מה עם יונתן פולארד????

iknow

New member
אני לא מסכים על המסקנה.

אז נכון שאנחנו בערפל ואין לנו את כל המידע, אבל המסקנה ש"בטוח יש סיבה טובה" לא נובעת מכך. זה לא אומר שניתן להסיק מסקנות אחרות בהכרח.

FreePollard

New member
לא רק את שיקולי השב"כ אינך מכיר

מהודעתך ניכר שאתה אפילו לא מודע לכך שפולארד הוא סוכן ישראלי הכלוא בארה"ב.... פשוט מדהים איך לא צריך לדעת כלום כדי לכתוב שטויות בפומבי. אגב, גם להזנחת חיילי צד"ל יש הצדקה? גם לנטישת מדחת יוסוף יש הצדקה? גם למחדלי מלחמת יו"כ הייתה הצדקה? נראה לי שכל עוד לא יפגעו בך אישית - לכל דבר תהיה הצדקה...

להב אש

New member
דבריל דברי הבל ואסביר מדוע

למה דבריך דומים ??? זה כמו לומר אם עד היום לא היה שלום עם הפלסתינים או עם סוריה .. אז יש סיבה ! סו ?? מה זה אומר שיש סיבה ??? שלא צריך לעשות כלום ??? שזה מוצדק ? שזה ראוי ? שזה נכון ? שזה צריך ויכול להימשך ככה ??? בבודאי שיש סיבה לכל דבר יש סיבה השאלה מה עושים אם זה ? לא רק שיש סיבה חובה לדעת מה היא הסיבה כדי שאפשר יהיה להתמודד איתה ובמקום לתרץ את רפיונך ואדישותך בנושא זה ומי יודע במה עוד כדי להצדיק את וסר המעש שלך לא היה מזיק אם היית שואל למה ? כי פולארד בעל כורחו עשה לך ולנו טובה גדולה הוא חשף לנו כמה אמיתות חשובת עלינו על ארה"ב ועל הקהילה היהודית שמה . ביום שנבין את האמיתות האלה אולי נוכל גם להתמודד איתם אבל אני לא בטוח שאתה רוצה מעונין או מסוגל לעכל אותם לכן אמתין לראות אם בכלל תשאל - ל-מ-ה ?

להב אש

New member
Continuumדבריך דברי הבל ואגיד מדוע

למה דבריך דומים ??? זה כמו לומר אם עד היום לא היה שלום עם הפלסתינים או עם סוריה .. אז יש סיבה ! סו ?? מה זה אומר שיש סיבה ??? שלא צריך לעשות כלום ??? שזה מוצדק ? שזה ראוי ? שזה נכון ? שזה צריך ויכול להימשך ככה ??? בבודאי שיש סיבה לכל דבר יש סיבה השאלה מה עושים אם זה ? לא רק שיש סיבה חובה לדעת מה היא הסיבה כדי שאפשר יהיה להתמודד איתה ובמקום לתרץ את רפיונך ואדישותך בנושא זה ומי יודע במה עוד כדי להצדיק את וסר המעש שלך לא היה מזיק אם היית שואל למה ? כי פולארד בעל כורחו עשה לך ולנו טובה גדולה הוא חשף לנו כמה אמיתות חשובת עלינו על ארה"ב ועל הקהילה היהודית שמה . ביום שנבין את האמיתות האלה אולי נוכל גם להתמודד איתם אבל אני לא בטוח שאתה רוצה מעונין או מסוגל לעכל אותם לכן אמתין לראות אם בכלל תשאל - ל-מ-ה ?

Continuum

New member
..

אני חושב שהסיבה היא מן הסתם משהו חסוי ושגילויה מפר את ביטחון ישראל או ארה"ב. אני חושב שמי שלא שואל פה מספיק שאלות הוא אתה, ולא אני. אני חושב, גם, שיש לי דרכים הרבה יותר טובות להצדיק את חוסר המעש שלי. מצד שני, אני חושב שהמטרה של לשחרר את פולארד, מוצדקת או לא (ואני חושב שלא), הוצאה לגמרי מפרופורציה, ועצם העובדה שלמדת את המקרה במשך שנתיים מן הסתם מתרצת לעצמך את *חוסר המעש שלך*, חביבי.

