מה עושים...

מצב
הנושא נעול.
תודה רבה. אנסה גם את זה.

זה משהו ממש לא מקצועי אבל תנסה אותו
בכל זאת מקצועי הכוונה לתוכנה וזה יכול להפחית גם מהאיכות תקבע את התמונה כרקע לשולחן העבודה תעשה PRINT SCREEN ותגזור את הקטע עם התמונה זה פחות או יותר עובד זאת תמונה שהייתה 600 ומשהו קיי ביי ועכשיו היא 93 פשוט אני לא מכיר תוכנות בחינם והשיטה הזאת לא מורידה יותר מידי את האיכות
תודה רבה. אנסה גם את זה.

ארזS

New member
למה כל כך מסובך ?

תודה רבה. אנסה גם את זה.
למה כל כך מסובך ?
שבוע טוב. כבר מזמן המלצתי כאן על תוכנה טובה שלא עולה כסף ! אני עובד (כמעט) רק עם התוכנה הזאת. זאת תוכנה שהמציא סטודנט מבוסניה לטובת הציבור כדי שלא נצטרך להוציא כסף על תוכנות כאלה. כל הפירוט כבר היה כאן כמה פעמים. אני מתכוון לתוכנת IrfanView כמובן !

ארזS

New member
לפעמים יש בעייה בלינק שהעליתי

למה כל כך מסובך ?
שבוע טוב. כבר מזמן המלצתי כאן על תוכנה טובה שלא עולה כסף ! אני עובד (כמעט) רק עם התוכנה הזאת. זאת תוכנה שהמציא סטודנט מבוסניה לטובת הציבור כדי שלא נצטרך להוציא כסף על תוכנות כאלה. כל הפירוט כבר היה כאן כמה פעמים. אני מתכוון לתוכנת IrfanView כמובן !
לפעמים יש בעייה בלינק שהעליתי
אז אפשר לנסות גם כאן

התוכנה הזו דופקת את המחשב והיא

למה כל כך מסובך ?
כנראה לא מסתדרת היטב עם הגרסה המקצועית של XP. אני אחכה עד שיבוא אלי הטכנאי להסבר. בינתיים כל הנסיונות להקטין נפח עולים בתוהו. אמתין בסבלנות. אין ברירה. אין לי גם מי יודע זמן להתעסק עם זה עכשיו. תודה על כל פנים.

ארזS

New member
לא יודע על מה אתה מדבר

כנראה לא מסתדרת היטב עם הגרסה המקצועית של XP. אני אחכה עד שיבוא אלי הטכנאי להסבר. בינתיים כל הנסיונות להקטין נפח עולים בתוהו. אמתין בסבלנות. אין ברירה. אין לי גם מי יודע זמן להתעסק עם זה עכשיו. תודה על כל פנים.
לא יודע על מה אתה מדבר
אני עובד איתה כבר שנים וכעת גם עם XP ואין שום בעיות. אבל...אם יש לך בעיות להקטנת נפח אני לרשותך ! אתה יודע את כתובת המייל שלי , אז שלח לי תמונה או תמונות ואעשה את השירות הזה בעבורך בחינם !

תודה רבה. אני מאוד מעריך את ההצעה

לא יודע על מה אתה מדבר
אני עובד איתה כבר שנים וכעת גם עם XP ואין שום בעיות. אבל...אם יש לך בעיות להקטנת נפח אני לרשותך ! אתה יודע את כתובת המייל שלי , אז שלח לי תמונה או תמונות ואעשה את השירות הזה בעבורך בחינם !
תודה רבה. אני מאוד מעריך את ההצעה
המיוחדת הזו ואני אשלח לך משהו שתקטין. עכשיו אני חייב לרוץ, אז המון תודה ושבוע טוב !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה