מה עושים...

מצב
הנושא נעול.

saar ganim

New member
יש סיכוי שהפריקה תידיחה ל ח בניסן?

כל הנתונים המספריים כבר הופיעו כאן
בפורום ודובר עליהם בהרחבה כולל תוספת 30 הקרונות כמובן. ולי יש דווקא עדכונים מחודש ינואר 2004 - נכון לפני יומיים. חוזה מוכן לאספקת 121 קרונות מודו זהים לחלוטין לאלה שיש לנו מוכן לחתימה ו"שוכב" בולנסיה. מחכים רק ל...משיח (המנכ"ל החדש) שיגיע לחתום. לגבי הקטרים: כנ"ל. מדובר כפי שצויין כאן בפורום עוד במאי או אפריל 2003 בשישה-עשר קטרים זהים לחלוטין לשלנו שימוספרו עד 782. ולחדשה החמה: קטר מס' 763 ביצע היום נסיעת מבחן מוצלחת במסילת המבחן בוולנסיה. בקטר הותקנו מערכות מיחשוב משופרות ויש בו שינויים נוספים בלוחות השעונים, במיכל הדלק וברעש בידוד המנוע. קטר מס' 746 יתחיל בעוד שבוע את נסיעות המבחן בוולנסיה. הפריקה של ששת הקטרים: 762, 763, 746, 764, 765, 766 צפויה להתבצע על-פי התיכנון ביום 29.03.2004 בנמל אשדוד, רציף 5.
יש סיכוי שהפריקה תידיחה ל ח בניסן?
ככה איזה מתנה לבר מצווה

קרון ניהוג מס' 417: ברשותי תמונות

הרכבות החדשות שבדרך
(( קודם, על השאלה שלך ראוי אולי לענות בשאלה "ומה עושים עם הפקקים בכל יום?" היות ונשאלה בלשון האשמה בלי לבדוק קודם את העובדות הרלוונטיות )) אני חייב לכולם השלמה מלפני כמה ימים אודות הכמות המתוכננת של רכש קטרים וקרונות חדשים עבור רכבת ישראל. ביררתי את העניין, ולהלן הפרטים - הם אמנם נכונים לחודש ספטמבר 2003, אבל אני חושב שהדבר היחיד שהשתנה הוא שירדו מעניין רכישת עשרת מערכי הקרונועים המשומשים משוודיה. הרכבת מתכוונת לרכוש עוד 119 קרונות חד-קומתיים (שמתאימים לעבודה בשיטת 'מו-דו' כמובן), מתוכם 11 ערכים שלמים של עשרה קרונות כל אחד - קרון ניהוג ותשעה קרונות רגילים - ועוד תשעה קרונות רגילים להשלמת ארבעה מהמערכים הקיימים לעשרה קרונות כל אחד וכן עבור עתודה תפעולית של שישה קרונות. למיטב ידיעתי, אף אחד מהקרונות האלו לא הוזמן עדיין. הרכבת מתכננת גם להרחיב משמעותית את צי קרונות הקומותיים שלה. מלבד תשעה מערכים שכבר הוזמנו (וחלקם כבר בדרך לארץ) מתוכנן לעתיד הקרוב רכש של עוד שישה מערכים רגילים (קרון ניהוג + שלושה קרונות רגילים) וכן 30 קרונות עם שירותים לנכים, שישלימו את כל המערכים לחמישה קרונות, כלומר בסך הכל 29 מערכים ועוד קרון ניהוג וכמה קרונות רגילים כעתודה. כאמור, עד כה לא הוזמנו ששת המערכים האלו. גם בתחום הקטרים מתוכננת ברכבת ישראל הרחבה - מלבד חמשת הקטרים שנמצאים כעת בייצור, אמורה הרכבת לרכוש עוד 16 קטרים זהים / תואמים במסגרת תוכנית הרכש הנוכחית. אינני יודע האם נחתמה כבר עסקה, אבל שנכון לספטמבר עדיין לא. התוכנית הנוכחית לא כולל רכש של קטרים יעודיים למשא, למרות שעד לפני שנה עוד דברו על רכש של שני קטרים חדשים של 5000 כ"ס כל אחד לעבודה בדרום. עוד רמז ליחס המתדרדר בארץ לתחום הובלת המשא ברכבת? עם זאת, לא ידוע לי גם על הוצאה מתוכננת מהשירות של קטרים, בעוד שהתוכנית מתייחסת להוצאה מהשירות של כל הקרונות הישנים (כן, נחיה ונראה...) ובכל זאת, בשביל לענות על השאלה המקורית - כיום, בימי ראשון מופעל בבוקר פחות-או-יותר כל ציוד הנוסעים התקין (או תקין חלקית) של הרכבת, כך שהקלה שם לא תבוא עד להגעת קרונות הקומותיים החדשים, וגם אז זו תהיה הקלה זמנית בלבד עד לפתיחת הקווים לנתב"ג ולירושלים ותחילת הוצאת קרונות ישנים מהשירות. כאמור, רכבת ישראל בהחלט כן מתכוונת לרכוש ציוד נוסעים חדש, אולם מי שמחליט על השקעות הרכבת, הווה אומר הממשלה, עוד לא אישר רכישה של ציוד נוסף, למרות שידוע לכל שהזמנת ציוד כזה יכולה לקחת אפילו שנתיים, ולמרות שבשנתיים הקרובות אמורים להפתח מספר קווים ותחנות חדשים (מודיעין ופאתי מודיעין, אשקלון, סוקולוב אולי דימונה) ומתוכננת הגברת השירות בקווים קיימים. כלומר, אנחנו חיים בדמוקרטיה, ולכן יש לנו את הזכות, לפחות פעם בארבע שנים (אבל למעשה, כל הזמן) לבחור את מי שמקבל את ההחלטות על סמך נטיות ליבנו. אני ממליץ להפנות אל אותם אנשים (ובמיוחד שרי התחבורה והאוצר וראש הממשלה) את השאלות הקיומיות האלו.
ההטענה של הקרון על האוניה אך גודלן 800 קיי.בי. לערך ואינני יודע איך להקטין אותן. אם מישהו יכול לומר לי איך עושים זאת, שלב אחר שלב, אשמח להראות לכם את התמונות מנמל המבורג.

