מה עשיתם היום?

meravor

New member
לחיות בהרמוניה-../images/Emo51.gif על התעניינותך

אני והחבר שלי הנוכחי, יצאנו שנתיים נפרדנו לחמישה חודשים וחזרנו לפני כשלושה שבועות... הפרידה הזו עשתה לי וגם לו טוב... אני ירחיב בהמשך... שתהיה לכולנו שבת קסומה

meravor

New member
לחיות בהרמוניה...

חופש לא היה חסר, זו לא הייתה הבעיה שבגללה נפרדנו... האמת היא שהבעיה לא הייתה קשורה ממש בנו... היה צד שלישי.. בוחרת לא להרחיב בנושא.. מה שאני כן יכולה להגיד זה שהיום הכל שונה... הזוית ראיה שונה... וזה משנה את הכל. לא מצטערת על דקה שבה לא היינו ביחד, למדתי הרבה על עצמי הייתי זקוקה לזה בלי כל קשר אליו, זה נתן לי להבין הרבה דברים על החיים התקופה שנפרדנו הייתה השיעור הכי טוב בשבילו, למרות שהוא לא רוחני (במודע או לא במודע) הוא השתנה מאוד... שיהיה לכולנו חג פורים שמח... אתם מוזמנים לבלוג שלי...

בת כמה אמך? היא גרה רחוק ממך?

למה פגישה לא מוצלחת איתה? והנכד שלך...כמה קרוב / רחוק הוא גר ממך עם משפחתו? שואלת מתוך סקרנות

הרמוניה יקרהשניהם גרים במרכז

ואני בצפון כן הוא גר עם משפחתו ובקשר לאמי יש מכתב שכתבתי לה היחסים בינינו לא הכי חמים כתבתי בזמנו מכתב בפורום המכתב שלא נשלח אבל לא העתקתי אותו לבלוג שלי אנסה להבהיר קצת את היחסים המורכבים עם אמי לאמי יש בעיה עם הנשיות שלה ולכן אני מצטיירצת כמאיימת עליה וכמו כן היא רואה בלידתי כאשמה על כל הזדמניות שהחמיצה אפילו את הנכדות והנינים שלה היא לא מכירה חבל היום אני יותר חומלת עליה מאשר כועסת במכתבים שחיבקתי את עצמי יש גם עליה כמה דברים מאחלת לך חג שמח וקסום ממני ליידיסנו

הדס100

New member
אפשר גם לספר... ../images/Emo92.gif?

ביום שישי בבוקר נסעתי לליאור (חבר שלי), אכלנו צהריים עם ההורים שלו, ובערב יצאנו לבית קפה מואר, שקט, בלי רעש. לפני זה דיברנו די הרבה זמן על כל מיני דברים. הוא ממש סגור ואני צריכהבדרך כלל לחלוב ממנו... למחרת בבוקר נסענו לטייל. נסענו לגבעת הרקפות (מהמם!!!), זה ליד מושב גלעד, בעמק יזראעל, ואחר כך לאיזה נחל נחמד ובסוף הסתובבנו בשוק בעכו והיה ממש כיף. חזרנו אליו, ישנו קצת, אכלנו, ראינו "ארין ברוקוביץ" ויצאנו עם חברים שלו. היה נורא כיף...

למעלה