מה קורה לי????
אני גרוש טרי אל תהיו ציניים!! למה יש בי את הכמיהה הבלתי פוסקת הזו ל"שלם" הזה שנקרא משפחה ? כל המחשבות וכל התהליך שאני עובר עם עצמי מולה מול זוגתי לשעבר לבסוף אני נשאר עם הכמיהה הזו לשלם "אם" ילדיי ואני ביחד ולא רק בשביל הילדים אלא בשביל הכרה שזהו הגורל וזה מה יש ועם זה ננצח, אבל היא מעולם לא היתה פרטנר לעבודה על מערכת אנושית, תמיד היתה אגואיסטית,הייתי לבד כל השנים (13) איתה כן היה לנו סקס מצויין והיא יפה חבל"ז (גם לי לא חסר
) ועכשיו ההתמודדות הזו היומיומית השעה שעה דקה דקה והילדים הכאב שלהם קורע אותי לגזרים. ("ועוד לא קל לנשום ועוד לא קל לחשוב מול הרוח ועוד לא קל לנשום ועוד לא קל לחשוב ומאוד לא פשוט לחכות") אז למה אני רוצה לדעת עם מי היא היתה שלשום בלילה? ולמה היא רוצה לדעת עלי אבל היא לא שואלת , למה היא לא רוצה לשאול ולמה אני רוצה לשאול? וזה כואב התשובות כואבות אבל אני חושב שאולי דרך הכאב אלמד לשחרר ולמה על אף היותי לבד כל השנים כאיש משפחה במערכת שלנו למה בכל זאת אני לא שופט אותה בתוך תוכי לשלילה? אז למה זה כואב כל כך לאבד אותה ולחשוב שהיא תהיה של מישהו אחר? בבקשה תענו לי ממקום נקי ואמיתי.
אני גרוש טרי אל תהיו ציניים!! למה יש בי את הכמיהה הבלתי פוסקת הזו ל"שלם" הזה שנקרא משפחה ? כל המחשבות וכל התהליך שאני עובר עם עצמי מולה מול זוגתי לשעבר לבסוף אני נשאר עם הכמיהה הזו לשלם "אם" ילדיי ואני ביחד ולא רק בשביל הילדים אלא בשביל הכרה שזהו הגורל וזה מה יש ועם זה ננצח, אבל היא מעולם לא היתה פרטנר לעבודה על מערכת אנושית, תמיד היתה אגואיסטית,הייתי לבד כל השנים (13) איתה כן היה לנו סקס מצויין והיא יפה חבל"ז (גם לי לא חסר