מה קודם למה?

שמלת תחרה1

Well-known member
המיון ברמב"ם קורס.מעל מאתיים אחוז תפוסה.רופאים לא מספקים מינימום של עזרה.55 שעות חולים ממתינים במיון.והיום אנחנו מתבשרים שמשלחת גדולה של רופאים בדרך לאוקראינה.
עני עירך קודם?
או חשוב יותר
לשלוח צוות רפואי לאוקראינה?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
המיון ברמב"ם קורס.מעל מאתיים אחוז תפוסה.רופאים לא מספקים מינימום של עזרה.55 שעות חולים ממתינים במיון.והיום אנחנו מתבשרים שמשלחת גדולה של רופאים בדרך לאוקראינה.
עני עירך קודם?
או חשוב יותר

כנראה שנמאס לרופאים של רמב"ם מהתושבים הערבים שמתנפלים עליהם ומכים אותם חדשות לבקרים.
הם נסעו לאוקראינה..
א', כדי להתאוורר.
ב', סוף סוף הם יפגשו אנשים אשר מעריכים את עבודתם הקדושה. (יואוו נדבקתי מפילוסוף רוחני|חיוךרחב|)

שמלת תחרה1

Well-known member
כנראה שנמאס לרופאים של רמב"ם מהתושבים הערבים שמתנפלים עליהם ומכים אותם חדשות לבקרים.
הם נסעו לאוקראינה..
א', כדי להתאוורר.
ב', סוף סוף הם יפגשו אנשים אשר מעריכים את עבודתם הקדושה. (יואוו נדבקתי מפילוסוף רוחני|חיוךרחב|)
נקווה שלר יעשו פשלות כמו כתבי ערוץ 13

קר לי בך

Well-known member
עני עירך קודם?
או חשוב יותר

רופאים החליטו שהם רוצים לעזור באוקראינה, את תחליטי להם איפה להתנדב?
תסיימי רפואה ותחליטי את לעצמך אם לנסוע לעזור באזורי מלחמה או לא, בינתיים בישראל אין עבדות וכל אחד רשאי לעבוד איפה שבא לו.

אגב במיון ברמבם מחכים שעות כי ממשלת ישראל לא מקציבה תקנים, בזמן שבמיון ברמבם יושבים חולים ומשוועים לעזרה רפואית יושבים רופאים מובטלים בבית ומחכים למשרה
עניי עירך הוא אחד התירוצים הכי מקובלים לאטימות ועוולות.

שמלת תחרה1

Well-known member
לה
תסיימי רפואה ותחליטי את לעצמך אם לנסוע לעזור באזורי מלחמה או לא, בינתיים בישראל אין עבדות וכל אחד רשאי לעבוד איפה שבא לו.

אגב במיון ברמבם מחכים שעות כי ממשלת ישראל לא מקציבה תקנים, בזמן שבמיון ברמבם יושבים חולים ומשוועים לעזרה רפואית יושבים רופאים מובטלים בבית ומחכים למשרה
להתנדב?!
משלחת!!
לפני עקיצה אפשר לבדוק.

1.ברור שלא אחליט עבור אחר! ולא החלטתי!!
2. יודע מה למדתי?!

שמלת תחרה1

Well-known member
לה

להתנדב?!
משלחת!!
לפני עקיצה אפשר לבדוק.

1.ברור שלא אחליט עבור אחר! ולא החלטתי!!
2. יודע מה למדתי?!
עבורך מצאתי רופא אחד.

ממקור שאיני יכולה לציין בפורום פתוח, יש יותר מרופא אחד.

בא לך להאמין מה טוב
ממשיך לישוב אירת גם טוב :)

משתפרת1

Well-known member
עבורך מצאתי רופא אחד.

ממקור שאיני יכולה לציין בפורום פתוח, יש יותר מרופא אחד.

בא לך להאמין מה טוב
ממשיך לישוב אירת גם טוב :)
אין קשר בין הצוות של איחוד הצלה לזה של חדר מיון כלשהו. אפילו אם כל מתנדבי איחוד הצלה עד האחרון שבהם יצאו לאוקראינה או לכל מקום אחר- חדרי המיון יהיו עמוסים באותה מידה בדיוק. הבעיה היא של הרפואה הציבורית בישראל, של תקנים בבתי החולים ובמרפאות.

לא אני, אבל הבי"ח בהחלט יכול להחליט עבורם, כי אומנם זה נקרא התנדבות, אך הם מקבלים על זה שכר וגם לא מנכים להם ימי חופש כפי שצריך לעשות למי שלא מגיע לעבודה ולא נשלח ע"י הבי"ח.
רשאי לעבוד היכן שבא לו, אבל ברגע שעובד, הוא כפוף לחוזה עבודה שחתם עליו ובשעת עומס לא נוטשים את הקולגות שלך.
אני דחיתי את הירח דבש שלי כשהיה שעת עומס.
מעניין, אם משפחתך תצטרך כסף למשהו חשוב, האם תתרום את הכסף לנזקקים או למשפחתך למרות שהנזקקים במצב יותר גרוע ממשפחתך?

