הם צריכים גארד גבוה
יש להם בעיה קשה מאוד בקו האחורי עם אייברסון. אייברסון עם כל היתרונות שלו, נמוך מדי בשביל לשחק 2. קארל מתעקש לשחק איתו 2, ושם לידו שחקנים כמו סטיב בלייק (שנה שעברה), אנתוני קרטר, או אטקינס. קו זריז מאוד, אך נמוך מאוד. בשביל לפתור את הבעיה, קרל יוצר משחק באלאגן, שבו הזריזות היא יתרון, ואפשר להחביא את הנומך. מול שחקנים כמו ברייאנט זה לא יעבוד. אין בדנבר אף אחד שמסוגל לשמור אותו. אנדרה מילר היה מאוד מתאים ליד אייברסון. 1 גבוה, שיכול לשמור על 2. בגולדן סטייט יש את אותה בעיה עם מונטה, ובגלל זה נלסון מתעקש שישחק 1. אבל בגולדן סטייט, בניגוד לדנבר, יש שורה של גארדים גבוהים שיכולים לשנות את המץ' אפ (ג'קסון, בוקי, בארון, פייטרוס). לגבי כרמלו אני ממש לא אופטימי. אני פשוט לא חושב שיש לו מספיק אינטילגנציה כדי להבין שהוא חייב לשנות גישה. הבחור טען בעבר שהיה צריך להיבחר לפני לברון, עושה שטויות על המגרש, ומחוצה לו. אני ממש לא אופטימי לגביו, אפילו עם מאמן קשוח כמו בראון. לדעתי מה שיקרה זה שכרמלו יבלה המון זמן על הספסל. אני גם סבור שקרל הוא חלק גדול מהבעיה, ועדיין אני לא רואה את הסגל הזה לוקח יותר ממקום רביעי במערב. הציוות של אייברסון וכרמלו יוצר המון בעיות. זה יפה שכל אחד יכול לקלוע 40 נקודות בכל משחק, אבל זה לא משאיר כדורים לשאר הקבוצה. קמבי שומר קבוצתי מעולה, אבל גם יוצר המון חורים, וכרגע אין בדנבר אף אחד עם מספיק אינטילגנציה הגנתית בשביל לכסות על החורים האלה.