מה עכשיו?

אטיוד5

Active member
מה עכשיו?

כיור בחדר אמבטיה סתום. פומפה לא עוזרת, רק מעלה שבבי חומר שחור, אבל לא מספיק כדי לפתוח את הסתימה. הברך-סיבוב-פרסה שמתחת לכיור - פרקתי ונקיה. "נחש" מתכת לא עובר את הריש שבתוך הקיר. מה הצעד הבא?

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך

הצעד הבא זה להביא אינסטלטור...........סתם סתםםםםםםםם הצעד הבא:עליך לאתר את הקופסא אליו מתחבר הכיור ולנסות לנקות משם לכיוון הכיור. בהצלחה.

שי ז.

New member
שים סודה קאוסטיק, שפוך קומקום מים

רותחים, פתח את החלונות וטסגור את הדלת וחזור אחרי חצי שעה. רוב הסיכויים שזה יפתח את הסתימה.

אטיוד5

Active member
האמת

כבר ניסיתי עם סודה קואסטיק. אבל בלי המים הרותחים - זה תנאי? ועוד משהו - הסודה הזאת יושבת אצלי בשק לא אטום לגמרי כבר כמה שנים - זה משנה?

שי ז.

New member
מים רותחים משפרים את התהליך

ולמיטב ידיעתי החומר לא מתישן. אם גם זה לא עוזר פרק את הסיפון, קח צינור מים ותן זרם מים חזק ובלחץ לתוך הצינור הסתום.

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך-רק לא סודה!!!

רק לא סודה אקאוסטית. החומר יושב בצינור כי הגרגרים כבדים ונהפך ליציקה כמו אבן שרק מחמיר את הסתימה. וחוץ מזה אם הצנרת היא צנרת עופרת ישנה אתה עלול ליצור חורים ונזילות בצנרת. רוב הסתימות שאני מגיע לפתוח במסגרת עבודתי ....אני מוצא את הסודה אקאוסטית בתוך הקוים כי "חכמולוגים" מנסים בכל דרך לחלץ סתימות.........ובגלל שאחד ל-100 מצליח אז הוא מפרסם ומטעה את כולם. בהצלחה.

שי ז.

New member
אתה טועה ומטעה

מה שאתה מוצא זה שאריות סבון שבאמת מצטבר בצנרת. אני עוסק בתחום הצנרת הרבה שנים ועדיין זו שיטה שמוכיחה את עצמה גם במערכות הרבה יותר מורכבות מצנרת ביתית.

fireman

New member
השיטה שאצלי תמיד עבדה ותמיד

עובדת...... תרתיח איזה 2-3 קומקומים של מים רותחים, שפוך בכיור ותפמפם עם הפומפה, לאחר מכן שפוך עוד מים רותחים שוב פומפה שוב מים רותחים שוב פומפה....אחרי 3-4 ליטר מים רותחים אצלי מניסיון הזרימה הייתה משתפרת פלאים בכל הלכלוך שהיה מתנקז בצנרת היה יוצא. תנסה את זה לפני שאתה מתחיל לפרק ומתחיל לבצע ניסויים כימיים בתוך הבית שלך

למעלה