shapira meir

New member
אילו תוכנות עבודה בתמונות יש לך?

ההטענה של הקרון על האוניה אך גודלן 800 קיי.בי. לערך ואינני יודע איך להקטין אותן. אם מישהו יכול לומר לי איך עושים זאת, שלב אחר שלב, אשמח להראות לכם את התמונות מנמל המבורג.
אילו תוכנות עבודה בתמונות יש לך?
הטובה ביותר לענין זה acdsee

shapira meir

New member
איסידיסי - עבודה שלב שלב

יש לי אותה. אך מה עושים ?
איסידיסי - עבודה שלב שלב
אתה צריך לבצע שתי פעולות: א. הקטנת גודל התמונה כדי שתכנס למסך ולא יהיה צורך בגלילה ב. הקטנת נפח התמונה (כמעט ולא פוגע באיכותה אם צולמה טוב) כנס לתוכנה ולקובץ בו נמצאת התמונה הנדרשת א. הקטנת גודל התמונה 1. גע בעכבר בתמונה (המסגרת מכחילה) 2. הקש על אייקון enhance שבשורה למעלה 3. אישור 4. הקש על אייקון resize 5. יש לך שתי מידות: אורך ורוחב, שנה את הגדולה מבינייהן ל-700 , התוכנה תקטין את השניה אוטומטית באופן רציונלי) 6. הקש ok והתמונה הופכת לקטנה יותר. וממשיכים לפעולה השניה מכאן. ב. הקטנת נפח התמונה- 1. הקש על file 2. הקש save es... 3. בשורה שם הקובץ, כתוב שם חדש כדי לשמור את התמונה המקורית כמות שהיא. 4. הקש על מקש options שיפתח לך חלון 5. הזז את חוגת איכות התמונה שמאלה ל-50 6. אם יש לך תמונות רבות לשינוי, אה יכול לשמור את המידה בסימון הריבוע לשמירת המידה ואחר כך הקש ok , אם מדובר בתמונה או כמה תמונות בלבד, הקש רק ok 7. בצע save 8. הקש על x ליציאה 9. למשל תמונה בנפח 695.743 הפכה להיות 65.182 בלבד. 10. כעת בסוף התמונות נוספה לך תמונה חדשה עם שם חדש מוכנה לשיבוץ באינטרנט (היא תשתבץ במקומה כאשר תסגור את הקובץ בסיום העיסוק בו. ממליץ למנהל הפורום לשמור הנחיות אלו למי שירצה גם לדעת.

