אז בעצם ריחוק וחיתוך יביא אותנו לניתוק מגע ואז מה? אז זהו זה יגמר ואז נהיה ידידים אפילו טובים ואולי נראה דברים בפרספקטיבה חדשה? אז סקס אסור עלינו מהיום והלאה?

כל פעם שתתגעגע לסקס איתה

תחשוב על זה "תמיד היתה אגואיסטית,הייתי לבד כל השנים". היא עסקת חבילה,, של דברים טובים ו"פחות טובים". לא ביקשתי שתשנא אותה, רק בכל פעם שאתה רוצה לחזור, חחשוב "חצי הכוס הריקה" לטובת הפרופורציות. אז נכון שזה מין תנודות לא מאוזנות מצד אחד לצד השני של הכוס, אבל עם הזמן עוצמתן תרד ותוכל לחיות עם זה בקלות. בהצלחה נ.ב קח את העיצות כאן בערבון מוגבל, ורק את מה שמתאים לך...

רות 2

New member
לעיתים זה רק עניין "פעוט" " של..

אי השלמה עם המציאות ומעט רכושנות טיבעית שגם הם שייכים לחלק מהפירוד הם מגיעים בדרך כלל אחרי השלב המעשי של הפירוק .. ועל זה יש לעבוד עם עצמנו לעיתים בעזרת חברים או איש מקצוע ולעיתים לת לזמן לעשות את שלו.. כמיהה מהסוג ש אתה מדבר עליו קשור לעיתים לאישיות לאופי וכמיהה היא לרבכמיהה למשהו מוכר.. היא למשהו טוב או יותר טוב .. וזה בסך הכל חיובי כי סופה של כמיהה להפוך לשאיפה..

תגידו לי אנשים יקרים

אני היחידה פה שלא מזיז לה מה הוא עושה???? העיקר שיעשה את זה רחוק ממני!?!?!? מרגישה פה כמו נטע זר...

mor881

New member
אשמח אם תאירי את עיניי בתובנות

שלך והמקור מהן הן מגיעו גם חשוב.

יערית

New member
אם זוהי הרגשתך ניחא

אבל אל תקבעי עובדות רחוקות ממציאות,עבורי בכל אופן,תודה.

לא היתה פה כוונה להכעיס

כתבתי את תחושתי הכנה. באמת מרגישה פה נטע זר, לעומת כל הכותבים....

יערית

New member
תחושת התנשאות חמודה

זה יעבור לך...את הרי באמת לא מכירה את הנפשות ואת הסיפורים מאחוריהם, ובכל זאת מרגישה נטע זר.

יערית

New member
תשמעי

לא כל מי שלא מסכים איתך כועס...יש לי הרבה דברים אחרים חוץ מלכעוס ובטח על אדם שכלל לא מכירה.

ב ה י ר

New member
לא את לא היחידה

הוא לא מעניין אותי ובטח שאני לא מעניינת אותו

mars4

New member
../images/Emo24.gif לעומת זאת אני בטוח שיש

כאלה שאת מענינת אותם מאד מאד!

למעלה