מה צפוי לנו הלילה...

Carmelo Anthony

New member
רעיון מעניין.... ../images/Emo3.gif

אפילו מאד מעניין... אף פעם לא שמתי לב לזה... צודק.... וזאת כנראה אחת הבעיות שלהם, ובאמת, כשמסתכלים אחורה, גם ג'קסון ומקגריידי חגגו על דנבר.... אבל בקטע השני תרשה לי לחלוק עליך: מלו מאד רוצה להגיע לטופ, יש לו הרבה מוטיבציה ואינטלגנצית משחק גם לא חסרה (בהנחה שראית את אליפות העולם אתה אמור להסכים איתי), הוא פשוט לא אמור להיות פליימייקר, אלא סקורר טהור, בשביל נתנו לו את התשובה, כדי לספק לו כדורים נוחים, הוא קצת הגזים עם הקטע של הג'אמפים, אבל בראון נראה לי האיש שיעשה את ההבדל.... בקשר להגנה - עם בראון הכל אפשרי, הרי אייברסון בפונטציאל יודע לשמור, מרטין חי הגנה וקמבי יכול לכפר על טעויות שלהם בצבע, הבעייה שקארל לא יודע איך לתפעל את זה, וכאן שוב מגיעים ללארי בראון.

מה הוא עשה באליפות העולם?

קלע? וקלע? וקלע? כי לא היה אף אחד שיכל להתמודד איתו? נגד מי בדיוק הוא שיחק? סין? ניו זילנד? איך אינטלגנציית משחק מסתדרת עם ההפסד ליוון, נבחרת מוגבלת למדי, שעשתה את אותו מהלך שוב ושוב? NBA זה לא אליפות העולם. NBA זה סגנון משחק אחר. ולצערי עד היום מלו לא הפגין אינטלגנצית משחק בשיט. שלח עליו דאבל טים, הוא יזרוק. טריפל טים, הוא יזרוק. קוודרופאל טים, הוא יזרוק. זו לא אינטלגנציית משחק. הוא לא שומר ולא תורם כלום בהגנה, כך שגם בתחום הזה לא הייתי מהלל את אינטלגנציית המשחק שלו. ותסתכל על האירועים שאליהם הוא מקושר. המכות עם הניקס, נהיגה בשכרות ועוד כמה כאלה. אני לא מצליח לחשוב על משהו אחד חכם שהוא עשה. הוא מעולם לא סחב את דנבר גבוה, ולא נראה שזה מפריע לו להחשיב את עצמו לאחד השחקנים הטובים בעולם. זה בניגוד לקובי שכשהלייקרס היו בקרשים לא הסתפק בשורות סטטיסטיות יפות. בניגוד ללברון שרוצה קבוצה. בניגוד לוייד שניצח גמר NBA, ובניגוד לעוד המון שחקנים. למלו כמו לקרטר ועוד כמה, לא ממש איכפת. בראון ינסה להעביר אותו סדרת חינוך, אבל לדעתי זה לא יעבוד.

Carmelo Anthony

New member
מה הוא עשה אתה שואל?

הוא מסר, גם אם הן לא היו מסירות גאוניות, אבל הוא מסר, וברגע שמלו ישחק קבוצתי דנבר תהיה קטלנית. נכון, הוא טרבל-מייקר ברמות היסטריות, אבל הוא רק בן 23, הוא עוד יתבגר.

Molchansky

New member
MVP! MVP!../images/Emo13.gif

קובי עם משחק ענק, קלע כשהיה צריך לקלוע, הניע כדור ומסר אסיסטים כשהיה צריך ניהול משחק מצויין שלו. לוק וולטון התעורר סוף כל סוף, שנה שעברה הוא היה טוב וחיכיתי לרגע שהוא יחזור לעצמו. אודום נכנס לבעיית עבירות בשלב יחסית מוקדם, קורה, נראה אותו ביום שבת בטח הוא ירצה לפצות על הערב. גאסול היה טוב כרגיל, למרות שהיום הוא היה קצת פחות דומיננטי מבחינת נקודות, אבל עדיין עשה פעולות מצויינות בהתקפה וגם בהגנה. וכרגיל פארמר ווצ'ייץ' באים מהספסל עם כל כך הרבה אנרגיה, הנעת כדור מהירה, אני פשוט מת על השניים האלה. אחלה משחק, נהניתי מכל רגע.

תום116

New member
מעולה

דנבר לא יציבה באליל במשחק שלה, סוגרת יתרון ענק של הלייקרס ברבע השלישי, אבל חוטפת מיד לאחר מכן. קובי- ענק.הופעת MVP! וולטון נהדר. גאסול עושה את העבודה כרגיל. 2-0, ואפשר לסגור את הסיפור במשחק הבא. שידור ב-5 לייב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חייב לתקן אותך

בעליל ולא באליל. אם היה להם אליל אולי הם היו מנצחים משחק אחד

למעלה