מה עכשיו ?

מה עכשיו ?

הובכן, פגשתי באישה זו, לפני מס' חודשים. כעת אני יודע, אני אוהב אותה. חשוב לי הלבד שלי, חשוב לי השקט שלי, חשובה לי השלווה שלי. אישה זו, מבלי שתתכוון, מפרה לי את השלווה. ימיי, בדרך כלל, עוברים בשקט, ללא התרחשויות מרובות. המעט שבכל זאת קורה, לא מאופסן בתוכי לאורך זמן. אני די אדיש, לסובב אותי. יש לי אותי, וכך טוב לי. אני מרגיש פתוח ליחסים. האמנם? אישה זו, חייה מלאים התרחשויות מסעירות. לרב, שליליות, אשר מזעזעים את חייה. אין לה שקט, היא טרם הגיעה אליו. הרעש של חייה, מצליח לחדור אל תוך השקט שלי. לא לכולם "יש את הפריווילגיה הזו", לחדור את מסך השקט שלי. זה מפריע לי, ולאחרונה, ימי אינם שקטים כשהיו. אני צריך את השקט שלי, הוא-הוא, מקור היציבות שלי. אני אוהב אותה, אולם, אני מרגיש נסחף אל אי-השקט שלה, אל חייה. גם כשאני מנסה, לברוח איתה, אל מחוזות שקטים, הרעש של חייה משיג אותנו במהרה. אנו לא חיים ביחד. לכל אחד מאיתנו דירה, וחיים. לאחרונה, אני חש אי-שקט, מייד עם היכנסה אל דירתי. לא רוצה בזה. לא טוב לי. איני מצליח, אולי בשל אהבתי אליה, להיות אדיש לקורה אותה. אני דואג לה. אני רוצה "להגן" עליה מפני אלו, שנדמה כאילו מטרתם בחיים היתה, להזיק לה. הלוואי שהייתי יכול, כפי שאני עם "שאר העולם", פשוט לשמוע ולא להקשיב. לדעת, ולא להתערב. לראות ולשתוק. הסתבר, שאיני יכול... רוצה אותה. אוהב אותה. מתמכר אליה. מה עכשיו??

לרגע דבריך הביאוני בתעתועים

קראתי את דבריך, לרגע אחזוני תעתועים, האם אני הוא זה שכתב? מבין את תחושותיך, מכיר את מצבך , יודע עד כמה הוא מביא את הפנימיות לדיסוננס עמוק, רחב ובתחושה של חוסר אונים, כי אתה אוחז בשתי קצוות מנוגדות, ואחיזתך באותן עוצמות, ברור שאי אפשר להחזיק בשתי הקצוות, על אחת צריך לוותר- בקצה האחד "שלוות הנפש" ובאחר "מושאת אהבתך". ולפי שאמרת, סוערת ונסערת היא, הרי אני מצפה שגם אליך "היא תגיע" עם אי-השקט, ואז תיקלע לעלבונות, אי-ודאות, לא מובנת, בילבולים, ולבסוף שוב תשקע בפנימיות של "שלוות הנפש" מול מושאת אהבתי. הייתי ממליץ לך- לך עם תחושותיך, ממש את אהבתך, אין נפלא מימימוש אהבה, אין כואב מ-אי מימושה, ובשביל מה לך לכאוב, לך עם זה, שלוות הנפש תחכה לך , כי הרי מחר או מחרתיים כבר לא תאהב, תמאס, תחפש לשוב לעצמך, ואז תבוא שלוות הנפש ותציע עצמה שוב. בהצלחה

תייר יקר,

האמנם? אוהב אותה? מה עכשיו?? אם טוב לך בשקט, בלעדיה, אם עוטפת אותך השלווה, עכשיו שהיא איננה. זה המקום. מיכאלה

מאי 39

New member
לדעתי אם כל האהבה שלך לשקט

על תוותר על הרעש תאמין לי הוא ילך לבד תן לה לחדור אליך וזה באמת אומר אהבה תרגיש תחווה נכון זה ממכר ועוד תתגעגע לזה באם לא תלך אני לא בטוחה שהשקט כן ישכון חזרה

s h o o s h a

New member
רעש ושקט

אל תילחם. לא בזה ולא בזה. תן לשניים להתמזג. הרעש ידע (יודע)לחדור את השקט השקט ידע לחדור את הרעש. ותמצא שאתה מסוגל לחיות עם שניהם יחד בשלווה אבל, רק, אם כמובן, תעז, תהין, תסכים

למעלה