מה צריך לעשות בשביל

tomT

New member
מה צריך לעשות בשביל

מה בן-אדם צריך לעשות בשביל נגנים? את מי צריך להרוג? איפה יש מתופף? איפה יש באסיסט? קדימה אנשים!! [email protected] אני הולך לקחת את הגרזן...

mocko

New member
בעיקר לשלם

ולפי הגישה שלך אתה מחפש נגנים ל Death Metal , נכון ?

tomT

New member
דווקא לא

לאת מוקו, אנחנו מנגנים מוזיקה בסיגנון פינק פלויד, זפלין, הנדריקס ושאר דברים שלאו דווקא קשורים במוות.

גילדורי

New member
אני מת לנגן בלהקה כזאת

אני מת לנגן בלהקה שמנגנת סגנונות כאלה!! איפה אתה גר?

גילדורי

New member
באסה

אני גר בחיפה אז כנראה שהפרעים
שלי כבר לא כל כך יעזרו לך

pompernickle

New member
צריך סבלנות

אחרי הרבה זמן סוף סוף מצאתי גיטריסט ומתופף שינגנו איתי חומר של dream theater וזה לא פשוט למצוא את זה.סוף סוף אני יושב עם הקבצי מידי וטאבים וקורע את הגידים שלי בידיים בשביל לנגן את השורות של ג´ון מיונג החולה רוח הזה. אגב אם יש פה קלידנים שרוצים להצטרף וזמרים צרו איתי קשר .

mocko

New member
שלום פומפר

נשמח לשמוע קטעים שלכם לכשיהיו
ומה עם קצת חומר מקורי ?

pompernickle

New member
מתי יהיה מקורי...?

קודם צריך קצת להנות מהחומר שלהם שלא לדבר יוצא בסוף ינואר החדש שלהם.

tomT

New member
לכולם

תודה לכל מי שניסה לעזור. אכן המצב קשה, לכולם. אני אשמח לקבל עוד תגובות והצעות.

insomniac

New member
טוב... אז ככה...

אם אתם אוהבים לנגן חומר של דרים אז אני בעניין... חוץ מזה אני מנגן על פנסתר כבר בערך 10 שנים, אבל עד לפני לא מזמן ניגנתי בעיקר קלאסי... לא שאיי פעם הפסקתי... אבל לאחרונה נכנסתי ממש לקטע של הבלוז יותר... אני גר בחולון, אבל אני לומד ברמת אביב... כלומר באוניברסיטת תל-אביב, אז זה לא בעיה להגיע לחדרי חזרות בתל אביב, אפילו בכיף... אגב אני בן 16, אם אתה צריך עוד פרטים, שאל... רון.

tomT

New member
תודה אבל

אנחנו בני 23 אז זה לא כל-כך מתאים. אבל תודה בכל זאת.

metronomic

New member
אם אתה אוהב דרים טיאטר

יו איזה כיף לדעת שעוד מישהו אוהב אותם למרות שיש מיליוני אנשים כאלה אבל לא משנה תגיד מה אתה חושב על הקטע של מורפיוס (שלנו) בתור אחד שנירא לי שהוא מבין כי בכל זאת אתה אוהב את דרים טיאטר דרך אגב אני מנגן מלא דברים של פורטנוי אבל יש לך כבר מתופף

למעלה