מה עושים

Netta79

New member
../images/Emo140.gif ספרי פרטים

בגדול , אם זה ממש ככה ... אין מה לעשות ... אבל ספרי , אולי יש פירצה

Rinattt

New member
וכשהיא תפסיק להיות אתגר?

הרי בסופו של דבר היא צריכה להענות לו כי זה מה שהיא רוצה. מה אז? מה יקרה אח"כ? או קיי אז סביר להניח שכבר יהיה מאוהב וזה ימשיך... אבל גם סביר להניח שאחרי שהמטרה הושגה הוא יחפש מטרה אחרת.

שתי אפשרויות

אולי יש בי תמימות אבל אני אם הייתי רוצה מישהו הייתי הולכת על כל הקופה מישתמשת בראש מפתה יוזמת וכנה אומרת את הדברים כפי שהם ורואה מה קורה ... או הולכת על מישחק הקשוחה והקשה שאני לא שמה עליו בכלל אולם זה יכול להתפרש לא נכון ואני לא אוהבת את זה כך... אני בעד אפשרות א'

Rinattt

New member
מה עושים?

המממ... ממשיכים הלאה... בעתיד אם ירצה מה טוב ואם לא פשוט תמשיכי הלאה... את לא צריכה לשחק אותה קשה להשגה ולא לתת מעצמך בכדי לעשות רושם. את צריכה להיות מי שאת, ואם הוא לא רוצה... אז כנראה שזה לא אמור לקרות בניכם.

גלי10

New member
תיקון קטן /שאלה ../images/Emo13.gif

"לתת מעצמך" - לא מסתדר לי עם "לעשות רושם" אלא דפקא עם "להיות מי שאת" ... טעיתי?

Rinattt

New member
המממ... צודקת...

תני לי לנסח מחדש... הופכת עולמות, מנסה להרשים בכל דרך אפשרית... אוליי ככה גלי? מה שהתכוונתי בעצם זה שלא לעשות דברים שהיא בד"כ לא עושה על מנת להרשים את הגבר... פשוט שתעשה ותהיה "היא" בלבד! הובנתי?

../images/Emo6.gif לא , לא , לא...../images/Emo3.gif

תתיחסי רק ל..מי חכמה של..,במקום אבא תכניסי את השם שלי..
אגב, הפסדתתתתתתתתת , היה טעים, טעים, טעים.... ועכשיו אני מחפש דרך להוציא אנרגייה, לשרוף קלוריות..

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

העיקר שנהניתם... פעם הבאה תעשו את זה באילת יותר קרוב לי חחחח הממממ... כמה שידוע לי יש לך 2 אפשרויות... מה שנשאר לך זה לבחור את הוילון הנכון...

למעלה