מה קורה לי????

mor881

New member
מה קורה לי????

אני גרוש טרי אל תהיו ציניים!! למה יש בי את הכמיהה הבלתי פוסקת הזו ל"שלם" הזה שנקרא משפחה ? כל המחשבות וכל התהליך שאני עובר עם עצמי מולה מול זוגתי לשעבר לבסוף אני נשאר עם הכמיהה הזו לשלם "אם" ילדיי ואני ביחד ולא רק בשביל הילדים אלא בשביל הכרה שזהו הגורל וזה מה יש ועם זה ננצח, אבל היא מעולם לא היתה פרטנר לעבודה על מערכת אנושית, תמיד היתה אגואיסטית,הייתי לבד כל השנים (13) איתה כן היה לנו סקס מצויין והיא יפה חבל"ז (גם לי לא חסר
) ועכשיו ההתמודדות הזו היומיומית השעה שעה דקה דקה והילדים הכאב שלהם קורע אותי לגזרים. ("ועוד לא קל לנשום ועוד לא קל לחשוב מול הרוח ועוד לא קל לנשום ועוד לא קל לחשוב ומאוד לא פשוט לחכות") אז למה אני רוצה לדעת עם מי היא היתה שלשום בלילה? ולמה היא רוצה לדעת עלי אבל היא לא שואלת , למה היא לא רוצה לשאול ולמה אני רוצה לשאול? וזה כואב התשובות כואבות אבל אני חושב שאולי דרך הכאב אלמד לשחרר ולמה על אף היותי לבד כל השנים כאיש משפחה במערכת שלנו למה בכל זאת אני לא שופט אותה בתוך תוכי לשלילה? אז למה זה כואב כל כך לאבד אותה ולחשוב שהיא תהיה של מישהו אחר? בבקשה תענו לי ממקום נקי ואמיתי.

ד ו ל ה

New member
לא לגמרי הבנתי

אם אתם יחד או לבד אבל בכל מקרה נשמע כאילו הכל ממש טרי ואתה עדיין רואה בה בת זוג בצורה מסוימת ואולי אפילו עדיין אוהב צריך להתרחק קצת ולתת לזה זמן... נסה לא לדעת מה היא עושה ועם מי היא נפגשת ומתי זה יקל עליך במעט להתמודד עם המציאות החדשה דולה (שמעדיפה לא לדעת מה עושה אב ילדיה בזמנו החופשי)

mor881

New member
אבל הסקרנות הורגת אותי

ומה גם שלה יש כאלה יציאות כאלה ברורות לא ברורות שניתן להבין שהיא גם רןצה לדעת. אז למה אנחנו רוצים לדעת?

mars4

New member
בדיוק...

והתופעה שאתה מתאר כל כך אופיינית לסיום כל קשר. ולא דווקה נישואין. אפילו חברות. ותאר לך את המצב שבו אתה רואה את האקסית שלך מרוחה על כל העיתונים מתנשקת צרפתית לוהטת עם בן זוגה החדש? היתי במצב שלך ואני מבין בדיוק למה אתה מתכון. לתופעה 3 סעדים עיקריים. 1) הזמן 2) ריבאונד 3) זוגיות חדשה ומסעירה. ואז על הזין שלך מכל העולם!

mars4

New member
ריבאונד זה בת / בן זוג

שלמרות שיודעים שאולי זה לא זה ונניח שבמצב אחר לא היינו ממשיכים את הקשר, ממשיכים איתו, או אפילו מתחילים איתו רק במטרה להתגבר על הקשר הקודם. יש אומרים שע"י כך מכהים את הכאב של אותו הקשר ולפעמים אפילו נפתחות קצת העינים לראות שיש חיים אחרי הX המיתולוגי . המושג שאוב מכדור סל ופירושו המילולי: הכדור שחוזר מהקרש של הסל.

מה קורה

אתה גרוש טרי, נראה כי אתה נמצא בשלב של ה"אבל" על אבדן הנישואים, ואולי לא אתה יזמת את הפרידה וקשה לך לקבל את המצב. התהליך של הגט עצמו יכול לקחת חודש, אבל ההחלמה לוקחת יותר... כל אחד בקצב שלו.

galia1962

New member
ללמוד להרפות ולשחרר-זה הכי קשה

יקח לך זמן להפנים ולקבל, שהקשר הזוגי נגמר... יקח לך זמן להרפות ולשחרר אותה ממך, ומה שיותר חשוב אותך ממנה... ולזמן יש תפקיד חשוב, כל אחד והקצב שלו... אז תפרגן לך את העצב והכאב על האובדן, ובמקביל נסה למלא את החלל שנפער בחייך, עם חברים, תחביבים בילויים ... ובקשר לילדים, הכאב הוא עצום, וחוסר באונים הוא גדול, אבל אל תשכח לעולם שאתה ממשיך להיות אבא שלהם. שמהם לא התגרשת... ותהיה שם עבורם, תמיד, עם חיבוק וליטוף והמון המון הקשבה ואהבה.. גם מרחוק אתה יכול להמשיך להיות להם עוגן ומשענת, ואבא מעורב. ובמקום החדש שלך צור להם את הפינה שלהם, שירגישו גם אצלך בבית. בהצלחה לך איש

naama78

New member
כי..