תודה רבה. שמרתי את ההנחיות אבל

איסידיסי - עבודה שלב שלב
אתה צריך לבצע שתי פעולות: א. הקטנת גודל התמונה כדי שתכנס למסך ולא יהיה צורך בגלילה ב. הקטנת נפח התמונה (כמעט ולא פוגע באיכותה אם צולמה טוב) כנס לתוכנה ולקובץ בו נמצאת התמונה הנדרשת א. הקטנת גודל התמונה 1. גע בעכבר בתמונה (המסגרת מכחילה) 2. הקש על אייקון enhance שבשורה למעלה 3. אישור 4. הקש על אייקון resize 5. יש לך שתי מידות: אורך ורוחב, שנה את הגדולה מבינייהן ל-700 , התוכנה תקטין את השניה אוטומטית באופן רציונלי) 6. הקש ok והתמונה הופכת לקטנה יותר. וממשיכים לפעולה השניה מכאן. ב. הקטנת נפח התמונה- 1. הקש על file 2. הקש save es... 3. בשורה שם הקובץ, כתוב שם חדש כדי לשמור את התמונה המקורית כמות שהיא. 4. הקש על מקש options שיפתח לך חלון 5. הזז את חוגת איכות התמונה שמאלה ל-50 6. אם יש לך תמונות רבות לשינוי, אה יכול לשמור את המידה בסימון הריבוע לשמירת המידה ואחר כך הקש ok , אם מדובר בתמונה או כמה תמונות בלבד, הקש רק ok 7. בצע save 8. הקש על x ליציאה 9. למשל תמונה בנפח 695.743 הפכה להיות 65.182 בלבד. 10. כעת בסוף התמונות נוספה לך תמונה חדשה עם שם חדש מוכנה לשיבוץ באינטרנט (היא תשתבץ במקומה כאשר תסגור את הקובץ בסיום העיסוק בו. ממליץ למנהל הפורום לשמור הנחיות אלו למי שירצה גם לדעת.
תודה רבה. שמרתי את ההנחיות אבל
הנסיונות עד עכשיו לא מצליחים. אנסה בהמשך.

ארזS

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

אין כמוך חביבי !!!!!!

ואני לתומי חשבתי שהייתי הראשון שהציע לך את שירותי הטובים... טוב, כנראה שיש טובים ממני ... אני מודה לך שחסכת לי עבודה

אני מביע כאן את התנצלותי. אתה צודק

ואני לתומי חשבתי שהייתי הראשון שהציע לך את שירותי הטובים... טוב, כנראה שיש טובים ממני ... אני מודה לך שחסכת לי עבודה
והראש שלי לא היה כל-כך במקום אתמול. כמו ששמת לבטח לב, כתבתי לא מעט הגיגי שטויות. ראה גם מסר אישי ששלחתי לך לפני מס' דקות. יום טוב, שלך, אביתר.

ארזS

New member
הכל ב- ../images/Emo13.gif אחי היקר !

והראש שלי לא היה כל-כך במקום אתמול. כמו ששמת לבטח לב, כתבתי לא מעט הגיגי שטויות. ראה גם מסר אישי ששלחתי לך לפני מס' דקות. יום טוב, שלך, אביתר.
הכל ב-
אחי היקר !

omer landau

New member
זה משהו ממש לא מקצועי אבל תנסה אותו

בכל זאת מקצועי הכוונה לתוכנה וזה יכול להפחית גם מהאיכות תקבע את התמונה כרקע לשולחן העבודה תעשה PRINT SCREEN ותגזור את הקטע עם התמונה זה פחות או יותר עובד זאת תמונה שהייתה 600 ומשהו קיי ביי ועכשיו היא 93 פשוט אני לא מכיר תוכנות בחינם והשיטה הזאת לא מורידה יותר מידי את האיכות

omer landau

New member
הדרך של מאיר הרבהההה יותר טובה חחח

בכל זאת מקצועי הכוונה לתוכנה וזה יכול להפחית גם מהאיכות תקבע את התמונה כרקע לשולחן העבודה תעשה PRINT SCREEN ותגזור את הקטע עם התמונה זה פחות או יותר עובד זאת תמונה שהייתה 600 ומשהו קיי ביי ועכשיו היא 93 פשוט אני לא מכיר תוכנות בחינם והשיטה הזאת לא מורידה יותר מידי את האיכות
הדרך של מאיר הרבהההה יותר טובה חחח

מצב
הנושא נעול.
למעלה