דטרויט צריכים לנקום
אני מקווה שהולך להיות blowout , המשחק הקודם היה ביזיון , משחק חלש מאוד של ריפ בילאפס ומקדייס , היה בו שאננות יתר , הם זילזלו וקיבלו בראש , ראשיד צוחק עם שחקנים של פילי , מקשיב לפסק זמן שלהם ..היה הזוי לגמריי , עושה רושם שדטרויט עדיין בצל של האליפות מ2004 , למה הם לא מתאמצים ורק זורקים ג'אמפ שוטים ? להם הם לא עושים נקודות מהצבע ? אני מקווה שדטרויט קיבלו כאפה רצינית וזה יתן להם מוטיבציה , למה הם לא מתאמצים ? למה שחקנים כמו מאנו גינובלי ופארקר חודרים לסל ועושים נקודות מהצבע ובילאפס והמילטון רק זורקים לסל ? אי אפשר לנצח ככה , יש לדטרויט בעיה רצינית , אין להם מוטיבציה , לא רואים עליהם קילר אינסטיקט , לשחקני ספסל שלהם יש יותר מוטיבציה מאשר למתחילים , ועושה רושם שחוץ מלראשיד ולטיישון לאף אחד מהם לא אכפת , אני מקווה שההפסד עורר אותם , ברגע שהם ישחקו נכון הם ינצחו כל קבוצה , הפתרון צריך להיות הפסקה עם הג'אמפ שוטים , ולעשות נקודות מהצבע , ריפ שחקן מספיק מהיר בשביל לחדור לסל , טייישון יכול לחדור ולהטביע , לאיפה בילאפס נעלם ? הוא צריך ללכת לסל ולעשות נקודות מהצבע , ואת מקדייס צריך לספסל , הוא מכונת ריבאונדים אבל לא יעיל התקפית , ובתקופה האחרונה מחטיא מלא זריקות מחצי מרחק , לעומת זאת מקסיל פשוט מפלצת הוא גם לוקח ריבאודנים וגם חודר לסל , זאת חוויה לראות את מאקסיל וראשיד על המגרש ביחד , ככה הם יכולים בקלות לעשות נקודות מהצבע , מאקסיל צריך לפתוח בחמישייה , ומקדייס וראטליף צריכים להיות המחליפים שלו , בתור גיבוי לטיישון הייתי רוצה גם לראות את וולטרן הרמן משחק. יהיה מעניין לראות איזה לקחים דטרויט הפיקו מהביזיון במשחק הקודם , שיתחילו להתאמץ ולשחק חכם ..