מה עם איזה מחאה??

נורה25

New member
מה עם איזה מחאה??

שלום לכולם ושלום דרים חמודה, הבטחתי שאני אקפוץ לבקר אז הנה באתי! דיברנו בפורום נשים שמנות על לכתוב מכתב מחאה למאתים לי על כך שהדוגמניות שלהן ממש לא שמנות וזה ממש מעצבן שרשת שאמרה לשווק בגדים לנשים באמת גדולות משתמשת בדוגמניות במידה 42! נו באמת! צירפתי פה את הדיון שלנו על הנושא אני חושבת שיש מקום להתערבותינו ושכן אפשר לשנות! בכל מקרה שיהיה סוכות שמייח לכולם!!

צודקת מאה אחוז../images/Emo127.gif

לאן הגענו עם דוגמנית סקסית וחתיכה ולא שלד נחשבת מידה גדולה. לאן הגענו אם ענת עצמון מדגמנת למידות גדולות. האם כל מי שאינה בעלת גוף של בת 12 רזונת נחשבת מידה גדולה?

DREAM111

New member
היי שיריתה והיי רונה

כולם בעצם צודקים. החברה צודקת כי רוצה לקדם את המכירות שלה ובעיקר רוצה להגיע גם לנתח השוק של המידות ביניים. וכמובן שאנחנו צודקים כיוון שמי שהעלה אותם לאוויר ועשה מהם מה שהם היום כל החברות כולן זה אנחנו הנשים הגדולות שממשיכות לדרוך ולהגיע ולקנות ולעשות להם את השם. אני מאוד מקווה שאכן יגיעו מנכלי החברות לכאן וזה יעזור במשהו.

היי

קראתי את ההודעה שלך וגם את הדיון שהוספת ואני מסכימה איתך לחלוטין. התופעה אולי מקוממת במיוחד במידות גדולות אבל היא קיימת גם באופנה לרזות. גם את הבגדיםשל פוקס מצרים עם סיכות ליעל בר זוהר וגם לסנדי בר עושים קיצוצים בבגדים של קסטרו. עונות פחות מעצבנת ממאים לי בגלל שהם לפחות הרחיבו את המידות שלהם והתחילו לייצר בגדים ממידה 42 ומעלה מה שאולי קצת מצדיק את בחירת הדוגמנית הדקיקה. אבל בכללי ישר כוח במאבק ואם את כבר שם תזרקי איזו מילה על גיזרת השק שכל כך מחבבים שם במתאים לי...מישהו מוכן להגיד לי למי לעזאזל זה מחמיא? אם הם רוצים באמת למכור ולפנות לכל גווני קהל היעד שלהם שיעשו מה שעושות כל חברות האופנה בעולם- קחו את האופנה הכי מוכרת ותעתיקו אותה (רק בגדול). בקיצור הם צריכים יותר ג´ינסים סטרצ´ים מתרחבים בפחות מ-300 שקל למכנס, יותר גופיות נורמליות והם צריכים גם להבין שלא כל שמנה לרוחב ולעובי שמנה גם לגובה...המכנסי 3\4 שלהם מגיעים לי לקרסול!!! וזהו. ואחלה פורום. וחג שמח ומלא אתרוגים. ועכשיו באמת זהו.

DREAM111

New member
היי טלטלונת

אני מחכה ליום שפה בארץ ילמדו כל חברות האופנה לעצב כמו בחו"ל. בחו"ל מעצבי האופנה עובדים לא רק על רוחב הם עובדים על גובה, לכל בגד יש פרט למידה של הרוחב יש A,B,C שזה מידת גובה. שאתה מגיע לחנות אתה לא רק מודד את הרוחב אלא מה מתאים לכל אחד אישית מבחינת אורך. אולי עוד נהיה מדינה מפותחת בנושא מתי שהוא.

ובנוסף...

בחו"ל חברות ג´ינס כמו ליוויס למשל לא מפסיקות לייצר מעל מידה 44. לארץ פשוט מייבאים רק את המידות האלה כי מבחינתם זה כל קהל היעד שקיים לג´ינסים...עצוב ונטול מרוויחים...

DREAM111

New member
אופס זה חדש לי לא ידעתי שיש

יותר גדול את הליוויס. טוב עוד משהו לבירור.

