מה צפוי לנו הלילה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה צפוי לנו הלילה...

פילדלפיה תנסה לעקוץ את דטרויט בפעם השניה ואם הם יצליחו כנראה שאנחנו בדרך לסנסציה (2:30 שעון ישראל) בוסטון תארח את אטלנטה למשחק אימון (3:00 שעון ישראל) דנבר תנסה להתאפס על עצמה ולהפתיע את הלייקרס (5:30 שעון ישראל)

Oxycodone

New member
דטרויט צריכים לנקום

אני מקווה שהולך להיות blowout , המשחק הקודם היה ביזיון , משחק חלש מאוד של ריפ בילאפס ומקדייס , היה בו שאננות יתר , הם זילזלו וקיבלו בראש , ראשיד צוחק עם שחקנים של פילי , מקשיב לפסק זמן שלהם ..היה הזוי לגמריי , עושה רושם שדטרויט עדיין בצל של האליפות מ2004 , למה הם לא מתאמצים ורק זורקים ג'אמפ שוטים ? להם הם לא עושים נקודות מהצבע ? אני מקווה שדטרויט קיבלו כאפה רצינית וזה יתן להם מוטיבציה , למה הם לא מתאמצים ? למה שחקנים כמו מאנו גינובלי ופארקר חודרים לסל ועושים נקודות מהצבע ובילאפס והמילטון רק זורקים לסל ? אי אפשר לנצח ככה , יש לדטרויט בעיה רצינית , אין להם מוטיבציה , לא רואים עליהם קילר אינסטיקט , לשחקני ספסל שלהם יש יותר מוטיבציה מאשר למתחילים , ועושה רושם שחוץ מלראשיד ולטיישון לאף אחד מהם לא אכפת , אני מקווה שההפסד עורר אותם , ברגע שהם ישחקו נכון הם ינצחו כל קבוצה , הפתרון צריך להיות הפסקה עם הג'אמפ שוטים , ולעשות נקודות מהצבע , ריפ שחקן מספיק מהיר בשביל לחדור לסל , טייישון יכול לחדור ולהטביע , לאיפה בילאפס נעלם ? הוא צריך ללכת לסל ולעשות נקודות מהצבע , ואת מקדייס צריך לספסל , הוא מכונת ריבאונדים אבל לא יעיל התקפית , ובתקופה האחרונה מחטיא מלא זריקות מחצי מרחק , לעומת זאת מקסיל פשוט מפלצת הוא גם לוקח ריבאודנים וגם חודר לסל , זאת חוויה לראות את מאקסיל וראשיד על המגרש ביחד , ככה הם יכולים בקלות לעשות נקודות מהצבע , מאקסיל צריך לפתוח בחמישייה , ומקדייס וראטליף צריכים להיות המחליפים שלו , בתור גיבוי לטיישון הייתי רוצה גם לראות את וולטרן הרמן משחק. יהיה מעניין לראות איזה לקחים דטרויט הפיקו מהביזיון במשחק הקודם , שיתחילו להתאמץ ולשחק חכם ..

התחיל טוב 17 במחצית אני רואה

נקווה שפשוט יחסלו אותם לגמרי ויוציאו כל חשק לחזור למשחק 3 ישמרו אותם על פחות מ 70 הספסל בקושי עושה משהו, ראשיד שוב תותח עכשיו נחפש שידור

סיכום דטרויט פילי 105:88

הפער כבר הגיעה לכמעט 30, דטרויט הורידה רגל מהגז, נתנה לבוכנות המשניות לשחק, פילי השתדלה קצת לרוץ בחצי השני ולעלות על הלוח עם עוד 52 נק', וכך מנעה מעצמה השפלה המילטון הצטיין עם 20-7-7, ראשיד / מקדייס / הנסיך עם 16 כ"א, בילאפס רק 9 לא נדרש ליותר וריכז היטב עם איבוד אחד בלבד סטאקי הוביל את הספסל עם 12 בפילי ויליאמס 17, מילר 14, יאנג 11 איגודלה שותק 1 מ 9 מהשדה ל 4 נקודות

