מה עשה לכם טוב השבוע?

עשה לי טוב היום ../images/Emo13.gif

להזמין את הקניות לחג דרך האניטרנט
רגל על רגל והקניות יגיעו לי הביתה ...אחרי זה רק מתחילה העבודה

kung fu

New member
מגניב! מה הזמנת?

רגע, את מדברת על קניות של אוכל? או מתנות?

גרעין..

קבוצה של כ-25 חבר'ה מאותה שכבת גיל, מאיזורים שונים בארץ, שנפגשים כל כמה זמן במהלך התיכון לדיונים על ערכים כמו סוציאליזם, שיוויון, דמוקרטיה וכו', על המצב בארץ, ניכור, קפיטליזם ושאר דברים, ומידי פעם גם מפגשים המוקדשים רק לצורך החברתי- וכל זה כהכנה לקראת שנת שירות, כולם ביחד כקבוצה דוחים את השירות הצבאי בשנה כדי לתרום ולהתנדב בארץ במסגרת תנועת הנוער.. הגרעין שלי- גרעין שׂורק, מורכב מאנשים מגן-יבנה,יבנה,רחובות,אשדוד, אשקלון ובאר שבע, וכולנו עכשיו לומדים בכיתה י"ב ופעילים בתנועת הנוער העובד והלומד. :) (הכוונה "גרעין" על קצה המזלג)

:)

תנועות הנוער השונות יוזמות את זה- וקהל היעד הוא התיכוניסטים. מפה לאוזן, ולפעמים כשמשקיעים בשלטים, יודעים שקיים קן\שבט\סניף של תנועת נוער ביישוב- ומי שזה מעניין אותו הולך ומצטרף. לקראת אמצע כיתה י"א, נפגשים נציגים מכל קן באזור מסויים, וקובעים לפי שיקולים שונים, אילו קבוצות וערים לצרף ביחד- וכשה"הרכבה" הזאת מסתיימת, נוצרו בעצם הגרעינים. לאחר מכן מפגישים בין הגרעינים השונים, כל גרעין לעצמו, עם 2 מדריכים בוגרים ששובצו אליו (בד"כ חיילים בנח"ל), ומתגבשים ומתחילים בתהליך שכבר ציינתי בהודעה הקודמת.. כל אחד יכול להצטרף, כמו שנאמר "ביתנו פתוח לכל נערה ונער".. אני הגעתי לזה דרך חברה שלי, שפשוט אמרה לי "בואי, כיף!":) ונדלקתי..^_^

למעלה