מה קורא?

שניש

New member
קראתי כבר "עשן ומראות".../images/Emo56.gif

אהבתי אותו,כי אני אוהבת את ניל גיימן.. אבל הספר הכי טוב שלו,עד עכשיו, הוא "לעולם-לא-עולם". ואחריו-"אלים אמריקאיים".

Me 4eVer

New member
אוו!../images/Emo34.gif

אני גם רוצה את מלך החומוס ומלכת האמבטיה..! אני מחכה שאמא תאשר את ההוצאה.
אבל אם את מתחילה ובא לך לעדכן אם הוא באמת טוב- אז... יופי.

עד כה הוא טוב, ../images/Emo29.gif

אבל אני רק בפרק השלישי (כי עד שהתחלתי לקרוא אותו סוף סוף הגיע האנדר שהזמנתי מהסיפריה, ועכשיו אני מסיימת את אנדר). יותר מידי פסיכולוגיה בגרוש :X

Gizmo16

New member
אנדראנדראנדראנדר../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

קראתי ביום אחד
הספר היחיד אי פעם שקראתי ביום אחד

Time & Death

New member
מחסה האבן... אני תקועה

בערך 100 עמודים לפני הסוף, ויש לי אותו מהיומולדת. כן. מעצבן. הממ... אני באמצע לאסטט. שהוא גאוני. כן. לאסטט זה טוב. הוא חולני לחלוטין ואין עליו בעולם
. צריכה לקרוא את התפסן. שונאת את הספר הזה. שונאת את אסתי. רוצה בעל זבוב!
מורה ארורה. לצלוב אותה. לצלוב!! התחלתי את לעולם-לא-עולם האנגלית, אבל אבא גנב לי. (זאת תהיה הפעם הרביעית לפחות של קריאה מלאה) ושלומית גנבה לי את בשורות טובות (שוב, אנגלית... פאן פאן ^^) אז אני לא יכולה לקרוא אותו שוב. בתקווה לקנות את אלים אמריקאים בקרוב ובכך להשלים את אוסף גיימן-רומנים שלי ^^

PopPy

New member
איך הוא?

נמ, התפסן לא עד כדי כך גרוע. קראתי אותו לבד, הוא די משעמם וחסר פואנטה בסה"כ, אבל יש רגעים חביבים. ואצלנו בספרות מורחב ההתמקדות היא ספרות שואה, קראתי 4 ספרים בחנוכה אבל לא נגעתי בספר שהייתי אמורה לקרוא לספרות.. >.<

Time & Death

New member
מחסה האבן..?

חביב, לא יותר מדי קורה שם. לפחות לא לפי דעתי. הםפוגשים את המשפחה של... גר... שונאת את השם הזה. ההוא. כן. מסרבת להגיד את השם שלו. שם מעצבן.
וזה רב הספר, לפחות ממה שאני קראתי. כל השאר (חוץ מהתפסן...) ממש טובים.

As I Am

New member
לסטט. *_* ../images/Emo103.gif

אויאוי, אם יש דרך ללכת מהעולם הזה, זה הוא.

GalBatz

New member
אני ממש בהתחלה,../images/Emo87.gif

אבל אני קוראת עכשיו את "מכשפה". זה נראה מעניין בינתיים...

נמנמנמ.... ../images/Emo57.gif

כרגע עם פיטר פן באנגלית (שקניתי במפגש!) וביום שבת סיימתי את "ברידג'ט ג'ונס: עובדות החיים", פעם שנייה. חוץ מזה קראתי גם פעם שנייה את "לרחם על סיליה" (מעולה! ממש מומלץ!) ואני מתכננת כרגע על The Paul Kidbey Artbook, שיש שם המון מידע על דמויות מעולם הדיסק ^^;

סיימתי עכשיו...../images/Emo19.gif../images/Emo188.gif

"קיץ אחד ביחד". לא משהו.
ויש איזשהו ספר באנגיל שאני קוראת מתחילת השנה בערך, אולי אני אתייאש סופית.
(the little wight horse)

Kouryuu

New member
הבור והמטוטלת/אדגר אלן פו.

ספרון קטן עם 4 סיפורים קצרים. לא כבד מידי עבור היצור העצל, אבל איכשהוא אני לא מצליחה להביא את עצמי להמשיך לקרוא. Bad! Bad! *נוגסת בעצמה* ^-^

למעלה