Oxycodone

New member
דטרויט הפיקו לקחים

שיד נתן 16 נקודות קלות ב2 רבעים בלי להתאמץ , טיישון שיתק את איגדואלה ל4 נקודות בלבד , וקלע 16 נקודות בעיקר מחדירות לסל , ריפ עשה מה שצריך , את ה10 נקודות הראשונות שלו בחצי הראשון, הוא קלע מחדירות לטבעת , היד של מקדייס התאפסה והכל נכנס לסל בתוספת המון ריבאונדים , ובחצי פילי כבר היו גמורים , 9 נקודות מסיימות של בילאפס , וברבע רביעי כבר הספסל שיחק , הברומטר של הקבוצה הזו זה פרינס , 16 נקודות חשובות , שיתק את השחקן הכי חשוב של היריבה , דטרויט יכולה לשחק בדיוק כמו הספרס , האיש בצבע זה ראשיד שיכול לחגוג + מאקסיל ומקדייס..וריפ וטיישון יכולים לתפקיד כמו מאנו ופארקר , אני מקווה שהם ימשיכו ככה בחדירות לסל גם נגד הקבוצות הבאות בתור , את ה10 נקודות הראשונות ריפ עשה בחדירות + נקודות מהקו שהוא קיבל על עברות כתוצאה מחדירות , וגם ג'אמפ שוטים , אבל המסקנה שבחדירה לסל יש יותר אפשרות לקלוע או לקבל עברה , בכל מקרה אני אהיה מרוצה רק אחרי הנצחון במשחק הבא , בנתיים פילי השיגו מה שרצו ..לגנוב נצחון חוץ אחד.

Carmelo Anthony

New member
הלילה אני גם אצטרף אליכם למשחק מס' 2 של דנבר

מקווה שמלו לא יעשה שוב במכנסיים....

פול פירס נפצע

לא ראיתי את זה (
) אבל זה נשמע פאול חזק...הנה התיאור מרוטוורלד (כי אתם לא רוצים את התיאור מפורומים של בוסטון
): Paul Pierce was fouled while driving to the hole early in Game 2 and left the game with an apparent back or hip injury. He took a very hard foul from Al Horford, landing on his back, and then had his head rolled on by Josh Smith, who fell down during the collision. Pierce was moving gingerly and then went to the locker room. His return is questionable. It's possible the league will review the Horford foul, but it didn't look like enough to warrant disciplinary action. נקווה שהוא בסדר...הוא יכול לקחת את המשחק הזה ומצדי גם את הסדרה הזאת חופש, רק שיחזור בזמן לסיבוב הבא.

מצאתי שידור!../images/Emo13.gif

ההגנה של הסלטיקס לא נותנת להוקס לזוז...אסיסט ענק של גארנט לרונדו לדאנק. 17-9.

אה, וביבי בהחלט חוטף בוז כל פעם שנוגע בכדור

ובינתיים, אלן עם שלשה ואז רונדו מחמיץ, לוקח ריבאונד של עצמו בזמן שההוקס ישנים ומוסר לגארנט בשביל ג'אמפר.

איפה האינטנסיביות של הפלייאוף?

אטלנטה מפתיעים אותי לרעה. אני לא רואה את המשחק, ולא ראיתי גם את הקודם, אבל רק מלראות את התוצאה אני מקבל חררה. איפה האינטנסיביות של הפלייאוף? הגנה? התקפה? משהו? כנראה שהספיק להם להגיע עד הלום, ועכשיו הלום(גארנט) נותן להם בראש.

Molchansky

New member
לייקרס-דנבר: לינק

זה הלינק הכי טוב שמצאתי:-\ הוא לא משהו אבל לפחות לא צריך תוכנה בשבילו. אם יש למישהו לינק יותר טוב ישירות למדיה פלייר אני אשמח http://xs.sportsontheweb.net/

Carmelo Anthony

New member
אוף, דנבר משחקת כל כך לא חכם...

מסירה אחת, וזריקה מחצי מרחק, לא חשוב מי זה, תמיד יזרוק, שחקו קצת חכם!! את לייקרס לא תנצחו עם מזל!!!

Carmelo Anthony

New member
דנבר מתחילה לחזור....

אייברסון מתחיל לנהל התקפה חכמה ודנבר נראית שוב בתמונה...

Molchansky

New member
../images/Emo45.gifובראיינט פשוט לא מחטיא

10-12 מהשדה 2-2 משלוש אפשר לראות את ההבדל בין הקבוצות באסיסטים דנבר עם 2 אס' לייקרס עם 13 אס'

למעלה