קר לי בך

Well-known member
לא אני, אבל הבי"ח בהחלט יכול להחליט עבורם, כי אומנם זה נקרא התנדבות, אך הם מקבלים על זה שכר וגם לא מנכים להם ימי חופש כפי שצריך לעשות למי שלא מגיע לעבודה ולא נשלח ע"י הבי"ח.
איזה בי"ח? מדובר באיחוד הצלה, הם לא עובדים בבתי חולים, מכיר המונים שמתנדבים באירגון, רובם הגדול עוסקים במקצועות אחרים.
רשאי לעבוד היכן שבא לו, אבל ברגע שעובד, הוא כפוף לחוזה עבודה שחתם עליו ובשעת עומס לא נוטשים את הקולגות שלך.
אני דחיתי את הירח דבש שלי כשהיה שעת עומס.
עוד פעם, רובם העצום לא עובדים בבתי החולים, רובם בכלל עובדים במקצועות שאינם קשורים לרפואה,
הם מתנדבים בזמנם הפנוי, עכשיו במקום להתנדב רק בישראל הם החליטו להתנדב גם בחו"ל.
אני מניח שגם הם מסתדרים עם מקום העבודה שלהם, לא רק אתה עובד מצטיין.
מעניין, אם משפחתך תצטרך כסף למשהו חשוב, האם תתרום את הכסף לנזקקים או למשפחתך למרות שהנזקקים במצב יותר גרוע ממשפחתך?
עוד אחד שהחליט לנהל לי את חשבון הבנק?
מה זה עניין שלך? אני תורם את הכסף שלי למה שבא לי,
אף אחד לא יחליט לא על הכסף שלי ולא על הזמן שלי איפה אני אתרום אותם.

nothing but the truth

Well-known member
עני עירך קודם?
או חשוב יותר

אשמח להפנייה היכן ראית על משלחת גדולה של רופאים בדרך לאוקראינה.
מה שאני הצלחתי לראות שיש משלחת של פרמדיקים וחובשים מטעם ארגון איחוד הצלה. אז כמו שנאמר, זכותם להתנדב היכן שהם רוצים, ודבר שני איחוד הצלה הוא יזמה חרדית במקור (זה נכון שהיום כולל גם מתנדבים חילונים וגם ערבים), ותהי בטוחה שהמנכ"ל שלו , אלי פולק - יהודי חובש כיפה , מכיר את המשפט עניי עירך קודמים.

עוד שאלות?

מ ש ה 53

Well-known member
עני עירך קודם?
או חשוב יותר

ואני בכלל לא מבין מה יש לאנשים בכלל ולרופאים בפרט לחפש במדינה שנמצאת במצב מלחמה. זו לא מלחמה שלנו. שישברו לבד את ראשיהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
עני עירך קודם?
או חשוב יותר
אכן עניי עירך קודמים, אבל מי קבע שהבעיה ברמב"ם נובעת ממחסור ברופאים? הבעיה בבתי החולים בישראל היא מערכתית, לא פרסונלית. כלומר אין שום סיבה לסבור שהישארות אותם רופאים בישראל הייתה משנה במאומה את זמן ההמתנה ברמב"ם.

ריקי זו אני

Well-known member
אם נחזור אל עניי עירך...
אז איך ניתן יהיה להרחיב את רמב"ם, להוסיף מיתות ותקנים???
כי אצלנו עניי עירך הם הבדואים בנגב על 53 וחצי מיליארד ש"ח
דרך חשבונו של מנסור עבאס...
ועכשיו מר גנץ מצליח להעביר מאות מיליונים תוספות פנסיה לאנשי
צבא (שברובם המכריע לא היו מעולם שייכים לדרג לוחם... חלקים נכבדים
מאלה לא החזיקו בנשק ולו פעמיים אחרי הטירונות שעברו)...

nothing but the truth

Well-known member
אם נחזור אל עניי עירך...
אז איך ניתן יהיה להרחיב את רמב"ם, להוסיף מיתות ותקנים???
כי אצלנו עניי עירך הם הבדואים בנגב על 53 וחצי מיליארד ש"ח
דרך חשבונו של מנסור עבאס...

יש דווקא החלטה על הקמת בית חולים נוסף בנגב (המרכז הרפואי ע"ש פרס), כמובן הדברים האלה לוקחים זמן.

ועכשיו מר גנץ מצליח להעביר מאות מיליונים תוספות פנסיה לאנשי
צבא (שברובם המכריע לא היו מעולם שייכים לדרג לוחם... חלקים נכבדים
מאלה לא החזיקו בנשק ולו פעמיים אחרי הטירונות שעברו)...

גנץ לא הוסיף שום דבר. תוספת הרמטכ"ל זה דבר ישן מאוד. פשוט החליטו עכשיו להסדיר את זה בחקיקה, כי במקרה של עתירה לבג"צ זה יהיה בעייתי.
ואם הזכרת לוחמים- אז דווקא עד היום כולם קבלו אותה תוספת, ועפ"י המתווה החדש קרביים יקבלו יותר, ואלה שלא החזיקו נשק יקבלו פחות.

קר לי בך

Well-known member
יש דווקא החלטה על הקמת בית חולים נוסף בנגב (המרכז הרפואי ע"ש פרס), כמובן הדברים האלה לוקחים זמן.

גנץ לא הוסיף שום דבר. תוספת הרמטכ"ל זה דבר ישן מאוד. פשוט החליטו עכשיו להסדיר את זה בחקיקה, כי במקרה של עתירה לבג"צ זה יהיה בעייתי.
ואם הזכרת לוחמים- אז דווקא עד היום כולם קבלו אותה תוספת, ועפ"י המתווה החדש קרביים יקבלו יותר, ואלה שלא החזיקו נשק יקבלו פחות.
מוסיף שגם את מס עבאס הטיל במקור נתניהו
פעילות הממשלה לפיתוח כלכלי באוכלוסיית המיעוטים בשנים 2020-2016 | מספר החלטה 922 | משרד ראש הממשלה (www.gov.il)
כנראה שהערבים הם עניי עירו של נתניהו ולא עניי עירו של בנט

למעלה