מה עם הסיפורים בהמשכים??

לונה..

New member
בא לך להרגע? מה ההסטריה?

סך הכל התבלבל, מפה ועד להתחיל מחדש - הייתי אומרת שנסחפנו. וזה גם לא ממש סיפור בינתיים, מה את לחוצה.

The Lost Girl17

New member
ואווווו בייביייי..שמעת על ציניות???

פאקקקקקק, מי לחוץ מה מו מי למה נראה לך שאני ייקח את זה כל כך רציני? זה מה שאני שונאת באינטרנט, את מתכוונת למשהו אחד ואנשים מפרשים את זה כמשהו אחר..

לונה..

New member
דונט קול מי בייבי ../images/Emo3.gif

ובשביל זה המציאו אייקונים
ובטח ששמעתי על ציניות, אבל מה אני אגיד לך... כל אחד והציניות שלו.

The Lost Girl17

New member
אבל אני שונאת אייקונים..

אז מה עושים?..וחוצמיזה מה קשור אייקונים? אבל לא משנה תמשיכי ת'סיפור

¥EleVatioN¥

New member
לונע? ציניות?../images/Emo129.gif

מה ללונע ולציניות?
זה פשוט הפכים :| חחחחחחחחח לונע את יודעת שכשאומרים לי מיכל לוקח לי שנים להבין שמדברים עלייך?

לונה..

New member
חחח אז איך אני אמורה להגיב לזה?

אה, אני במצב רוח נפלא היום, קבלי חיבוק על חשבוני
מואה!

pinoki

New member
ממשיכה.......***

מפרקים הקודמים אז ג'יין שאלה את האחות דניאלה :"את באה לפה הרבה..." "מין הסתם חמודה, אני עובדת פה " ג'יין צחקה במבוכה.. :) הפרק הנוכחי : פתאום נשמע מהחדר הסמוך "... ביקורה של שגירירת האום מתערך ביומיים, גב' ג'ולי בישרה שהיא רוצה לבקר בבתי החולים בעיר..." ואז ג'יין קפצה... "מה אנג'לינה בארץ???" "כבר יותר משבוע חמודה , לא ידעת? היא אמורה להגיע לכאן היום בערב" ג'יין לא ידעה איך להגיב מרוב אושר.. החלום הכי גדול שלה היה לפגוש את אנג'לינה... ורגע לפני שהאחות דניאלה הלכה... הצליחה ג'יין לשאול....

mor1212

New member
באיזו שעה היא תגיע לבית חולים?

כדי שאני אתלבש בהתאם!

mor1212

New member
באיזו שעה היא תגיע לבית חולים?

כדי שאני אתלבש בהתאם!

שיט ! סגר לי אתזה! המשך..

"היא לא תגיע בית החולים הזה ,מתוקה" ענתה האחות בחיוך עגמומי "לא באמת חשבת שיביאו את הגברת אנג'לינה ג'ולי למקום נידח שכזה "אז לאן את חושבת שיביאו אותה?" שאלה ג'יין ופערה עינייה מעוגלות וכלבלביות. "בוודאי לאחד מבתי החולים הגדולים, מחלקות המטפלות בילדים אולי..." היא עצרה לרגע והוסיפה "זה לפחות מה שהידיעות בעיתון הבוקר רמזו." ג'יין שלחה אליה חיוך מלא תקווה, ומיהרה להשליך הצידה את חתיכת צמר הגפן שהצמידה לזרועה האחות כדי לחטא את הנשיכה שחטפה קודם לכן. היא מיהרה לקום על רגליה ותוך מלמול חפוז של "תודה" לאחות, החלה שואטת אל עבר דלת היציאה. הרוח בחוץ היתה מקפיאה והיא היתה לבושה רק בגופיה וזוג ג'ינס משופשפים, היא שכחה לגמרי שהשאירה את הסוודר שלה על הכיסא בחדא האחות. איך תראה את אנג'לינה כשהיא נראית במצב כזה, שלא לדבר על כך שעוד 10 דקות של חשיפה ממושכת לקור הדבר הקרוב ביותר שתפגוש יהיה כדור אנטיביוטיקה. היא מיהרה לאחת החנויות הקרובות ונעצה מבט מהורהר במעילים שניצבו בחלון הראווה.

בעע קצת פאק כי את כתבת

שהיא באה היום בערב ולא שמתי לב אז נגיד היא באה לאיזור היום בערב לא בהכרי לבית חולים

למעלה