להב אש

New member
הבנת הנקרא

אם אתה חושב שהפירוש המילולי של "לומד שנתיים את הנושא" הוא כפי שתיארת אז קרא שוב מפני שלא צריך לשבט 365*2*24 שעות כדי לכתוב כזה משפט ולגופו של ענין אני משתף אותך בכל הכנות בעובדה אחת כל מי שבאמת שואל את עצמו שאלות ואני לא מתכוון לשאלות מהסוג שאתה שואל שמטרתן היא להסתפק בשאלה ולא באמת לחפש את התשובה יגלה שהשאלות רבות מאד והרבה מאד מידע קיים וקשור לפרשייה המזעזעת הזאת יש הרבה מאד סוגיות שמחוברות לענין הזה ומי ששואל חייב לקרוא ולחקור אותם אני מדבר איתך על דברים שמומחים בעלי שם בתחומם כותבים ועומדים מאחורי כל מילה שלהם לא בחומר עיתונאי אלא מקצועי ומרובם ככולם עולים דברים חמורים מאד בכל הקשור להתנהלותם של הממסד בישראל והממסד בארה"ב ,במיוחד הממסד בארה"ב על אגפיו השונים במחדלים ועוולות חמורים מאד שפולארד אינו אלא השעיר לעזאזל שלה ותו לא. פולארד בכלא בגלל אינטרסים פולארד לא משתחרר בגלל אנשים אדישים כמוך אני לא יודע מתי פולארד ישתחרר והאם חי או בארון חלילה אני כן יודע ורואה שמיום ליום משבוע לשבוע יותר אנשים לומדים עריבות מהי ? אכפתיות מהי ? נחישות מהי ? אני מביט על זה ועל הקשור בזה כי לדעתי במקום שלאנשים אכפת יש עתיד לעולם ככה נהגו חסידי אומות העולם ולא שאלו את עצמם מה זה יעזור או אם יש סיכוי הרבה דברים יכולים להיראות חסרי סיכוי אך אינם חסרי סיכוי אנשים כמוך יחדלו ולא יממשו את הסיכוי הזה או אחר אנחנו ננסה ויש שגם נצליח וראה דבריו של ברל כצנלסון בדיון שנערך על עתידו של אצבע הגליל בדבר מה שציינתי לך כאן בסוף דברי

Continuum

New member
..

תקשיב לי, חתיכת גזען עלוב, איש אלוהים בשקל. אתה חושב שאתה בן "עם הנצח"? יש לי חדשות בשבילך.. אתה בור, מתחסד בשקל, עיוור, כבשה. אתה לא חכם ולא צנוע. אם משהו בך ראוי להערכה, אלו דווקא אותן אקסיומות שאתה בנוי מהן שהופכות אותך לכל כך טיפש. אבל זה כבר משפט שאין לבן אדם חסר ספק כמוך שום סיכוי להבין. אני בלב שלם יכול להגיד שהדרך שבה אני חי את חיי, הדרך שבה אני לחלוטין לא שלם עם עצמי, הדרך שבה אני הולך ומתנוון אף על פי שתודעתי הולכת ומתרחבת, אפילו הדרך שבה אני מוצא בעצמי לעיתים פרצי אמוציות שגורמים לי להתנפל על טיפשים רנדומלים בפורום - כל אלה מיוחדים ומקרבים אותי לאלוהות, אם יש כזאת, כנראה הרבה יותר משאי פעם תוכל לתפוס, גדול אמונה שכמוך. אני לא ארד לרמה שלך ולא אתן לך אף עצה ארצית חוץ מזאת - דע את עצמך. אידיוט.

להב אש

New member
יצא המרצע מן השק

פתאום היתגלה שכל הגישה שלך בדיון נובעת משנאה מה קפצת לך פתאום על החתימה שלי ???? זה הנושא של הדיון כאן ??? אני גם לא זוכר שעירבתי כאן את ריבונו של עולם .... אבל כנראה שהדמות של פולארד אדם עם זקן וכיפה והדמות של אלה שבדרך כלל רואים בפעילות המחאה למענו היא זו שמעוררת אצלך שנאה יוקדת וקשה כפי שהראית בתגובתך האחרונה במיוחד . זה מסביר עכשיו את כל תגובתיך מההתחלה בנושא כאן ! ------------------------------------------------------------------- ובענין מציאותך תמיד בספק שאתה מתפאר בה דע לך שאין מטילי ספקות ושואלי שאלות גדולים יותר מהציבור שאצלו הלמידה היא דרך חיים יום יומית מגיל אפס ועד 120 . אם היית מכיר את האנשים האלה באמת היית יודע שכמות השאלות שהם שואלים על כל דבר באשר הוא יכולה להיות אפילו טרחנית ביותר עיין ערך שאלות קיטבג ... צר לי שהבאתי אותך להתפרצותך אבל עזות מצחך בנושא זה ראויה לכל גינוי ומחאה

Continuum

New member
..

אני לא אתייחס למה שכתבת כאן (חוץ מזה שהוא שטות מוחלטת, אני לא שונא אף אחד - הסיבה שהתפרצתי היא ההתנשאות הלא-מודעת-לעצמה שהתנהגת בה). בפרטי כתבת לי דברים של טעם, אני מסכים איתם ובוא נשאיר את זה ככה.

הערה קטנה

אם 112 חברי כנסת חתמו על עוצמה בשבילו אז סימן שאין ידע מודעיני שמסכן את ביטחון ישראל או ארה"ב. ומה גם שעברו 21 שנה דברים משתנים.

nehtab

New member
יונתן פולארד- אחינו הוא

הסיבה היא כי לא פעלנו מספיק. יונתן פולארד עשה מעשה אצילי ומוסרי. הרי אם הוא לא היה מוסר את אותו מידע אז חייהם של מאות אחפי ישראלים הי נתונים בסכנה. עלינו להכיר לו טובה. הוא הציל המונים מאיתנו תוך סיכון עצמי. עלינו לפעול למען שיחרורו ואם כל אחד מאיתנו יפעל אז בע"ה הוא ישוחרר. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

למעלה