מה עושים

מרימה טלפון לחברה ../images/Emo141.gif

וביחד אתן עורכות לו ניתוח פסיכולוגי נוקב, שמוכיח שהבחור לא מחובר לעצמו, לא מסוגל לאהוב ולא בשל לזוגיות טובה ויציבה עם בחורה נהדרת כמוך.

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

ואני אישה... איך לא חשבתי על הרעיון הנשי הזה...

חושבת שגברים לא עושים את זה ? ../images/Emo2.gif

הם רק אומרים דברים אחרים, מופרכים לא פחות. למשל: "עזוב, אחי, זאתי ישר רואים עליה שהיא חרא של זיון".

Rinattt

New member
../images/Emo12.gif

מכל מלמדיי השכלתי... ממש תודה על המידע...
הרי זה טבע האדם כשלא מצליח לו... בין אם זה אישה או גבר... הם לא לומדים להפסיד בכבוד... או בחלק מהמקרים אם הייתה מערכת יחסים לא לוקחים על עצמם את האחריות. אבל זה נושא לשירשור אחר, לא?
(טבע האדם? אופססס לא כל אדם, אלו שלא שלמים עם עצמם) זו דעתי בכל אופן...

להפסיד בכבוד ../images/Emo86.gif

מעניין, איך מונחים מעולם הספורט מוצאים את דרכם לעולם הדייטים.

Rinattt

New member
לא שאני...

מבינה בכדורגל או במונחים שלהם (למעט השופט בן... ) אבל משתדלת להסתכל מידי פעם על השחקנים...

swansea

New member
לא ממש

אחרת היא היתה אומרת גם שהכדור הוא עגול ושכדורגל משחקים 90 דקות.

יערית

New member
או שהיתה אומרת

באר שבע (הפועל) שיחררו העונה 6-7 שחקנים, וזה רק מה שספרתי על כף יד אחת{אלון מיזרחי הגדול}

יערית

New member
../images/Emo6.gif

מתה עליך שוששששששששששששששששש
{טוב נו אני חיה,חיה טובה
}

יערית

New member
אין מה לעשות שם בכלל

אבל כמו ברוב המיקרים,מי שלא רוצה אותנו נמצא "מושך" יותר.

יעלילה1

New member
לי זה אף פעם לא כך.

אולי מוזר, אבל אני נמשכת בדרך כלל למי שנמשך אלי (כלומר אני לא מתכוונת למקרה שבו רק הוא נמשך אלי ואני אליו לא נמשכת, וכמובן גם שאני לא מדברת על משיכה מינית אלא משיכה לבן אדם). מי שלא, אז גם אצלי זה דועך. ואם היינו יחד פעם ועכשיו לא, גם אז קל לי מאד לשים את הגבולות. ואם אני נמשכת והוא תפוס, או כל דבר אחר, גם אז הגבולות תמיד נורא ברורים לי. אולי זה דפקט, אולי אני לא נלחמת, אבל אני לא מאמינה בבכוח. וגם אני ממש יודעת, מניסיון, שיש הרבה דגים בים... דרושה רק חכה ריקה.

יערית

New member
צ'מעי דייגת

אני גם בדעתך לגבי הדגיגים,אמה מה-אם הייתי נמשכת לכל גבר שנמשך אלי, הייתי אבודה היום!בוודאי שאין בכוח,אבל זה מושך להמשך למישהו שלא נמשך למשיכה שלנו ,מתי יגיעו ימות המשיח!{סתם משפט הזוי}

יעלילה1

New member
אולי. אותי זה ממש לא מושך.

מי שלא נמשך אלי, זה מכבה לי מאד מהר את השלהבת. ולא הבנת, התכוונתי, נמשכת למישהו שגם הוא נמשך אלי. לא למישהו שנמשך אלי ואני לא נמשכת אליו.

למעלה