מה עם הסיפורים בהמשכים?? אני כבר מחכה לחלק שני:] יש תכנונים בקרוב?
T The Lost Girl17 New member 8/2/05 #3 פעם הייתה ילדה.. שקראו לה ג'יין, ג'יין הייתה ילדה יפייפיה, שיער חום, עיניים בהירות..לבנה.. קצת ווירדו כזאתי, בלי הרבה חברים.. ותמיד היא עסקה בנושא של זהות המין שלה..היא חשבה שהיו לה נטיות לסביות.. ויום אחד...
פעם הייתה ילדה.. שקראו לה ג'יין, ג'יין הייתה ילדה יפייפיה, שיער חום, עיניים בהירות..לבנה.. קצת ווירדו כזאתי, בלי הרבה חברים.. ותמיד היא עסקה בנושא של זהות המין שלה..היא חשבה שהיו לה נטיות לסביות.. ויום אחד...
I Im The Sun New member 8/2/05 #9 ביא חלתה באיידס../images/Emo42.gif היא הגיעה לבית חולים ושם אמרו לה משהו משמח
T The Lost Girl17 New member 8/2/05 #11 אמרו לה שהיא לא נדבקה.. כי לא נדבקים באיידס מרוק אלא רק מדם.. אז היה לג'יין יום מאוד מרגש.. אך היא המשיכה לחפש..
אמרו לה שהיא לא נדבקה.. כי לא נדבקים באיידס מרוק אלא רק מדם.. אז היה לג'יין יום מאוד מרגש.. אך היא המשיכה לחפש..
T The Lost Girl17 New member 8/2/05 #13 טוב אני ממשיכה.. היא שמחה מאוד, עד שלפתע הרימה את מבטה וראתה על התג "דניאלה".. היא הייתה שווווה..כוסית וגם אחות..
טוב אני ממשיכה.. היא שמחה מאוד, עד שלפתע הרימה את מבטה וראתה על התג "דניאלה".. היא הייתה שווווה..כוסית וגם אחות..
ל לונה.. New member 8/2/05 #15 "אז מה, את באה לפה הרבה?" ודניאלה (?) ענתה "מן הסתם, אני כאילו אחות פה?!"
I Im The Sun New member 8/2/05 #16 אנג'לינה צחקה../images/Emo42.gif והביטה בה בערמומיות ואז האחות שאלה אותה...
S sins garden girl New member 8/2/05 #17 "בא לך לעשות לי פרוטקציות בקולנוע?" אנג'י לא היססה והשיבה.....
M mor1212 New member 8/2/05 #18 בא לך לעשות לי פרוטקציות במיטה? {ד"א, איזה שווה האפשרויות הודעה החדשות! להתעלם}
T The Lost Girl17 New member 8/2/05 #20 מה?? מה אנג'לינה???? הרסתם ת'סיפור טובבבבבבבב???? דיי..תתחילו חדש