מה פה קורה פה?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מה פה קורה פה?

מה קורה לעולם? באמת, מה קורה. הצצה חטופה על תכניות הטלויזיה מגלה ש :- המון תכניות עוסקות בהונאה ורמאות, עושק ועוות דין, אלימות ורשלנות. כלבוטק אמנון לוי בולדוג בולדוזר רינו צרור חיים הכט עמנואל רוזן ואין צורך להזכיר את מהדורות החדשות כל שעה עגולה על המסך וכל חצי שעה ברדיו. כל אלה עוסקים ב- איך מרמים אותנו, מבלפים אותנו: שחיתות שלטונית רשלנות רפואית קומבינות מהנדסים רמאות בעסקים פישולים בצבא עיוות משפטי סחר בנשים אלימות וסמים ואיפה העוני? והמשאבים למיגור הבעיה...? וקצרה היריעה מלכתוב ......אלו חומרים מגיעים לתכניות כדי להזהיר אותנו מנוכלות וגניבת דעת. ואז מגיעות תכניות עדינות ומתוקות ששוטפות את המח ומספרות שכדאי לחשוב חיובי, ולראות את הטוב, את האור ואת התקווה... "תהיה אופטימי, תן מעצמך, אל תעשה חשבונות עם הזולת, נשום עמוק, תעשה תרגילי הרפיה, אכול מזון לא מעובד ירקות ופירות אורגנים ללא זבל כימי. תביט על הנוף, תחשוב חיובי, סע לחפוש (מהמילה חופשה) סע לגליל, סע לטוסקנה, סע להודו, צרח מעל מצוק בהרי יהודה....." ........פחחחחחח והסדנאות האלה פורחות ועולות כפטריות בכל סמטא ורחוב, בכל עיר וכפר.. ושוב אני חוזרת לתכניות הטלויזיה, אבל לא רק, כי החומרים הנ"ל, מככבים גם בעיתונים ובשבועונים בירחונים, על כל גבעה רעננה או מסריחה, ובכל קיוסק או פיצוציה, כפי שקיוסק מתקרא בימינו. (אפילו בשם פיצוציה יש אלמנט לא רגוע לעומת הקיוסק של פעם.......שהיה מקום מפגש אחרי התנועה, או ערב כתה. המדיה מלאה בתכניות על מזון וגורמה, אנינות טעם ובישולים עד מחנק, תכניות בישול, יינות, ומתאבנים שככל שיש בהם יותר מילים לועזיות, כך הן מבוקשות יותר. ואז כשאנחנו נחנקים מרב אוכל ושתיה, מגיעה מיד תכנית שעוסקת בכושר גופני. תכניות על בריאות ומניעה כדי לאזן את התמונה. אז מה? מה קורה פה? הדברים לא קורים באמת? אנחנו מדמיינים אותם? או שכל החכמה היא לברור מידע ולשמוע פחות?

TV מראים מה התקשורת רוצה להראות

לעיתים קרובות אני רואה שהמסר שהם מעבירים מעוות והעורך בוחר מה להעביר לקהל הצופים שחכת כמו תוכנית עוסקות בגירושים נשואים אהבה ובחירת בני זוג

בוקר טוב בוקר חדש ../images/Emo140.gif

הטבע מתעורר סביבי וגם אני מתרוצצת נעה מפינה לפינה של חיי ,נגמרה החופשה עבורי מקווה לבשורות טובות, בנתיים מבקשים את הטוב חיים כל יום עם ההפתעות שלו אני פחות פה כי אני עסוקה עם המשפחה שלי מאחלת חודש נהדר מלא פריחה ושגשוג לכולם יום טוב ונהדר לכולנו ושיתבהרו דברים לעמנו

../images/Emo140.gif תודה לאמן שלך

זה לא תהליך פשוט ומסוכן כאחד השתלת מח עצם עצמית לסיום תהליך של טיפולים שעזרה והצליחה לעצור את המחלה שלו אני מלווה את אחי ,כי אשתו צמודה לקטנטונת .

mamaWitch

New member
איתך נסיכה כוכבית

magy

New member
כולנו מקווים

ביחד איתך מכל ה-
תבואי עם בשורות טובות................של הצלחה. חיזקי ואימצי !!

תודה מגי וגאיה המקסימות

יום ראשון עבר בהצלחה , הוא בסדר, שלח אותי מוקדם הביתה איזה כייף הולכת לראות את אמאלה מחר יום חדש , ותודה לאל נראה יותר טוב ממה שספרו לי שהולך להיות

אלמרה

New member
לדעתי מה שהיה הוא ישנו והכל הכל...

בשל האינטנסיביות של סיקור ותקשורת בכל פינה... מי צריך את כל הערוצים והמקומונים הללו... תנו לנשום אוויר פסגות, בלי עיתונות... ספינים ורייטינגים...

גאיה ק

New member
עצרו את העולם ../images/Emo35.gif

אנחנו רוצים לרדת... זה מה שמגי ואתה רוצים לומר
אולי תעזבו קודם את המערב קצצצת... אני הולך לבית שאן ביצוע: גרי אקשטיין מילים ולחן: גרי אקשטיין אין חשמל ואין אפילו מים ואין גם אף אחד שמתקן לי ת'גרביים, אבל יש מקום אחר והוא הרבה יותר יפה האויר נקי וזה ממש שווה זהב, אהה אין פה להשיג שום סיגריה במכולת ואין כאן אף אחת שתסבן לי את הגב, אגב יש פינה למטה בכיכר ואלף בחורות כבר מחכות לי שם עכשיו, אהה אני הולך, אני הולך אני הולך לבית שאן אני הולך, אני הולך לבית שאן עוד רפורט חטפתי בקולנוע וגם קיבלתי הזמנה לבית משפט בשבת לא נשאר לי כח, יצא לי כל המיץ המצב קשה ויש לי חשק להרביץ, אהה אני הולך, אני הולך... חחח

magy

New member
לא "הירדתי" ההוא

ירדתי ...........אחר......... לא מה שחושבים הגברים............כחולי המח זה סיפור אחר.........שאני לא נכנסת אליו לפרטים כרגע ניסיתי לרדת מהעולם........... לא קל...... לא על העולם ולא כשיורדים ממנו........ ואולי אי אפשר לרדת ממנו..........

לא כדאי לרדת

אני בקשתי לרדת מהעולם בגיל 38 פרשתי לגמלאות כי עייפתי מהמדים היו נסיבות מקלות , זכיעתי בפנסיה ויצאתי מהעולם היצרני . מהר מאד הבנתי שטעיתי שאם יורדים מהרכבת היא ממשיכה לרוץ וקשה מאד להדביק את הקצב שלה , לכן עדיף להיות בתוכה ולנסות לסדר את הדברים בתוך הקרונות ,רק ככה יש סיכוי להשפיע.

למעלה