מה קורא?

De-Panther

New member
אני קורא בפורומים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ובבלוגים ובקומונות אבל ספרים... אמ... אני צריך בשביל אנגלית לקרוא את התפסן בשדה השיפון... קראתי חלק...

PopPy

New member
טוב, ההודעה שלי כבר לא מעודכנת../images/Emo3.gif

סיימתי את ספר יום הדין אתמול בלילה, עכשיו אני עם באדולינה (לקראת סיום :X), שהתגלה כחמוד אבל אני לא מתחברת אליו יותר מדי.

Time & Death

New member
אגב, קראת את "מעבר" שלה...?

התחלתי אותו ונתקעתי באמצע... זה לא שזה לא היה זורם, שפוט היו מלא מבחנים אוחר כך לא היה לי כבר כח להמשיך, אז. וול... אם תקראי תגידי אם זה טוב... ואמ... ספר יום הדין חפר במקצת. לדעתי לפחות. והוא גם היה נורא נורא צפוי ועם סתירה מסוימת.
כל הקטע עם המחלה, היא הרי קיבלה את החיסון לדבר עוד לפני שהיא חזרה אחורה, היא לא הייתה אמורה לחלות בכלום. זה... לא הגיוני במיוחד. וגם אם כן, היא לא אמורה לשכב שם חולה במשך מלא זמן... כאילו אם אני זוכרת נכון היא הייתה חולה במשך איזה שבוע, ושוב, זה פאקינג סותר.
(אממ כן, סתם דברים שעיצבנו אותי לאורך הקריאה של הדבר הזה... למרות שלקראת הסוף התחלתי קצת... לדלג על עמודים. הוא נהיה נורא צפוי ומשעשעם בלה בלה זה נהיה חולה.. בלה בלה זאת מתה וזה נהיה חולה... בלה בלה בלה
)

PopPy

New member
לא, קראתי רק את ספר יום הדין ואת

המשכוכית שלה (בינתיים). המשכוכית מצוין, ספר יום הדין פחות.
לספר יום הדין אין ספק שהוא ארוך מדי, ואם מנסים להסתכל עליו בצורה הגיונית.. טוב, הוא פשוט לא. הענין עם המחלה דווקא הוסבר בסדר. היא חטפה את המגפה מההווה, כי היא הייתה בחפירות לפני שהחיסון התחיל להשפיע והמקור של הוירוס היה שם. בהווה, 90% מהזמן כל מה שקורה זה שעוד אנשים חולים במחלה, דנוורת'י מתחרפן ומנסה להשיג מידע על מה קרה לקיוורין (כן, כי זה היה מאוד לא צפוי שהיא תוצנח דווקא ל1348!) ואז מנסה להשיג טכנאי, קולין מתרוצץ, פינץ' חוזר על הענין עם המלאי עשרות אלפי פעמים והפעמונאיות סתם לא קשורות לכלום. בימי הביניים הכל היה בסדר (חוץ מההתעסקות המופרזת בגאווין הזה), חוץ מההתחלה כשהיא רק הגיעה לשם שהייתה לא ברורה לחלוטין (עוד לא הבנתי למה השבב המתרגם הזה לא עבד ואז פתאום תפקד נהדר), וכל הסוף שהיה נמרח נורא ומעצבן. פתאום כולם מתפגרים אחד אחרי השני, והיא נשארת לבד לגמרי. ואיך לעזאזאל רוש הספיק להתעסק עם כל חולה או גופה של אחד בכפר אבל מת אחרון? חוצמיזה, שהיא נקשרה לכולם והתייחסה ל"שגרה" כאילו שהיא שם כבר שנים, בפועל היא הייתה שם פחות מחודש, מתוכו משהו כמו שבוע היא שכבה חצי מתה. הקפיצה של קולין לצניחה כשדנוורת'י בא להציל אותה והייתה הדבר הכי צפוי שקראתי אי פעם, ובזה זה נגמר. כל הפואנטה הלכה לעזאזאל.

Time & Death

New member
כן. זה נהיה מעצבן נורא לקראת הסוף.

לקח לי למא זמן לסיים אותו כי הוא כל כך עיצבן אותי שהנחתי אותו בצד לאיזה חודש. היא תרצה את הקטע של השבב במין, זה היה ניב לא מוכר ולקח לשבב זמן להסתגל אליו. כן. נכון... אז נתקעת במשהו שלא הסתדר לך אז ככה את פותרת את זה. בסדר. וכן, הוא היה הרבה יותר מדי ארוך. וצפוי. וזוועתי. כן.

שניש

New member
במילה אחת- המשחקשלאנדר.../images/Emo56.gif

טוב,אם מחברים את זה זו מילה אחת
אחרי שגמרתי מהמשחק של אנדר...סליחה,אהמ-גמרתי *את* המשחק של אנדר,וקבעתי שהוא הספר המקסים ביותר שאי פעם דרך על האדמה (עד כמה שספר מסוגל לדרוך על האדמה.
) התחלתי לקרוא את "הצל של אנדר" ואני ממש חוששת שהוא יתפוס את מקומו. אה,וגם ספר ממש ממש ממש מומלץ- "פביאן" של אריך קסטנר.

Gizmo16

New member
כעעעעעעעע../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif../images/Emo28.gif

הצטרפת לכת^_______^
תקראי את כללל ההמשכים, הם כללללכךך מדהימים
אף אחד לא עובר את המשחק...
אבל הם ספרים מדהימים בפני עצמם, כולם

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif נאמ

דווקא קראתי רק שני ספרים, את המשחק עצמו ואת הצל. הגעתי למסקנה שאני מעדיפה לא להרוס לעצמי את השאר. הא כן גם פגשתי את אורסון ^^..

Gizmo16

New member
זונע../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

למהלמהלמה, זה לא הורס
הם ממש מהממים. את לא חייבת את כל סדרת הצל, אבל את הסאגה של אנדר- חובה. לא תביני איך יכולת בלי

y a m i girl

New member
הממ...|מדוזה|../images/Emo82.gif

קוראת שוב את "הסכין המעודן" בשביל הספר הבא בטרילוגייה בשבל רענון... חוץ מזה אני צריכה ספרים
מה הספרים שאתם הכי ממליצים לי עליהם?

למעלה