מה עלי לעשות...?
ערב טוב לכלום,חברה שלי יצאה לחתונה של החברה שלה...לפני היציאה שלה היא שיתפה אותי בסדר הזמנים מתי היא מגיעה ומתי היא מתכוונת לחזור הביתה ועם מי.אני ובת הזוג שלי יוצאים שנה וחצי,ככה שאני מכיר אותה והיא אותי דיי טוב...היא לא שותה אלכוהול ולא אחת שאוהבת לקום ולרקוד...
) בשעה 22:30 בערך היא הייתה אמורה לחזור הבייתה עם אבא שלה ובערך ב23:00 להתקשר אלי שהיא כבר בבית...מכיוון שלה חייגה אלי בשעה 23:00 שלחתי SMS כדי לדעת מתי היא מתכוונת להיות בבית ולא הייתה תשובה עד השעה שבא התעוררתי ב01:30,שלחתי SMSהכל בסדר מיכוון שדאגתי ואז היא התקשרה.הבנתי ממנה שהיא אכן שתת אלכוהול,וגם קמה לרקוד...
) וגם בחור שהיא לא מכירה החזיר אותה הביתה.(ידיד של הכלה) באותו הרגע הרגשתי שהכרתי בחורה חדשה לגמרי הייתי מאוכזב ממנה,היא לא החזירה לי SMS ולא חייגה אלי שהגיעה הביתה.אמרתי לה שאני לא כועס אלא ממש מאוכזב ממנה שהיא הגיעה למצב הזה...אני ממש אוהב אותה וחושב להיפרד ממנה.אני מבולבל מאוד...
ערב טוב לכלום,חברה שלי יצאה לחתונה של החברה שלה...לפני היציאה שלה היא שיתפה אותי בסדר הזמנים מתי היא מגיעה ומתי היא מתכוונת לחזור הביתה ועם מי.אני ובת הזוג שלי יוצאים שנה וחצי,ככה שאני מכיר אותה והיא אותי דיי טוב...היא לא שותה אלכוהול ולא אחת שאוהבת לקום ולרקוד...