מה עשה לכם טוב השבוע?

מה עשה לכם טוב השבוע?

רשמו כאן את הדברים שעשו לכם טוב השבוע הזה

עשה לי טוב השבוע

לראות את הזריחה, קמתי ב5 וחצי והשמש בדיוק עלתה... אני חושב שאני מתרגש כל פעם מחדש שאני רואה אותה... אוהב בר ילד מאושר, סתם ככה, בלי סיבה!

הרבה ניסים קרו לי השבוע../images/Emo24.gif

היה זה שבוע שכל יום בו היה שווה לחודש בשנה. א'- חודש תשרי ב'- חודש חשוון ג'- חודש כסלו ד'- חדש טבת ה'- חודש שבט ו'- חודש אדר. כל יום התאפיין ביופי שלו בערב יום ב' היתה לי הרצאה מדהימה בנושא נומרולוגיה קבלית וזוגיות הצלחה מסחררת. ביום ב' היתה שוב הצלחה כזו במקום אחר. ואז שאלתי את עצמי איך זה קרה? תשובה יום ב' בערב היה חודש כסלו. חודש כסלו מלא בניסים- כיס מלא ולב שמח יום ה' בערב היה חודש אדר והרי אני ילידת אדר חודש הבינגו שלי. יום ה' היה יום שכולו טבע מבחינתי וכו'... מה שאני מנסה לאמר כאן הוא: ברגע שאדם מחובר אל האנרגיה היומית הקוסמית הוא יכול יום יום לחוות נסים. תנסו ותראו

kung fu

New member
דברים שעשו לי טוב השבוע

- שיעור קונג-פו מיום שבת - מסאג' שקיבלתי היום - 3 משימות שקיבלתי היום בנושא שפע - הפגישה ה-2 שאני מעבירה בקורס השפע שהתקיימה ביום שישי - התמונה המדהימה והמופלאה שקיבלתי ביום רביעי מחברה שלי (היא כתבה בפורום הזה על הציורים שהיא מציירת)

kung fu

New member
נכון!!! ../images/Emo24.gif

אגב, המסאג' שקיבלתי היה בגב
היה מעולה!

עשה לי טוב השבוע... ../images/Emo13.gif

*חברה שלא ראיתי המווון זמן באה לבקר די בהפתעה. *הגיטרה שלי סוף סוף שוב מכוונת (אחרי הרבה זמן שהיא חרקה משהו לא מזוהה) *לא מהשבוע אבל בכל זאת
בסופ"ש שעבר נפגשנו עם המשפחה המורחבת בבתי הארחה בשדות ים. היה מדהים- גם הבילוי עם המשפחה, גם הים... אכלנו עוגיות מזל ויצא לי משהו שממש התאים לי לעכשיו, משהו בקשר לזה שניסים קורים גם היום ולא רק בימים ההם. ובבוקר עשינו יוגה עם דודה שלי- קיצר, היה כיייף

הדס100

New member
יש לי משהו ממש מרגש

זה עדיין לא קרה אבל זה עשה לי את השבוע. שבוע הבא מדונה באה לארץ ואני הולכת לעבוד איתה!!!!! אני נורא מתרגשת!!!!!! חוץ מזה עשה לי טוב שתיקנו לי אמחשב היומולדת של האחיין שלי שהיה בן שנה לראות את חבר שלי בשישי שבת, והיתה לנו שיחה ממש כיפית גיליתי שכל המטרות והיעדים שהצבתי לי שנה שעברה התמלאו התקדמתי עם הצעיף שלי

הדס100

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

אני חובשת, כמו שבטח כולם הבינו, והיא באה עם הצוות הקרוב שלה שמונה 5 אנשים, ובנוסף מאבטח, ואני!!!! אין לי עדיין את כל הפרטים אך כנראה שנלך להשתטח על קברות צדיקים אני ממש ממש מתרגשת!!!

הדס100

New member
היא עובדת עם החברה שלי

והם חיפשו חובשת. חחח...אני הולכת לדפוק הופעה

למעלה