מה עלי לעשות...?

chenby

New member
חוסר אחריות נשמה

זה לא לשתות אלכוהול בחתונה.
זה לשתות אלכוהול ולנהוג אחר כך.
מותר לה לשתות אלכוהול גם אחרי שנה וחצי של הכרות אתך, מותר לה שידיד של הכלה יקפיץ אותה הביתה אם היא רקדה ונהנתה.
כל הפוסט הזה אומר רק דבר אחר- חוסר פרגון מצידך.
היא דווקא היתה אחראית. דאגה שיקחו אותה הביתה אחרי שהיא שתתה.

betalfa

New member
control freak much?

ההודעה שלך נשמעת ככה: "חברה שלי הלכה לחתונה של חברה שלה והגישה לי לו"ז מדוייק ב-3 עותקים לכמה זמן היא הולכת, מה היא תעשה שם, תדירות הליכה לשירותים, NO1 OR NO2, מי מחזיר אותה הבייתה ועל איזה צד של הכרית היא הולכת לישון. בשעה היעודה שלחתי הודעת בדיקה, לוודא שהיא עומדת ביעדים. נרדמתי קלות, התעוררתי ואני קולט שהחצופה לא עומדת בלו"ז והכי גרוע עוד העיזה להנות בלעדיי. איך להעניש את הגברת כדי שזה לא יחזור על עצמו?".

תעשה טובה, תפרד ממנה.

דני דין

New member
כנראה שאת לא מבינה...

היא הלכה לאירוע שהיא מכירה רק הכלה,היא עידכנה אותי מה היא מתכוונת לעשות ומתי היא חוזרת הביתה...ברגע שהיא שתתה היא הלכה לאיבוד :)) מה הקשר לממושמעת...?אני סה"כ דאגתי שלא הגיעה בזמן הביתה וברגע שהבנתי שהיא שתתה...הכל כבר היה ברור.חוסר אחריות מצידה להגיע למצב כזה...אם הייתי באירוע אז שתשתכר בכיף...

מחלקת אישורים בשביתה.

יש מצב אתה מביא לנו את פרטיה כדי לומר לה שהיא תגלגל אותך מכל המדרכות בבעיטה נאותה בעכוזך???!

אלכוהוליסטית! בוגדת! זונה!

פששששששש תראה מה זה, אתה חושב שאתה מכיר בנאדם וככה פתאום הוא מתהפך לך ב-360 מעלות (
) ללא ספק מדובר בבחורה מאוד בעייתית (ממש דר' ג'ייקל ומיסטר הייד). אם תחפור עוד תגלה שהנרקומנית הזאת גם עישנה! זרוק אותה לעזאזל - שתמצא לה פראייר אחר שיאכל את הבולשיט שלה...

(המציל נפש אחת כאילו הציל עולם שלם)

בטח להפרד. ויפה שעה אחת קודם.

לטובתה!!!!!!
כולה שתתה דרינק ורקדה..... אוי אויייי האגו שלך נפגע שאיתך זה לא קורה? כנראה שאתה רקדן גרוע

בכל אופן שחרר אותה ותתן לה להמשיך לרקוד לשתות ולהנות מבלי לדפוק לך חשבון ולהודיע איפה היא כל שנייה יא אובססיבי.....

אייבורי

New member
נו ככה זה

נרדמת בשמירה, במקום ללכת איתה לחתונה ולשמור על האוצר

השארת אותה חופשיה בשטח

רק שתדע, היא בטח הזדיינה עם הבחור.

yoyo11112

New member
לאיזה מצב היא בדיוק הגיעה?

אני קוראת את מה שכתבת ובאמת מנסה להבין אם התכוונת ברצינות לגבי זה שאתה חושב להפרד ממנה כי היא פתאום עשתה משהו שונה ממה שהיית רגיל אליו? הרי החיים הם דינאמיים, הרבה דברים משתנים, אנשים משתנים... לא הכל צריך להיות לפי הספר. וגם אם היא אמרה לך שהיא חוזרת בשעה מסויימת, אין זה אומר שהיא חייבת לחזור בדיוק בשעה הזו ואין היא חייבת לשלוח לך הודעה בדיוק כשהיא אמרה שתשלח . בסוף היא ענתה, סיפרה את מה שקרה ואין צורך לכעוס או להתעצבן. תאמין לי יקרו עוד הרבה דברים שיערערו אותך אז, ...תשתחרר קצת!!!!!

למעלה