מה עושים?

סאתאר

New member
מה עושים?

לא באתי לדבר עלי פה,באתי לדבר על אחי הוא בן 14,ומגיל צעיר כולנו יודעים שיום אחד כולנו נשב בסלון והוא יספר לנו משהו חשוב על הנטיות שלנו הכנו את עצמו,אנחנו מקבלים אותו כמו שהוא,הוא יפיפיה ועדין וטוב לב (אבל עדין יכול להיות מעצבן לפעמים) כול הזמן העדפנו לא לדבר על זה,הוא היה עוד קטן אבל עכשיו הוא מתגבש מינית,מתחיל לגדול חבריו מתחילים לגלות ענין בבנות.. השלב הבא קרב,אבל איך נעשה לו אותו קל יותר,אין נגרום לו להבין שזה בסדר שהוא בן אדם,שלא ילחם עם זה ,שינהנה ממנה שהוא?

DecayCell

New member
יש כאן נקודה בעייתית

כל עוד אתם לא יודעים בוודאות שהוא הומו - אין שום-דבר שצריך לעשות חוץ מלשמור על אווירה ליברלית ופתוחה בבית - דבר שרצוי ואף נחוץ בכל בית, בלי קשר לנטיות המיניות של יושביו...

resputin

New member
מה לעשות? את האמת? להתנהג

נורמאלי. כמו משפחה חמה ואוהבת. לא להראות אפילו לא שמץ של הומופוביה ולהתנהג בצורה ליברלית, מה שיגרום לו לרצות לבוא ולספר לכם. כשהוא יהיה מוכן, וירצה, ויחליט לספר לכם, אתם לא חייבים לומר לו שידעתם מההתחלה.. אתם לא חייבים לומר לו כלום. חיבוק ונשיקה אוהבים, אומרים את הכל. אחרי שהוא יפתח איתכם כבר ותהיו "שותפים לסוד", אני מניח שהוא יתייעץ או ידבר עמכם לגבי הנושא, תוכלו להיות אנשי שיחה טובים ביותר.

על סמך מה בדיוק החלטתם את זה ?

אדם יכול להיות יפהפה, עדין וטוב לב, 'נשי' ומוצלח מאין כמוהו - ועדיין, כך אומרים זקני העדה, להיות סטרייט ! ה' ירחם וישמור, אבל כאלה הם פני המציאות.

סאתאר

New member
אני יענה לך על זה...

יודעים,כמו שכול אחד מהחברים ההומאים שלי יודע לזהות הומו ברחוב ,ככה גם במקרה הזה פשוט יודעים,היו הרבה סימנים,(תמונות של ההוא מהמורדים,התלבשות בבגדי אחותו הגדולה,ועוד הרבה) זה לא שאלה של אם,אלא של מתי.. חשבנו אנחנו ליזום את השיחה,אנחנו עדין מתלבטים.. בן דודי, בן ה17 יצא מהארון ,ככה שגם במשפחה המורחבת מקבלים את זה הסביבה תומכת,אין לנו שום הומופביה ,להפך זוג חברים טוב של הורי הוא זוג חד מיני.. אין אנחנו יכולים לגרום לו לא להסס בכלל?

DecayCell

New member
אם הסביבה שלכם פתוחה כל-כך...

אם המצב כמו שאתה מתאר, אז לא נראה שיש לכם מה לעשות. חוץ מלחכות, הכוונה. זה באמת עניין שלו - אין שום-דבר שתוכלו לעשות בשביל להשפיע על כך. זה יקרה מתי שהוא ירגיש צורך (שוב - אם בכלל).

שרימפי

New member
סאתאר, דעה שלי היא

שאתם צריכים להבין משהו. כל העניין הזה של הקבלה העצמית, לא תמיד קשור למשפחה ועד כמה היא מקבלת או לא. זה כן קשור, אבל לא תמיד. הרבה פעמים, עד שיוצאים מהארון מול ההורים והמשפחה צריך לתת לדברים "להתבשל" בפנים. כמו שאני למשל, שידעתי מגיל צעיר, חיכיתי תקופה עד שהרגשתי שלם עם עצמי מספיק ובטוח מספיק כדי ללכת לספר. זה הרי *תהליך*, והוא לא קל
נכון, זה שאתם משפחה אוהבת, מקבלת ומחבקת כל כך יכול רק לעזור(ואגב, כל הכבוד לכם
). אבל זה יגיע כשזה יגיע, אם זה יגיע. וכל מה שיש לכם לעשות לדעתי זה כמו שכבר כתבו פה לפניי, להיות שם ולהמשיך ליצור תחושה מקבלת ואוהבת בבית. כי גם אם הוא לא, להיות בית אוהב ומקבל זה דבר חשוב

