מה עם RUSH?

guyelbaz

New member
מה עם RUSH?../images/Emo46.gif

חמודים שלי, אמנם אנחנו בפורום של דרים, אך מה עם האורים והתומים, אבני הדרך, מקור ההשפעה הגדולה ביותר של מושאי הערצתינו????? מי מכם מכיר ומוקיר???

חמודים שלי..?

מזה האגזוזנות המתנשאת הזו? (ככה זה ניראה בכל אופן)וסלח לי אם אני טועה. מה עם ראש? ומה עם לד זפלין?דיפ פרפל?פינק פלויד? גנסיס? שהם גם מקור השפעה והשראה של מושאי הערצתינו?

guyelbaz

New member
תהיה תכלס!!!!!

ההשפעה הגדולה היא מראש. אה, ודודה שלך מצד האבא אגזוזנית. סתם שתדע.
. אני חוזר בי. במחשבה שניה, תוך התבוננות בסלף פורטרט שלך...אתה לא חמוד......

guyelbaz

New member
../images/Emo123.gif....והאם רודס עדיין לא למד?

אני תוהה לי. האם פלצן הבית עדיין רוצה "חתיכה ממני"? אולי ניפגש באחת ההופעות שלך, בוא נאמר...ערב "דרים" ב-10.7 ונעשה שמח בהופעה שלך עם כמה חברים קרובים מכפר שלם, שדווקא היו מעדיפים מזרחית?? אה, רודס? יש מצב????????? צ'ה - דברי אליי.

guyelbaz

New member
waaaaaaaaaaaarrrrrr../images/Emo61.gif

לידיעת חברי הפורום: ניסיתי לישר את ההדורים עם הבלון המנופח דורס, שכנראה חושב שיש לו 51% ממניות דרים בעולם, ובפורום זה בפרט. אך הוא לא ממש מראה סימני פיוס....... לכן, חברים, עבדכם הנאמן יוצא למבצע "עינבי רודס". מ-ל-ח-מ-ה!!! לא לוקחים שבויים, לא בוחלים באמצעים. PROPAGANDA WAR ENSEMBLE BURRIEL TO BE SLAYER יהיה די-סקו!
צ'ה, לא אשכח להתקשר.
אם יכלתי נגד פלסטיני בשכם, נראה לי שאוכל גם עליך, מוג'ו. קדימה רודס. שו מי וואט יו גוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

guyelbaz

New member
רודס מוכר חולצה!!!!!!!!!!!!!!!!!|זה

מחובתי להזהיר: ביגוד של רודס מכיל רמות גבוהות ביותר של החומר המסוכן - א.ג.ו. נודע לי כי הוא מוכר גם שבע מאות שקים של הערכה עצמית מופרזת, ושלט חוצות אותו תכנן לתלות במקום דודי בלסר ליד הבורסה בר"ג, עליו רשום: "זה רק עניין של זמן עד שאהיה הקלידן של דרים ת'יאטר". בקרוב אצל רודס!!!!!!! מופע ענק, טריביוט לפועלו של רודס באתרים זניחים ברחבי העולם: יוצג פסל ענק של רודס אוחז בפורטנוי בפוזה של פסל החירות, רודס עצמו ינאם בקצרה, כשש שעות בנושא "אני, עצמי ומה שביננו", וכן תוצג משנתו של הדוקטור רודס: "איך לסתום פיות למשתתפי פורום שעליהם נדמה לך שיש לך בעלות". פרס ביציאה לכל משתתף - חטיף "אגו" ענק. בואו בהמוניכם!!!!!

cha ching

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבעיה היחידה שלך היא שטל לא רוצה להחליף את רודס (נכון?!), הוא מעריך אותו מאוד... אבל כל השאר נכון

guyelbaz

New member
צ'ה אייכי????? משוש עיניי!!!

יו נו וו'ר טו פיינד מי...... נ.ב. מאוד אהבתי את בקטע המבחיל עם האייקונים. למי יש ראש טוב? למי? כ-פ-א-ר-ה.

Rudess

New member
חחחח

איזה קטעים הלכו פה כשלא הייתי. בחורצ'יק צא מהפוזה שלך, אף אחד לא רב איתך ולכן גם אף אחד לא צריך להשלים איתך או ליישר את ההדורים. מה אתה מתעצבן מזה שאומרים שאתה שומע מדונה? אולי אתה באמת שומע ומתבייש? בקיצור שתה קצת מים ותירגע

מספר דברים.