אבל...

אפשר להגיד דווקא לטובת מתאים שהחנויות עודפים שלהן סימפטיות למשתמש...יש בהן בד"כ רק את הגדול או הקטן ביותר אבל אפשר להסתדר... לעונות לעומת זאת לא ידוע לי שיש חנות עודפים וחבל כי הבגדים שלהם הרבה יותר לטעמי והרבה פחות לטעם המשלם....

DREAM111

New member
אבל נוסף ורציני לגבי מתאים לי

נשים במידות גדולות כמוני לצערי לא מוצאת בגדים במתאים לי ובטח ובטח לא במכירות סוף עונה או בעודפים כי אז זה כבר לא המידות הגדולות שלהם. חבל שזה המצב במתאים לי. הקטע הוא שמתאים לי בעצם התחילו בבגדי הריון ואח"כ המשיכו למידות גדולות והיום המטרה שלהם הם להגיע למידות הביניים ולכן קשה יותר ויותר לנשים הגדולות באמת למצוא בגדים.

תנסי...

ברצינות אני ממליצה לך ללכת לחנות העודפים שלהם באיזור התעשייה בנתניה. אני ואמא שלי מבקרות שם לא מעט ובדרך כלל יוצאות בלי כלום מהסיבה שאנחנו צריכות את המידות הקטנות שלהם ורוב המלאי הוא במידות 4-6. אני לובשת חולצות שלהם במידה 1 וכבר הרבה זמן לא יצא לי למצוא משהו. אם את כבר באה לאזור כדאי לך לקפוץ גם לחנות העודפים של המשביר שנמצאת לא רחוק. יש להם את הפריטים של EVE מעונות קודמות ויש דברים מדהימים במחירים מצחיקים. אני קניתי שם בפעם האחרונה שני טויין-סטים מהממים, שני סוודרים, ז´קט, טרנינג ומכנס מחוייט ב-370 ש"ח. כשחישבתי כמה חסכתי מהמחירים הרגילים הגעתי ליותר מ-1200 ש"ח. אם את לא מכירה את המידות של איב אז אני לוקחת אצלם 0 בגיזרות הקטנות ויש להם סחורה עד מידה 4 בגזרות גדולות אז אפשר למצוא שם הכל, בגדים באמת מדהימים ומחירים באמת אפילו מתחת להוגנים. באותו איזוא תעשייה (זה של איקאה) יש גם חנות עודפים של הגרה אבל זה באמת רק למי שאוהבת את הסגנון (וגם קשה למצוא אותה...חנות- כוך מוזרה ). ואכן כן ליוויס מייצרים ג´ינסים בגזרות לנשים גם במידות שאפילו גדולות עליי, לפני שנה בערך קניתי ג´ינס שלהם שכבר גדול עליי והיה במידה 50 בחנות של גולף. וזהו. סיימתי. אה רגע רק עוד משהו קטן...קיבלתי את הקטלוג החדש של עונות והוא באמת מדהים. לפחות הבגדים נעשו יותר ראויים ללבישה...וגיליתי מאחורה שהם פתחו שלוש חנויות outlet ואני אגש לבדוק עד כמה הן שוות באמת, ואחזור עם מסקנות. חורף נעים. שלכן טל

deena

New member
אם את חושבת שמתאים לי

בעייתי, אז ענת עצון היא דוגמנית הבית של עונות כשקיבלתי את הקטלוג של הסתיו הביתה כמעט נפלתי מצחוק. כן ענת עצמון מדגמנת אופנה גדולה אוף.

שרון ש

New member
הא....

היום ב"לאשה" היה קטלוג של מתאים לי. וחה. מאוד חה אפילו. הראתי את הקטלוג למכרים סביבי ( גברים אגב) ושאלתי אותם של איזה סוג בגדים הקטלוג מדבר לדעתם, כולם ענו שרגיל, וצחקו כשאמרתי רשת של מידות גדולות. בחיי, אם מה שיביא אותי למשקל של הדוגמנית שם ( שמאוד יפה, אבל אפילו לא מלאה) זה לקנות בגדים במתאים לי- אני מוכנה לשלם כפול מהמחירים שלהם!

למעלה