מספר דברים.
1-תודה גיא אלבז(באמת שם של ערסוואת מכפר שלם) על התמונה אני אכן אוהב כלבים(אבל בניגוד אליך לא שהם מפנקים אותי אוראלית),בכל אופן תודה על התמונה. 2-לא הבנתי בדיוק על מי אתה מאיים ועל מה? כאילו מה אתה מנסה בדיוק להוכיח פה שיש לך זין יותר גדול משאר חברי הפורום? אז תעשה טובה תחסוך את האיומים,די עברנו את גיל 12 לא?אני מקווה שלפחות מבחינה שכלית עברת,כי לפי האיומים שלך עושה רושם שארתה תקוע שם חזק! 3-מתיבדיוק ניסית להשלים?אתה בקושי שבוע פה בפורום וכל הודעה שנייה שלך מסתכמת בדיבור הנגוע שלך,אז אל תתפלא שחלק נכבד מחברי הפורום לא מתייחס להודעות שלך ברצינות,למעט צה צינג שהשרשורים שלך מסתכמים ע"פ רוב בהתכתבות אישית שלכם. 4-כל הודעה שעונים לך גם אם זה בציניות ובצחוק,אתה ישר נעלב כמו איזה ילד בן 6 פגוע,אולי תבין שיש אנשים ציניים?יש אנשים שסתם צוחקים? ואתה לא קלטת אותם נכון וישר תקפת?כמו במקרה הנ"ל?! תעשה בדק בית עם עצמך. 5-תעשה טובה לי ולשאר חברי הפורום,תחסוך את התגובה הדי שקופה שלך שתענה לי מן הסתם,או תגובה נוסח "אל תדבר אליי ככה,למה אני יביא את החברים הערסים שלי מכפר שלם" עזוב אני לא ילדה בת 12 שחברים ערסים עושים עליה רושם או לחילופין מפחידים אותה. 6-בקיצור תפנים ושיהיה לך רק טוב. 7-יותם-ניג'ה מצטער על השפה הלא "הולמת פורום" במיוחד,אתה מכיר אותי מפורומים אחרים,ויודע שאינני מתבטא כך אף פעם! הפעם זה היה נדרש.