מה עשיתם היום?

kung fu

New member
הממממממ

עיקרי הדברים: קמתי. התאמנתי בקונג-פו. התקלחתי. אכלתי ארוחת בוקר. נסעתי בבוקר לחברים (עדיין אני שם). נמנמתי כאן מידי פעם. (החום משפיע כנראה. מזג האוויר הכוונה...) אכלתי פסטה בצהרים. קראתי בספר ועשיתי תרגילים מתוך הספר : דמיון מודרך, נשימה, ועוד. ועכשיו אני גושלת באינטרנט.....

אורלי_ל

New member
קרעתי ת'תחת בעבודה ../images/Emo3.gif

ועכשיו אני הולכת עוד מעט לשיעור קונג פו (התחלתי ללמוד) המשך גשילה נעימה לך!

kung fu

New member
מזל טוב !!!

כמה זמן את כבר לומדת שם? ואיך זה שם. כיף?

אורלי_ל

New member
אני לומדת שם שבועיים שלושה

אם זה כיף? לא יודעת, תרגילי זוגות זה כיף, השאר זה קריעה, אני מקווה שיהיה לי יותר כיף יותר מאוחר כיכרגע זה קשה פיזית וגם מסובך.

kung fu

New member
שיהיה לך בהצלחה!

פעילות גופנית אצל מורה טוב/ה זה דבר מעולה!!! איזה דברים את לומדת שם? לומדים שם רק הגנה עצמית או עוד דברים?

keoser

New member
נשמע כאילו עבר עלייך יום מושלם :))

כן ירבו
ד"א -- על איזה ספר דיברת? מציעה לי להוסיף אותו לספריית הספרים שצריך לקרוא? (זו שיש בה בערך.. 30 ספרים..
)

היום אנייייייי הורדתי../images/Emo140.gif

תפרים ביד,וגם צעד קטן עשיתי אספר לכם/ן. הייתי אמורה ללכת לנחם עם בעלי,אבל הוא העדיף ללכת לידידה שלו. לא כעסתי ולא התפרצתי כמו פעם,פשוט יצאתי למרפסת לקחתי נשימות עמוקות, חשבתי לעצמי הוא לא בא בעיה שלו אני את הכבוד עשיתי,לא צריכה כמו תמיד לקחת גם את הטעויות שלו של אחרים.חצי שעה ככה עבדתי על עצמי נכנסתי בהרגשת הקלה, לא כעוסה בכלל משוחררת. ואללה אמרתי לעצמי זה אבד.בלי כעס בלי דמעות, שמחה בשבילי מחייכת, כמו תינוק שקיבל פרס. יקיריי לילה מלא אהבה חג שמח שנדע רק שמחותתתתתתת אמן שאור תמיד ישרור בביתכם. ממני חברה אמיתיתתת

mimeli

New member
אני...???../images/Emo2.gif

קמתי(זה היה אחד מהדברים הקשים..) הכנתי בצק לחלות וללחמניות(ושוב תודה לך, נטלי על המתכון- יצאו ממש טעימות!!) הבאתי את הקטנה שלי לסבב לימדתי 4 שעות בביה"ס. לקחתי את הקטנה הכנתי צהריים לבנות נחתי- בלי ועם הקטנה שלי במיטה..היא קמה מהשינה והצטרפה אלי,מה שגרם לה ללכת לישון הערב רק ב10:30) קמתי (שוב קטע לא קל..
) הכנתי עם הבנות:- את הלחמניות -הפריטים האחרונים לתחפושות +עידדתי את האמצעית שלי לגמור לסדר ת'חדר(מבצע יצאת מצרים זה..!) אפיתי חלות הכנתי פשטדת בשר ואורז לשבת ו..סלט לארוחת ערב מה עוד? הרשתי לעצמי לכאוס על משה. מדי פעם זה עולה וצף. אבל בעבר לא הרשתי לעצמי לבתא את זה. טוב- אני אכתוב שוב מתישהו בקרוב..
מחר אני עובדת שוב- בבית ספר..אני אצטרך לקום מוגדם כדי לעזור לבנות להתחפש+ ל"התחפש" בעצמי- חובה למורות ביום של שוק פורים..
.. ויש לי לגמור להכין את השבת- עוף, ירקות, נקיון.. מזל שיש שבת! אחרת לא הייתי נחה.. אאהה- וזה שהצלחתי לקבל-כנראה- איזה מתחית גיד ברגל ימני כבר אמרתי? הדבר הכי טוב בשבוע עמוס שכזה הוא.. שהוא, כמו כל דבר, עובר בסוף בנימה אופטימית זו.. עייפה הולכת לישון סימון

איזה פעילה את ../images/Emo13.gif

כן!! זה כיף שאפשר לנוח בשבת למי שעובד או עסוק מאד במהלך השבוע)
ממה מתחת את הגיד ברגל ימין? איך זה קרה?

אני עש שנכנסתי עברו כבר יומים

מלאים וגדושים בהזמנות למסיבה אצלי ב18.3 נסיעה ליום הולדת של נכדי ופגישה לא מוצלחת עם אמי אז מאחלת לכולם סוף שבוע וחג שמח קסום עם המון תחפושות וכיפים ממני ליידיסנו

meravor

New member
אני....

פעם ראשונה בפורום הזה... נראה מעניין...בחרתי להצטרף.... היום התעוררתי לצד אהבת חיי... בוקר חיובי כמו כל יום שישי יצאתי לקניות בייף ביליתי את הצהריים עם ידיד קרוב בבית קפה ו... יש עוד הרבה לעשות היום שתהיה לכם שבת קסומה

למעלה