מה עושים????
שלום לכולן, אני אמא לילד בן חמישה וחצי חודשים, שעד כה ינק בלבד. חזרתי לעבודה לפני חודש וחצי, ושאבתי במשך היום, אך כבר שבוע שאני לא מצליחה לשאוב כלום, פשוט לא יוצא (המשאבה תקינה). בהתייעצות עם רופא הילדים התחלתי לתת לו בננה, אך זה לא משביע אותו ולא בא על חשבון ארוחה, ומאחר ומאגרי החלב קפוא שלי נגמרו, נתתי לו היום בפעם הראשונה סימילק (יש לציין שבצער רב,ואפילו עם דמעות
. אני ממש רוצה להמשיך ולהניק אותו. כרגע אני מניקה בבוקר, ומהרגע שאני חוזרת מהעבודה, אבל אני מפחדת שהחלב יפסיק לי. האם יש דרך למנוע זאת? כשהוא קיבל את התחליף הוא לא דרש אוכל ארבע וחצי שעות, ובהנקה בזמן האחרון הוא דורש כל שעתיים וחצי - שלוש שעות, האם זה סביר? אני לא רוצה להסתובב עם תחושה שהוא חלילה רעב. שאלה נוספת, כתוצאה מהבננה יש לו עצירות, מה אפשר לעשות כנגד זה? (יש לציין שאני צריכה להתחיל לתת לו ברזל ואני פוחדת להתחיל כדי לא להגביר את העצירות) אני אשמח לתשובות משגית, ומשאר הבנות תודה רבה אמא של גא גא
שלום לכולן, אני אמא לילד בן חמישה וחצי חודשים, שעד כה ינק בלבד. חזרתי לעבודה לפני חודש וחצי, ושאבתי במשך היום, אך כבר שבוע שאני לא מצליחה לשאוב כלום, פשוט לא יוצא (המשאבה תקינה). בהתייעצות עם רופא הילדים התחלתי לתת לו בננה, אך זה לא משביע אותו ולא בא על חשבון ארוחה, ומאחר ומאגרי החלב קפוא שלי נגמרו, נתתי לו היום בפעם הראשונה סימילק (יש לציין שבצער רב,ואפילו עם דמעות