מה עם התכנית זינה...

חביבה3

New member
מה עם התכנית זינה...

שלום, קוראים לי אור אני נערה ואני מעריצה שרופה של התכנית זינה הנסיכה הלוחמת ולא יכולה בלי הסדרה כל יום! אני רוצה לדעת למה לא משדרים אותה ובמקום משדרים אפקט הפחד. (דרך אגב זה פחות מעניין) אני אשמח לקבל תשובה על השאלה ושתחזירו את התכנית לערוץ כמו שהיה תמיד. מחכה לתשובה אור!

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאמ מאני גם אוהבת את הסידרה

אבל לא נראה לך שטיפ טיפה חרשו עליה?

galde

New member
לא לא חרשו בכלל

זאת הסדרה הכי טובה שיש ב -AXN אני לא מבין למה מורידים אותה. חייבים להשאיר...

julie90

New member
../images/Emo191.gifחייבים להשאיר את זינה

לדעתי אני מדברת מכל הזינאים שבפורומים כשאני אומרת שאם מורידים את זינה מהערוץ, יורד להם חצי מהרייטינג. פשוט כך. אז מה שהם חרשו?? זאת סידרה מצליחה, כבר במשך 5 שנים. אנשים עדיין צופים בה בהנאה אפילו שזה בשידורים חוזרים. חוץ מזה זה מביא זינאים חדשים לקהילה, מביא להם רייטינג. אז מה רע?! הם אומרים "שהם רוצים לפנות מקום לסדרות חדשות", אבל במקום ש.ח של זינה הם מעלים ש.ח של אפקט הפחד?? זה מעוות, אם תשאלו אותי. חוצמזה יש להם די והותר סדרות-קיטש בערוץ, שגם הם בש.ח אז שיורידו אותן לטובת "הסדרות החדשות" שלהם... שישאירו את זינה!!!!!!!!!!!!!!!!! אין ערוץ AXN בלי הסדרה השולטת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

regev1973

New member
מאז שהורידו את זינה

אני לא צופה בערוץ. אפקט הפחד דוחה ואכזרי, הכול מלא בריאליטי מוזרים ולא מושכים ואפילו הסדרות הבדיוניות כבר לא נראות מסקרנות במיוחד. אם חרשו את זינה ואת הרקולס, הרי שאת אפקט הפחד חרשו עוד יותר. כל התוכניות האלה- תאמינו או לא ודומיה פשוט לא ממש עושות חשק לצפות.שוטרים על גלגלים למשל גורם לי לחשוב שהגעתי לערוץ אמריקקי במיוחד..כל מיני דוגמנים שמשחקים אותה נלחמים למען הצדק- נו, זילזול באינטיליגנציה. זה לא יותר אקשן ממלרוז פלייס או בברלי הילס. זינה לא ממש נחרשה חוץ מזה, והיא תוכנית חכמה, מצחיקה, דרמטית, בידיונית ויש בה את כל מה שרק אפשר. ודרך אגב- מה עם התוכניות החמודות שהיו פעם כמו שבעה ימים למשל? חבל ששבעה ימים לא נחרש...

למעלה