שוב לא

אין שום אפשרות לזהות הומו ברחוב, ומי שאומר לך את זה כנראה ראה יותר מדי סרטים. זה קשקוש. ואם כבר, אדם ששם בגדי של נשים הוא קרוב יותר לטראנסקסואליות (אני לא רואה סיבה לכך שהומו ילבש בגדי אישה. לא שמעתי על תופעה מוזרה שכזו). ואני בוטה כי נדמה לי שאתם שופכים את התינוק ביחד עם מי האמבטיה. במקום לתת לקוקיצ'ה המתהוות לחיות את חיו ולהחליט לבד מהו ומיהו, אתם קובעים מראש את זהותו ולאחר מכן שואלים מה היחס הראוי אליו. זה מגוחך לחלוטין. אם הסביבה המשפחתית תומכת, חמה ואוהדת - אני ממליץ שתרדו לו מהחיים ופשוט תשכחו מהעניין הזה. ו..אם אכן יום אחד הוא יגיע ויאמר מה שיאמר, תנו לו חיבוק חם, חבילת קונדומים ותזכירו לו שכדאי מאוד שהוא יכין שיעורי בית, כי זה חשוב לעתיד שלו יותר מנטייתו המינית.

Olein

New member
הרמ ...

כמו שכתבו כבר אנשים פה, ההמלצה שלי לא לומר כלום, ולתת לו לגלות את עצמו לבד. דבר ראשון אתם לא יכולים להיות בטוחים בשום דבר, יש המון ילדים שמעריצים את המורדים ואצלי בתיכון בנים היו מתלבשים בבגדי נשים סתם בשביל ההלצה (פורים וכו') -- לא הייתי קובע כלום עדיין. אני לא חושב שכדאי לכם לומר כלום, תנו לו להבין את עצמו, ולגלות מי הוא באמת בעצמו. אומנם זה תהליך מאוד קשה ומרגישים לבד בד"כ (מה שאני הרגשתי לפחות) אבל אני חושב שאם ההורים/אחרים שלי היו באים אלי יום אחד ומנסים לדבר איתי על הנושא, הייתי יותר מסתגר ומתרחק מהם, מה לעשות, זה דבר שעד זמן מסויים לא רוצים שידעו עליו ... ומה בכל זאת אתם יכולים לעשות? שוב אני חוזר על דברים שאנשים אמרו אבל עדיין.. אפשר להראות שאתם משפחה פתוחה וליברלית, שאין לכם בעיה עם הבחירות של אנשים ומי הם, כדי לתת לו את ההרגשה שאם הוא באמת הומו והוא יחליט בסופו של דבר לצאת מהארון, הוא לא יפחד לספר לכם. אפשר גם במקרה להשאיר את הכתובת של הפורום איפשהו :) שיוכל להיכנס, לשאול שאלות וללמוד יותר. בהצלחה! :)

Tleilaxu

New member
../images/Emo118.gifלדעתי..

קודם כל תדע שזה מקסים מצדך לכתוב פה כזאת הודעה. קבל ח"ח עצבני! ממש כיף לשמוע שאתם חושבים ככה, שאתם מקבלים אותו ככה, שאתם כבר רואים את העתיד ולא מפחדים. עכשיו אישית.. בתור אחד שלא יצא עדיין בכלל.. הייתי שמח לקבל מאחי (אמאבא לא בא בחשבון, לא בגיל 14. אח זה אחלה, זה גם מקרב, משם מתקדמים הלאה.) רמזים, ואני מקבל קצת. זה עוזר לי איפושהו. לא רמזים מעצבנים חצי יורדים (נגיד ישבתי איתו ועם חברה שלו והיא דיברה על מישהו ושאלה אם הוא כוסון אז הוא כזה "תשאלי את יואב".), לא, אלא רמזים בסגנון של דיבור פתוח-ליברלי-אהומופובי (וואי איזה חמוד הוא. וואי איזה חתיך, איך הוא לבוש!), כמה שפחות מצ'ואיסטי (זה הורג אותי מבפנים), פחות דיבור על "כוסיות" אלא יותר דיבור על סקס בכללי, רמזים סופר עדינים (והרבה, שלא יראה בזה צירוף מקרים)
שיבין שיודעים, כמו שאני הבנתי כבר ממזמן. באמת שזה עוזר להרגשה. אתה יכול אפילו להגיד לו בכדרך אגב כזה (רמז שמן או משו) שאתה יודע, כאילו שאתה בכלל לא מייחס לזה חשיבות, ויודע שאתה צריך לשמור את זה אצלך (לפי הכללים). זה באמת אחלה. קצת שוק, אבל הוא ירגיש יותר בנוח עם עצמו ליידך. תזכור לא להלחיץ אותו עם זה, להרגיע אותו אם צריך, ובטח שלא ללחוץ אותו לפינה להודות. כל מה שהמלצתי מעל יהיה טוב (לדעתי), במקרה והוא כבר הבין מה נסגר איתו, מה שכנראה קרה כבר (ואתה יכול לבדוק את זה בלי בעייה, וזה לא כזה בגידתי, כל אחד היה עושה את זה במקומך. -> ראה תכולת מחשב, סוג חברים, סוג בילויים, סוג תחביבים, זמני מקומות שאליהם הולך (בהתאם עם זמני מפגש של אגודות או אירועי הומואים)). שיהיה לכם בהצלחה אנשים. יואב

למעלה