1-תודה גיא אלבז(באמת שם של ערסוואת מכפר שלם) על התמונה אני אכן אוהב כלבים(אבל בניגוד אליך לא שהם מפנקים אותי אוראלית),בכל אופן תודה על התמונה. 2-לא הבנתי בדיוק על מי אתה מאיים ועל מה? כאילו מה אתה מנסה בדיוק להוכיח פה שיש לך זין יותר גדול משאר חברי הפורום? אז תעשה טובה תחסוך את האיומים,די עברנו את גיל 12 לא?אני מקווה שלפחות מבחינה שכלית עברת,כי לפי האיומים שלך עושה רושם שארתה תקוע שם חזק! 3-מתיבדיוק ניסית להשלים?אתה בקושי שבוע פה בפורום וכל הודעה שנייה שלך מסתכמת בדיבור הנגוע שלך,אז אל תתפלא שחלק נכבד מחברי הפורום לא מתייחס להודעות שלך ברצינות,למעט צה צינג שהשרשורים שלך מסתכמים ע"פ רוב בהתכתבות אישית שלכם. 4-כל הודעה שעונים לך גם אם זה בציניות ובצחוק,אתה ישר נעלב כמו איזה ילד בן 6 פגוע,אולי תבין שיש אנשים ציניים?יש אנשים שסתם צוחקים? ואתה לא קלטת אותם נכון וישר תקפת?כמו במקרה הנ"ל?! תעשה בדק בית עם עצמך. 5-תעשה טובה לי ולשאר חברי הפורום,תחסוך את התגובה הדי שקופה שלך שתענה לי מן הסתם,או תגובה נוסח "אל תדבר אליי ככה,למה אני יביא את החברים הערסים שלי מכפר שלם" עזוב אני לא ילדה בת 12 שחברים ערסים עושים עליה רושם או לחילופין מפחידים אותה. 6-בקיצור תפנים ושיהיה לך רק טוב. 7-יותם-ניג'ה מצטער על השפה הלא "הולמת פורום" במיוחד,אתה מכיר אותי מפורומים אחרים,ויודע שאינני מתבטא כך אף פעם! הפעם זה היה נדרש.

guyelbaz

New member
יחטיחיח

התגובה לרודס היתה בפרטי. אהבתי העזה לצ'ה אינה מוסתרת. וכן, צר לי ספידי. אני אביא עליך כפר שלם!!!!נ-ה נ-ה נ-ה, הכל חוזר עליך וקקה בידיך...נ-ה נ-ה נ-ה. אז רגע, עכשיו זה חרם, מה שאתה מציג? אבל אני אפגע נורא, ספידי!!! נ.ב שלום את חוטמך מישבנו של רודס, ולא הריקושטים יכו גם בך. רוץ על חייך, ספידי. (יצא טוב, המטאפורה...). ולסיום - אני מזהה ציניות כשאני נתקל בה. איבר מיני אינו עניינו של הפורום (ממילא הוא לא היה מצליח להכנס לכאן....סתםם.....).לפחות לא של רובו המכריע..... אתה יודע.. בקשר לפינוקים האורליים מהכלב, אף פעם לא חשבתי על זה... ספר לי חוויות, אתה הרי כבר יודע כמה זה לא נעים.....

guyelbaz

New member
....דבר אחרון.....

שמי הוא גיא, אך שם משפחתי אינו אלבז. תיתפלא. לא שזה נורא... אבל ככה זה כשמקושרים ברשת. צר לי.

Vtach

New member
חחחחח.. אדיר!!!! אני נקרע פה!../images/Emo6.gif

יו איזה שרשור מצחיק...
חחחח... ועכשיו לכמה הערות... 1- אני עדיין לא הבנתי מהם "שורושי הסכסוך
" בין גיא לרודס.. מישהו יכול להסביר? 2- גיא.. למה כתבת 3 הודעות אחת אחרי השניה? לא היית יכול להכניס הכל לאותה הודעה? 3- ספידי.. איך אתה נכנסת לכל העניין.. 4- גיא... למה עירבת את ספידי? כל העניין הזה של הכלב... 5- גיא.. מה יש לך מ"צ'ה"?? 6- אם יש לך משהו מ"צ'ה" אז תעשה את זה במסרים אישיים\ICQ... 7- "צ'ה".. לא לימדו אותך לא לתת את הטלפון שלך לאנשים זרים???
ועוד אחד אחרון.. 8- כותבים BURIAL לא BURIEL... (יחי הקטנוניות
) אה... ולגבי RUSH... מכיר.. אבל לא מוקיר יותר מידיי.. (אולי פשוט לא יצא לי לשמוע ממש....)

cha ching

New member
vtach יקירי...

לא נתתי את מספר הטלפון שלי בכלל! וגנוזלס (שאין לי מושג מה קרה לך שנהיית כזה שחצן ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדברת.), זה פ-א-ק-י-נ-ג ניגה לא ניג'ה... nigger=niga.... כמה קטנה השכלתך בעולם הליריקה במוסיקת האר & בי...

כמה דברים 2

1-לשאלתך ווטאצ-לא דחפתי את עצמי פשוט עניתי לו תשובה מהולה בציניות והבחור התחיל לרדת נמוך.לא עקרוני באמת שלא מטריד אותי יתר על המידה. 2-צה צינג-זה שאני לא עונה לך באיי סי קיו,(ואת יודעת טוב מאוד מדוע) לא הופך אותי לשחצן!לאהבנתי את הקשר עדיין. 3-אכן השכלתי בעולם מוסיקת האר אנד בי בכלל ולא רק בליריקה לוקה בחוסר רציני,ומרצוני החופשי,וטוב שכך!!!

cha ching

New member
גלעד-

2. לא אני לא! אין לי מושג מה אתה רוצה ממני! 3. זה היה בצחוק...

popoz

New member
דיי כבר יא דפוקים!

כולכם! תפסיקו לענות אחת לשני ויגמר העניין!

למעלה