מה עלי לעשות...?

דני דין

New member
מה עלי לעשות...?

ערב טוב לכלום,חברה שלי יצאה לחתונה של החברה שלה...לפני היציאה שלה היא שיתפה אותי בסדר הזמנים מתי היא מגיעה ומתי היא מתכוונת לחזור הביתה ועם מי.אני ובת הזוג שלי יוצאים שנה וחצי,ככה שאני מכיר אותה והיא אותי דיי טוב...היא לא שותה אלכוהול ולא אחת שאוהבת לקום ולרקוד... :)) בשעה 22:30 בערך היא הייתה אמורה לחזור הבייתה עם אבא שלה ובערך ב23:00 להתקשר אלי שהיא כבר בבית...מכיוון שלה חייגה אלי בשעה 23:00 שלחתי SMS כדי לדעת מתי היא מתכוונת להיות בבית ולא הייתה תשובה עד השעה שבא התעוררתי ב01:30,שלחתי SMSהכל בסדר מיכוון שדאגתי ואז היא התקשרה.הבנתי ממנה שהיא אכן שתת אלכוהול,וגם קמה לרקוד... :)) וגם בחור שהיא לא מכירה החזיר אותה הביתה.(ידיד של הכלה) באותו הרגע הרגשתי שהכרתי בחורה חדשה לגמרי הייתי מאוכזב ממנה,היא לא החזירה לי SMS ולא חייגה אלי שהגיעה הביתה.אמרתי לה שאני לא כועס אלא ממש מאוכזב ממנה שהיא הגיעה למצב הזה...אני ממש אוהב אותה וחושב להיפרד ממנה.אני מבולבל מאוד...

אל תלבה

אתה לא רואה באיזה קליינט מדובר?!

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה צוחק או מה?

מה, אתם חיים בתחנת
?
אז היא
ונהנתה.
מה אתה נכנס לסרטים
?
שחרר קצת

דני דין

New member
אין לי בעייה שתהנה ובכיף...

אבל מהכרות של שנה וחצי איתה היא תמיד אמרה שהיא לא אחת ששותה ולא אחת קמה לרקוד...איתי זה לא קרה בכל אופן.אם כבר לנסות אז למה לא ביחד...?אז תפאום לגלות בלילה אחד שהיא בחורה שכן מנסה לשתות ולקחת סיכונים?היא אכן התנצלה ואמרה שזאת הפעם הראשונה היא שותה...והיא לא תחזור על זה שוב. אבל איפה החוסר אחריות שלה? אני ראה במקרה חוסר אחריות כי היא לא יודעת מזה לשתות...

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה זה לשתות?

כל העולם שותה. לומר שזה מסוכן זו לטעמי הפרזה רצינית.
לא שאני מעודד אלכוהול ושתיינות, אבל כמעט כל אדם מגלה את האלכוהול פעם. יש מי שמגלה אותו בגיל 13 ויש מי שמגלה אותו בגיל 31. ממש לא ביג דיל.

האבחנה שלי היא שאתה פשוט מקנא שהיא עשתה את זה לא איתך, ואולי, לא בשליטתך. ולכן אני מציע לך להרפות קצת מהשליטה, ומהביקורת, ואז יהיו לך חיים יותר טובים ויפים.

אלא אם כן... אתם באמת בסוג של משבר בלי קשר לזה? הרבה פעמים משבר מתבשל לו מתחת לרדאר, ומתגלה בזוטות לכאורה. אולי לא הכל אצלכם מושלם (חוץ מהחתונה)?

קארניו

New member
בחיאת מריוס , הדני דין חושב שהוא לא נראה

אבל הוא מה זה שקוףףףף ואתה סופר תמים שנפלת בפח

ויחד איתך כל הנקבות שהגיבו ברצינות לטרול הלא מתוחכם הזה

looking 4the

New member
כן ...אותך תפסה מישהי

אבל היא מישהי שגם שותה וגם קמה לרקוד

לא איכותית במיוחד אני חושבת.....אישה ששותה.
מילא שותה אבל גם רוקדת.

עוד לא נפרדת ממנה ? בהחלט אכזבה!!

קארניו

New member
מה לעשות שהוא נולד טרם זמנה של

אסתר המלכה
היא האישה האולטימטיבית להגדרה האישה המושלמת שאותה חיפש שלמה ולא מצא.
אז אחשוורוש זכה בה .....

למעלה