לגירושין מספר שלבים. אחד השלבים הראשונים אחרי ההכחשה, האבל וההפנמה, הוא- הקושי לשחרר. קשה מאוד לשחרר אחרי כל כך הרבה שנים, גם אם הגירושים היו רצויים. גם אובדן השליטה מהווה מרכיב חשוב בקושי לשחרר. ברגע שתבין שהיא לא שלך יותר, ברגע שתשחרר אותה ממקום אמיתי, יהיה לך יותר קל...

מצוטטת

New member
../images/Emo45.gif מסכימה|

זה קצת חוסר היכולת להפנים שלא צריך אותי יותר שם.... זה הקושי ל"חתוך בסכין" פרק חיים מהותי, וכ"כ שהפרק ארוך יותר כך הקושי <לדעתי> זה החוסר של אי הידיעה והרצון הזמני לשמר קצת גם את הטוב שהיה, ובטוח היה...למרות הכאב... לא שצרת רבים מנחמת...היא לא!!! כל אחד חש כמוך...גם היא... אבל זה מתכהה עד שזה נמוג ! ת'יודע בעזרתו של מי...

טליסמה

New member
אנושיות

עברת במהלך נישואיך תקופות שבהן הרגשת בודד למרות שהיית בזוגיות. לצד הרגעים העצובים היו גם רגעים טובים אני מניחה שאם תחשוב בינך לבין עצמך תיזכר גם בדברים הטובים שהיו בה. היא כאדם שלם יכולה להיות אחלה של אשה ואתה כאדם שלם יכול להיות אחלה של גבר אבל יכול להיות שאתם לא מתאימים אחד לשני. אני מניחה שכואב לך כי אתה מבין שלמרות הגירושין ממנה היא אם ילדיך וזוהי עובדה. פעם חשבת שאין כמוה (לכן התחתנתם) ציינת שהיא נראית מצויין כנראה שעובדה זו מאוד חשובה לך ולכן זה חלק מהעניין שמפריע לך שמישהו אחר יהנה מהיופי הקורן ממנה. וזו רק דעתי ובמהלך השנים גיליתם דברים שלא כ"כ נעמו לכם

מה שקורה לך - זו פרידה

נשמע פשוט ולכן אפרט את הסימפטומים, ואולי גם פתרונות: כל מי שהיה חלק מחיינו, משאיר אחריו ריק כשהוא הולך/עוזב. עד שהריק הזה יתמלא, מעצמך פנימה או ע"י מישהי אחרת, זה יכאב. ויש גם "צלקת" לתמיד. למה אתה רוצה לדעת עם מי היא הייתה? 1) כי עדיין לא גמרתם להפרד, 2) אתה עדיין אוהב אותה, 3) התרגלת שהיא שלך, 4) כל התשובות נכונות, 5) אף תשובה לא נכונה
. כדי להתגבר על ה"התענינות" בה תחשוב על כל הדברים הלא טובים שמצאת בה, זוהי גלולה מרה שיכולה לעזור להעביר את הכאב על כך שהיא עם אחר(ים). למה היא לא רוצה לשאול ואתה כן? לדעתי זה המשך של חיי הנישואין שלכם רק במישור אחר - תתקן אותי אם אני טועה... כואב לאבד אדם, ובמיוחד מישהו שהיה קרוב, ותקופה כזו ארוכה. רבים יודו שהייתה להם צביטה כזו או אחרת כששמעו שה"לשעבר" שלהם יוצא/ת עם אחרות. ולענין הילדים, תהיה מאושר ותקרין את זה לילדים וגם להם ירווח. תתגבר וצא לדרכך. הרבה כבר עשו את זה וגם אתה יכול.

mor881

New member
תודה נורא מרגש../images/Emo20.gif

האם לחשוב על הצדדים השליליים שבה זו דרך נכונה? האם זו דרך בכלל? שנינו היינו נורא צעירים ולא תכננו משפחה זה פשוט קרה לנו ,אבל הייתה צריכה להתקבל החלטה אם הולכים עם זה או לא(עם ההריון הראשון) והלכתי על זה בטוטאליות,ועכשיו שוב לשאלה מה בעצם עכשיו ? נפרדים.. כל אחד הולך לדרכו.. אז למה בעצם לחשוב שלילי על האחר ? זה הופך את המערכת הקיימת כרגע למין מעגל שינאה וחרטה על השנים שהיינו ביחד לפעמים עד כדי חרטה שבכלל יש לנו ילדים יחד.

למעלה