מה צפוי לנו הלילה...

Molchansky

New member
אממ..

אם המשחק ישאר צמוד אז נראה לי שכן מה שכן אני מרוצה מההגנה של דנבר
שימשיכו ככה

דנוור אפס מעשר לשלוש

משוגעים ! קובי עדיין עם 25 10 בהפסקה לא לזלזל ! טוב, אני יוצא אז בהצלחה

OrEl74

Well-known member
מנהל
דנבר יוצאים לריצה של 17:8 ברבע השלישי

ומצמצמים ל-67:66 בלבד. קובי ממשיך לשחק לבד ועושה רושם שהוא אפילו לא טורח לחפש את החברים שלו לקבוצה.

Molchansky

New member
ממש לא

להפך, בראיינט התחיל לבד, אבל במחצית השנייה בנתיים הוא מניע את הכדור וכבר עם 5 אס'

תום116

New member
היתרון חוזר לל.א

מאז פסק הזמן, גו'רג' קארל שוב מוכיח שאין לו מה להציע מול פילי. קובי עם אסיסטים נהדרים והלייקרס חוזרים להוליך ב-8 בינתיים, 2 דקות לסיום הרבע השלישי.

Molchansky

New member
לייקרס חוזרים להוביל ב-10

בראיינט 30 נק' 7 אס' בסוף הרבע השלישי

Carmelo Anthony

New member
אבל עכשיו יש הרבה יותר סיכוי לדנבר

אחרי שהיא הראתה שהתקפה חכמה היא מסוגלת לשחק, צריך רק רצון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כל הכבוד ליענקל'ה

בשלב מסויים הוא הבין שלבד הוא לא ינצח והתחיל לשתף את החברים לקבוצה... 3 דקות לסיום וקובי עם 43 נק' ו-10 אס', מרשים!!!

Molchansky

New member
אממ..

כל פעם מחדש אני לא מצליח להבין איך קבוצה כמו דנבר משחקת ככה קבוצה שהייתה יכולה להגיע כל כך רחוק אבל לפני שמפרקים את החבילה, אני הייתי מנסה להשאיר את השחקנים ולנסות איתם מאמן אחר, אולי מאמן קשוח יותר. לא מבין איך הם רוצים לעשות משהו עם 12 אסיסטים ו-14 איבודים ו- 4 מ-19 מהשלוש! זו התפרעות שלא מתאימה לפלייאוף

המשתגר

New member
../images/Emo45.gif כל מה שדנבר צריכים - בחור בשם לארי בראון

נכון - אייברסון יבכה, כרמלו ירגיש שלארי חונק אותו, JR ישתגע... ובסוף הם יפרקו את הצורה לכל מי שיעלה מולם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה שאייברסון יבכה?

להזכירך העונה הטובה ביותר שלו היתה תחת אימונו של בראון, נכון שבתחילת אותה עונה היו ביינהם המון חיכוחים אבל אז הם שמו הכל בצד ויצאו לעונה הטובה ביותר של פילי ב-20 השנים האחרונות שנגמרה רק אצל שאק בבית. לדעתי אייברסון ישמח לחזור ולשתף פעולה עם בראון.

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אשמח לראות את לארי בראון מגיע לדנבר למשימת ההצלה, ההגנה שלו עם ההתקפה של הצמד... נמממ... |מלקק את השפתיים|

הם צריכים גארד גבוה

יש להם בעיה קשה מאוד בקו האחורי עם אייברסון. אייברסון עם כל היתרונות שלו, נמוך מדי בשביל לשחק 2. קארל מתעקש לשחק איתו 2, ושם לידו שחקנים כמו סטיב בלייק (שנה שעברה), אנתוני קרטר, או אטקינס. קו זריז מאוד, אך נמוך מאוד. בשביל לפתור את הבעיה, קרל יוצר משחק באלאגן, שבו הזריזות היא יתרון, ואפשר להחביא את הנומך. מול שחקנים כמו ברייאנט זה לא יעבוד. אין בדנבר אף אחד שמסוגל לשמור אותו. אנדרה מילר היה מאוד מתאים ליד אייברסון. 1 גבוה, שיכול לשמור על 2. בגולדן סטייט יש את אותה בעיה עם מונטה, ובגלל זה נלסון מתעקש שישחק 1. אבל בגולדן סטייט, בניגוד לדנבר, יש שורה של גארדים גבוהים שיכולים לשנות את המץ' אפ (ג'קסון, בוקי, בארון, פייטרוס). לגבי כרמלו אני ממש לא אופטימי. אני פשוט לא חושב שיש לו מספיק אינטילגנציה כדי להבין שהוא חייב לשנות גישה. הבחור טען בעבר שהיה צריך להיבחר לפני לברון, עושה שטויות על המגרש, ומחוצה לו. אני ממש לא אופטימי לגביו, אפילו עם מאמן קשוח כמו בראון. לדעתי מה שיקרה זה שכרמלו יבלה המון זמן על הספסל. אני גם סבור שקרל הוא חלק גדול מהבעיה, ועדיין אני לא רואה את הסגל הזה לוקח יותר ממקום רביעי במערב. הציוות של אייברסון וכרמלו יוצר המון בעיות. זה יפה שכל אחד יכול לקלוע 40 נקודות בכל משחק, אבל זה לא משאיר כדורים לשאר הקבוצה. קמבי שומר קבוצתי מעולה, אבל גם יוצר המון חורים, וכרגע אין בדנבר אף אחד עם מספיק אינטילגנציה הגנתית בשביל לכסות על החורים האלה.

למעלה