מה קורא?

PopPy

New member
מה קורא?

נמ. בעקבות התקפת תולעת-ספרים מחודשת אחרי הרבה זמן שלא קראתי הרבה, מענין אותי לדעת מה -אתם- קוראים לאחרונה. כמובן שהמלצות תמיד מתקבלות בברכה.. :) למרות שיש לי קובץ מכובד מאוד של המלצות שאני מוחקת בהנאה לאיטי. אני עכשיו לקראת סיום עם ספר יום הדין (קוני, הו קוני *_*), ובמקביל עם Digital forstress של דן בראון. דה וינצ'י קוד זה לא, אבל הוא נחמד בינתיים (אני תקועה בהתחלה. יש שם יותרמדי מתמט' בשביל לקרוא הרבה ברצף :X). האא, והזמנתי את shelters of stone (השישי בסדרת שבט דב המערות) אבל קיבלתי בטעות את הסיפור שאינו נגמר באנגלית. אז אני חושבת שאנצל את הטעות התמימה, אקרא אותו ואז אחזיר חזרה ואקבל את הספר המיוחל. מה יש? הם טעו, אני אהנה

ketty the sheep

New member
סיימתי לקרוא את 'לעולם לא לעולם'

של ניל גיימן לפני, אמ, יום-יומיים. אני רוצה להיות ריצ'ארד.! חוצמזה, אני לא קוראת הרבה ספרים. זה דיי עסק יקר, כי בספריה של בית הספר כבר קראתי את כל הספרים הטובים ומה שנותר לי לעשות זה: א) לעשות מנוי בספריה העירונית הדלילה שלנו. ב) לקנות ספרים. יקר יקר יקר. אהה. כמובן שיש את האפשרות של להוריד ספרים, אבל זה מה זה דופק את העיניים לקרוא מהמחשב, וזה גם לא חוקי. אם למישהו מהפורום יש ספר טוב שבא לו להשאיל לי אני אוהב אותו לנצח.

As I Am

New member
פררמ. ../images/Emo103.gif

בדיוק התחלתי את 'הנה אני מתחילה' של יהודית קציר. הוא די מקסים, עד עכשיו. אבל אולי זו רק אני והספרות ההומולסבית שלי. :X המ. בשביל ספרו הטרוסקסואלית יותר, אבל רומנטית בצורה משעשעת לכל חובבי האינטרנט - 'הבטחתי לספר לך הכל' של ורד מוסנזון. ולחובבי הפנטזיה - 'פנדורה' של אן רייס. נהה. אנלא קוראת מספיק לאחרונה. :<

לין!

זאת טלי! (וויזלי_גירל) שלחתי לך לפני כמעט חודש מסר ולא ענית לי!
נעלבתי
וכן, היי כולם

Thestral

New member
well../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אני כרגע קורא את אנקת גבהים, ובמקביל את ה"פ5[לאט.... לאט...] וקמע הכח של מייק רזניק, ספר של טומב ריידר
חביב אך בנאלי
לאחר מכן אני מתכנן לקרוא את a christmass carol של צ'רלס דיקנס ...ממממ ומלאכים ושדים מסתובב פה איפהשהו בבית

הם לא קצת ישימו לב שזה משומש? ../images/Emo4.gif

ושלקח לך זמן להחזיר? רק לפני כמה ימים סיימתי את ראי-נוע. עכשיו אני בננסי המשאיות
. אני מוצא את טרי פראצ'ט חביב

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif נאמ נאמ

בדיוק קניתי את בארץ המראה של לואיס קרול באנגלית, וגנבתי לאחותי המאומצת את "המקרה המוזר של כלב בשעת לילה" וכשישבתי בחנותצ ספךרים חמודהב בדיזינגוף לפני כמה זמן התחלתי לקרוא את מלאכים ושדים...

Thestral

New member
ואני קוראת ללא הרף../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

את מתנתו של אודי היקר אלי, נזכרת באודי, ומאוננת

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אודי!

מדברת הפיצול אישיות בת ה16+2 של קמומיל. אני לא מבינה, איך אתה יכול לומר דברים כאלה לילדה בת 6???? >< אני דורשת שתצנזר את הודעותיך.

Me 4eVer

New member
אני לא מבינה-../images/Emo34.gif

איך הוא אומר דברים כאלה בכלל. חייב להיות חוק נגד זה.
אני קובעת חוק נגד זה.
אה. כן. עודי עבריין...

PopPy

New member
המקרה המוזר בסדר כזה.

הוא נורא אובר-רייטד ועשו ממנו משהו שהוא לא, והגיבור די מעצבן. אבל היי, הוא העביר לי נסיעה משעממת לים המלח אז אני לא מתלוננת.

Jelly Beans

New member
ספרים? ../images/Emo60.gif

מה זה?
אני משונררת מאנשים יומני קריאה לספרות, שלא נדבר על זה שאני אקרא ספר
מצבי קשה.

ספרים. פאן ^^ ../images/Emo29.gif

אני קוראת כרגע את עשן ומראות של גיימן, שהוא מאוד נחמד. את ווירד סיסטרס של פראצ'ט, שהוא פראצ'ט. ואת מלך החומוס ומלכת האמבטיה של אילן הייטנר, שרק התחלתי אותו, אז אני עוד לא יודעת איך הוא.

Knotted String

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo129.gif

גם אני קוראת את עשן ומראות. ^^ הו, גם המשחק של אנדר מצויין, וגם מר אל כאן אנה הקצת ילדותי אך הנהדר בכל זאת.

למעלה